Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Joyrider,

Als ik niet éérst in alignment ben met mezelf, en mijn éigen dromen en verlangens, maar meteen als ik wakker word in connectie ga met het Wereld Wilde Web, óók als dat voor inspiratie is, is de kans heel groot dat ik me in no-time een Ja-Loser voel. Een samensmelting van me jaloers en me een loser voelen.

Zo ook vanmorgen…

En ik zit sinds mijn Social Suïcide niet eens meer op Social Media, waar ik dat gevoel veel vaker had.

Het deed me weer eens stil staan bij een les die ik ooit voor het kampvuur van mijn Wild & Free Society maakte over of je je Inferieur/Superieur of Ferieur voelt. Waarbij dat laatste natuurlijk geen echt woord is, maar wel aangeeft dat je je idealiter in het midden wilt voelen.

Ik heb een bericht voor je ingesproken om je te vertellen:

Waarom en waardoor (en door wie) ik me een ‘Ja-Loser’ voelde.

Waarom het me zó triggerde, maar dat dát me juist ook goed liet zien wat mijn beperkte overtuigingen (over geld) zijn, en waarom contrast en het ervaren wat ik niét wil me helpt om helder te krijgen wat ik wél wil.

Wat een ongelooflijk beperkte manier van denken ik heb als het gaat om geld verdienen en dat ik geconditioneerd ben om te denken dat ik alléén geld kan verdienen als ik iets te verkopen heb (en laat ik dat nou net niet meer hebben, nu ik de stekker uit mijn businessmodel heb getrokken..)

Wat ik doe om mezelf weer in alignment te krijgen; oftewel ‘how I let the shi(f)t hit the fan’ en hoe je van een Inferieur en/of superieur gevoel naar een Ferieur gevoel kunt shiften.

Wat me keer op keer, op keer mateloos en eindeloos inspireert en hoe ik daarmee een quantum leap kan maken op de Emotional Guidance Scale van Abraham Hicks van emotie frequency nummer 20 JEALOUSY naar nummer 1: JOY/KNOWLEDGE/LOVE/FREEDOM/EMPOWERMENT/APPRECIATION.

inferieur-ferieur-1

Hoe ik vrijwel onmiddellijk op mijn Joyride kom als ik niet alleen connect met mijn Juicy Genius JOE, maar ook met mijn Future Self HOUSTON en wie zij als personage is. En hoe dat me vervolgens helpt om het gat te overbruggen tussen waar ik nu ben en waar ik heen wil.

Hoe het kan dat het manifesteren van onze droomboot mijn verdere Manifesting Magic heeft gestagneerd.

Wat ik allemaal vastleg in mijn Manifesting Mindset Manual ‘FiLOUfax’, ook wel FiL.O.Afax genoemd. (L.O.A staat voor Law of Attraction)

inferieur-ferieur-2

Welke Money Miracle zich instant manifesteerde deze week.

Wat de 4 daagse Business Money Mindset Challenge van So’v hier allemaal mee te maken heeft.

En nog veel meer transparante Triggers & Treasures.

ik hoop dat je komt luisteren ik met je mee mag in je zak, op een lange zwerftocht, een roadtrip of een ander avontuur. Of terwijl je je huis opruimt en daarmee de Law of Vacuum in werking stelt. Waar je ook luistert, dank je wel dát je luistert! En als je een review wilt achterlaten op iTunes en me met een sterrenregen je zegen wilt geven dan zet jij daarmee een Millimeter Movement in actie omdat anderen daardoor mijn podcast weer kunnen vinden. En spread the love en stuur ‘m door als je denkt dat iemand anders er ook bij gebaat is. DANK.

EnJOY deze RIDE to FREEDOM!

XXX

Lou

P.S. het nummer uit deze podcast is natuurlijk weer toegevoegd aan de Joyride to Freedom Playlist, en de bijbehorende afbeeldingen op het Joyride to Freedom Pinterest bord.

Als je mee wilt reizen op mijn onregelmatige avonturen, schrijf je dan even in op mijn Joyride to Freedom mailinglist: http://eepurl.com/dFJ3yD

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

[embed_popupally_pro popup_id=”1″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt