Lieve JoyRider,

Nu ik nergens meer op social media te vinden ben, ben jij de tweede met wie ik virtueel deel dat…mijn jongste KLEINDOCHTER SEV SOFIE JANSSEN geboren is!! Als je mijn dochter Jipp volgt op social media, dan heb je het wellicht al voorbij zien komen en ze heeft er zelfs al een vlog over online gezet, waar ik zelf van in tranen was… Als je een Bondgenoot bent, dan was je de allereerste en heb je deze al ontvangen.

schermafbeelding-2018-11-26-om-14.11.09

Het was hectisch & hemels & hallelujah…! Als je wilt weten wat een wonder ook alweer is, dan staat bij een bevalling aanwezig zijn bóvenaan mijn lijstje wonderen. Wát een onvoorstelbare Miracle is het, en het brengt me onmiddellijk op mijn JoyRide en in diepe dankbaarheid. En tegelijkertijd gaat mijn hart er van aan diggelen omdat ik op die momenten het gemis voor degenen die dit wonder niet gegund is zo goed kan voelen..

Van schrijven komt momenteel natuurlijk weinig terecht. Liv & Wolf zijn veel hier, zodat Jipp & Luke even kunnen aanrommelen met Baby Sev, en verder ben ik veel daar. Wel maak ik iedere ochtend tijd om te schrijven als onderdeel voor mijn ochtendrituelen (in verkorte vorm) omdat ik onlangs weer eens heb gemerkt dat het voor mij van levensbelang is om in alignment te blijven. En dat is voor iedereen beter kan ik je zeggen 😉 Bovendien is het een hele goede oefening om alles wat ik leer te léven. Om op mijn joyride te komen en te blijven, wáár ik ook ben, en wát ik ook doe…!

Gelukkig ben ik niet alleen een schrijver als ik schrijf. Ik wil het schrijversleven léven, en dat is veel meer een gevoél.

Het ‘moeder/nana schap’, het schrijverschap en het (‘podcast)sprekerschap’ samen hebben me deze week inspired action opgeleverd die ik niet zag aankomen, maar het experiment van mijn Joyride to Freedom is dat ik gehóór geef aan inspiratie. En weer is gebleken dat de éérste stap vaak alleen maar een firestarter is. Onderaan deze mail meer. Maar eerst: 

freedom writers podcast

Ik heb net de tweede Freedom Writers Podcast geluisterd die vandaag online is gekomen. Deze podcasts zijn gesprekken met mijn schrijversvrienden Roos Schlikker en Roanne van Voorst, over wat het schrijversleven voor ons betekent.

Drie schrijvers die soms leven van, maar altijd leven vóór het schrijven. Wij schrijven overal, en altijd. We schrijven boeken, cursussen, artikelen, dagboeken en scenario’s. En als we niet aan het schrijven zijn, dan praten we wel over schrijven. Meestal met elkaar, maar in deze serie met jou erbij. Over hoe het schrijversleven eruitziet. Over hoe mooi schrijven is, en hoe eng. De inspiratie die je kan overvallen als schrijver, en de financiële zorg, die je ook kunt voelen. Maar vooral: over die heerlijke vrijheid van het schrijvende bestaan. Deze keer: Inspiratie is voor amateurs! Gebruik je discipline, of wacht je op je muzen? Laat je de inspiratie tot je komen, of gebiedt je haar eens even op te schieten? En wat doe je dan als je geen schrijfzin voelt, of als je net heel heftige kritiek op een tekst hebt gekregen en nu eigenlijk niet meer weet, hoe het verder moet?

Je kunt ‘m op Soundcloud luisteren of op iTunes.

In ons gesprek hebben we het onder andere over:

actie voor inspiratie

Dat je niet moet wachten op inspiratie. Dat actie vaak vóór inspiratie komt. Maar hoe ik wél zorg dat ik in de inspiratiestand kom (zie hieronder)

mini missies

Hoe we onze muzen aanroepen (eh.. ik zing ze aan.. en ja, ook in deze podcast…)

Hoe je met mini missies grootste resultaten kunt halen en we hebben tips voor het schrijven van hoofdstukken.

444 manier
inspirerende werkplek

Of het uitmaakt hoe onze omgeving eruit ziet wanneer we schrijven.

5

Wat we dragen tijdens het schrijven en of dat wat uitmaakt voor het schrijven zelf.

6

Hoe je muzen het net zo goed op rituelen doen als (je) kinderen.

7

Hoe meditatie ons helpt bij het schrijven. (en hoe ‘terug naar de mantra’ mijn mantra is voor álles)

8

Waarom het volgen van de verborgen aanwijzingen zo’n essentieel onderdeel is van het schrijven. Dat je Juicy Genius het altijd beter weet dan jij. En dat als je daar op durft te gaan vertrouwen het schrijfproces zélf voor jou ook een groot avontuur wordt vol verrassingen.

9

To Do lijstjes, or not to do lijstjes, that is the question. Waarom To Do lijstjes maken voor ons alledrie niet werkt en wat er voor ons wél werkt.

En verder waarom afwijzing je inspiratie doodt. Hoe we alledrie géén inspiratie hadden toen we aan het gesprek begonnen maar er alledrie opgeladen weer uitkwamen. (en dus waarom het zo belangrijk is om je met gelijkgestemden te omringen)

Wat ons ultieme schrijvers-/kunstenaarsleven is. Hoe je het schrijversleven kunt léven, ook als je even niet kunt schrijven (zoals ik nu) en hoe je je schrijversgevoel, net als creativiteit en passie overal mee naar toe kunt nemen.

En meer.

De Inspired Action die is voorgevloeid uit mijn Podcast van vorige week over hoe ik mezelf weer in alignment kreeg nadat ik me eerst een flinke ‘Ja-Loser’ voelde (combi van jaloers en loser..)  de geboorte van mijn kleindochter Sev en de Freedom Writers Podcast  is dat alles wat ik tot nu toe gecreëerd heb (van kinderen tot boeken, tot courses, tot podcastst, tot blogs, you name it) een combinatie is van mezelf weer in alignment krijgen. Alles. Zonder uitzondering. Alles. Het brengt me allemaal (terug) op mijn joyride.

Omdat ik zelf een nieuwe fase in ga, heb ik de stekker getrokken uit het businessmodel dat ik had en dat blijft ook zo. Maar toen ik inspiratie kreeg om van de Ochtend Rituelen een Morning Manifesting Manual te maken, om je dag mee in alignment te beginnen, omdat dat volledig overeenkomt met mijn Joyride to Freedom experiment, zag ik ineens hoe ál mijn e-courses, allemaal, zonder uitzondering, courses zijn die mijzelf op mijn Joyride brachten. Mijn Manifestatie Frequentie. Omdat ik er lés in ging geven en het minder zélf kon leven stagneerde het mijn manifestaties. Maar ineens zag ik het grotere geheel en dat vond ik zo cool dat ik niet alleen de ochtend rituelen eruit wilde halen, maar het allemaal nog één keer wilde aanbieden vanuit het idee dat het je helpt om een leven in alignment te manifesteren.

Volgende week gaan we in de Wild & Free Society de láátste maand Groots en Meeslepend Leven in. Aan het eind van het jaar komt er geen nieuwe content meer bij. In januari start er een nieuw avontuur. Wat dat is, dat weet ik nog niet precies. Er begint hier en daar wat door te schemeren maar ik heb het nog niet helder. Wat ik wel weet, en wat ik mijn bondgenoten ook beloofd heb, is dat ik de LIVES wil blijven doen. Die houden we nu iedere vrijdagochtend (behalve tijdens nieuwe maan)  in het Geheime Clubhuis van de Bondgenoten.

Het idee dat me binnenviel was om in januari een soort Manifesting Motel te beginnen. Een virtuele ontmoetingsplaats langs mijn Inner Roadtrip om LIVE al mijn bevindingen te delen. Wat werkt, wat er niet werkt etc. Mijn Bondgenoten krijgen daar sowieso gratis toegang toe als dat de nieuwe ontmoetingsplek wordt. Dan blijft het Geheime Clubhuis voor alle content van de Wild & Free Society.

Ik ga de shop niet meer openen, maar omdat jij je hebt aangemeld voor mijn Joyride To Freedom mailinglist, stuur ik je een link om je via de achterdeur alsnog aan te kunnen melden voor het Levenslang Leven op je Blote Voeten Pakket als je dat zou willen, wat dus ook het Alles in één Alignment pakket zou kunnen heten…!!

We zijn nu nog bezig met de laatste week van Groots en Meeslepend Leven in je interieur en aanstaande maandag gaan we beginnen met Groots en Meeslepend Leven met Eten & Drinken.  (je vindt alle andere G&ML’s van dit jaar hier. )

gml-eten-drinken-groot

Ik wilde je nog de mogelijkheid geven om aan te haken als dit voor jou ook een terugkerende uitdaging is, en helemaal met de feestdagen voor de deur. Het is sowieso opvallend, hoeveel creatievelingen en entrepreneurs net als ik een eetstoornis/probleem hebben gehad, vóórdat ze zich écht gingen voeden met hun ‘levenswerk’. Daar ga ik me eens wat meer in verdiepen. Er is zo’n rode draad te vinden.

Voor jou geldt ook dat áls je nog gebruik maakt van de achterdeur, dat je automatisch mee mag naar het Manifesting Motel. Ongeacht wat dat gaat kosten.

Ik denk oprecht dat je met al deze e-courses in de Wild & Free Society op je Joyride kunt komen. En je Joyride is je MANIFESTATIE FREQUENTIE. En het maakt niet uit wát je wilt manifesteren. Als je op je JOYRIDE zit, dan zit je op je manifestatie kanaal en dáármee manifesteer je wat je maar wilt. En dat is waar ik zelf aankomend jaar uitgebreid mee aan de slag ga. Ik ben het nu volop aan het leren, aan het léven en ga het dán doorgeven.

Als je al een bondgenoot bent dan krijg je uiteraard vanuit het Geheime Clubhuis ook bericht over de LIVES. Maar dan weet je vast dat jij sowieso mee mag naar het Manifesting Motel als dat de nieuwe ontmoetingsplek wordt in januari.

Nou ja, dat wilde ik allemaal met je delen. Misschien wat veel info in een keer, maar nu ik eindelijk even mijn handen vrij heb om te typen, voel ik hoe fijn het is om je te schrijven.

Ik hoop je vooralsnog in het Geheime Clubhuis te zien!

Liefs!

Lou.

P.S. Als dit jaar voorbij is, dan is de Wild & Free Society zoals die nu is, echt alleen nog voor Bondgenoten die er al in zitten en is de toegang opnieuw geheim en verborgen.

Free Your Wild zou ik zeggen.

P.P.S. En neeeeeeee, dit is geen Black Friday en/of Cyber Monday offer…!! Volle mep, voor een volle manifestatie!

XXX

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt