Ha lieve Happy Camper!

Omdat ik mijn eigen tijd in kan delen omdat ik voor mezelf werk en de kinderen al het huis uit zijn heb ik voor mezelf deze 4/4/4 manier gecreëerd, zodat ik niet in de 24/7 online trap kan trappen, want er is áltijd wel werk te doen, maar ik wil niet alleen werken ik wil ook groots en meeslepend léven. Ik heb persoonlijk helemaal geen moeite om te starten met werken, maar vooral om te stóppen…

Dit geeft me houvast.

gml-werk-444

Na aanleiding van de fijne Tea For Two met Lou en Roanne van Voorst (die ook op deze manier werkt) kreeg ik veel vragen over mijn 4/4/4 manier. (je kunt mijn Illustrated Insight over Roanne en onze Tea Party HIER teruglezen en kijken)

Mijn 4/4/4 manier van werken levert anderen óf inspiratie, óf irritatie óf frustratie op. De meeste inspiratie komt van andere entrepreneurs die ook hun eigen tijd kunnen bepalen (of liever moeten bepalen en dit geeft houvast) en de meeste irritatie of frustratie komt van degenen die een 9 to 5 job hebben en van moeders die er voor kiezen om thuis te blijven bij hun kinderen en daarmee een 24/7 job hebben.

Ik heb er een video over gemaakt. Die kun je HIER bekijken. Ik hoop dat het helpt om je (eventuele) irritatie of frustratie om te zetten in inspiratie zodat je je dagelijkse kopje kunt vullen met het Magische Midden van het Fenomenale Vol-Doende!

Free Your Wild,

Liefs

Lou

P.S. Als je de Tea for Two met Lou en… leuk vindt, ik maak van alle Tea Party’s een Illustrated Insight een Blogpost. Je vindt ze HIER.

Wie er nog komen, kun je hier zien.

XO

bschool

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

[embed_popupally_pro popup_id=”14″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt