e-course

Groots & Meeslepend Leven met Eten en Drinken

gml-eten-drinken-groot

uit: Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur.

Welke maan(d) is er beter geschikt om Groots en Meeslepend te (leren) Leven met Eten & Drinken dan de Decembermaan(d)? Voor velen is dit een maand om lós te gaan. Het maakt nu toch niet meer uit. (Net als tijdens een zwangerschap het geval kan zijn) Maat houden is nog zo makkelijk niet. Vooral met eten is dat lastig, want je móet eten. Daar kun je niet aan geheelonthouding doen, zoals je met drank (eventueel) wel kunt.

Voor mij is dit de grootste struggle én mijn liefste wens om in the Marvelous Messy Middle uit te komen. Ik vind het veel makkelijker om dingen helemaal niet te doen, dan met mate te doen. Ik zit vaak of helemaal aan de éne kant, of juist weer helemaal aan de ándere kant. Gezond of ongezond. Alles of niets. Vooral drinken vond ik lastig. Of ik dronk elke dag, of ik dronk helemaal niet.

Tegenwoordig lijk ik éindelijk, éindelijk, éindelijk die Middenweg te kunnen vinden, en het is iets waar ik zelf héél gelukkig van word. De énige échte Revolutie is de Evolutie van je Bewustzijn. En daar gaan we deze maan(d) mee aan de slag. We gaan onszelf niet de dingen ontzeggen die we willen, maar ons ontdoen van de dingen die we niét willen. Eten en drinken met óns éigen lijf en niet met ons hoofd (wat gevuld is met allerlei overtuigingen van ánderen)

Verdieping voor deze lessenserie vind je in de e-course Zonderlinge Zielen Zaligheid. Deze geeft je meer inzicht in ál je Zonderlinge Zielen, dus ook in wélke Zonderlinge Zielen hier met elkaar in conclaaf gaan. De e-course de Hero’s Journey helpt je om af te dalen in de onderwereld. Want als er ergens een gevoel van schuld en schaamte op zit, dan is het wel op eten en drinken… Met de Mini-course Ochtend Rituelen kun je je dag zo starten dat je je bewust bent van hoe je wilt léven, en daar is eten en drinken een substantieel onderdeel van. Door de E-course Wild & Free Leven in je Art Journal te doen kun je leren om te tekenen waardoor je je eten & drinken kunt tekenen, en je dáármee te vullen in plaats van de leegte die je voelt als je je creativiteit niet leeft. En in de Mini-course Stay Wild Moon Child kun je leren hoe de energie van de maan invloed heeft op je lichaam.

AT A GLANCE

Groots en Meelslepend Leven met Eten & Drinken is zo makkelijk nog niet. Er Groots door te worden Meegesleept is daarentegen reuze makkelijk. Je leeft maar één keer, het heeft nu toch geen zin meer, laat maar, en weg zijn we weer, van hoe we wérkelijk willen leven. We dempen onze échte behoeftes en om onze Innerlijke Perfectionista de mond te snoeren. Maar als we hier geen zicht en geen grip op krijgen dan laten we een ongelooflijk lekker deel van ons leven aan ons voorbij gaan. En daar word je letterlijk en figuurlijk niet goed van. Maar als het ons wél lukt om hier Groots en Meeslepend mee te Leven, dan gaat er een wereld voor Creatieve Voeding voor ons (en de onzen!) open.

WAT 

Een lessenserie van 3 weken uit het hoofdtuk Groots en Meeslepend Leven met Eten en Drinken van mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een ode aan dagelijkse sleur.
Verdieping voor deze lessenserie, zie de omschrijving links op deze pagina.

WAAR 

Online, via Ruzuku. Het geheime clubhuis van de Wild & Free Society. Waar alle VIP members zich wekelijks verzamelen.

HOE

Drie keer in de maan(d) is er een Fabulous Friendship Friday Festival bij de Bondgenoten in het geheime Clubhuis. Daar bespreken we steeds een aantal bladzijdes uit mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur, uit het desbetreffende hoofdstuk van de maan(d). Tijdens nieuwe maan is er geen les. Dus één week per maan(d) Leef je Groots en Meeslepend Offline, On Life!

WIE 

Voor iedere vrouw die het gevoel heeft Groots te worden meegesleept door eten en drinken. Die het moeilijk vindt om maat te houden en die vooral met haar hoofd in plaats van haar lijf heeft. Voor alle vrouwen die door de dieetbomen het smaakvolle bos niet niet meer zien en waarvoor eten en drinken vaak gezien wordt als de vijand. Iets wat macht heeft over ons.
Disclaimer: Het is géén dieetprogramma, en geen kookprogramma. Zoals voor alles geldt, ik dóe maar wat. Ik heb mijn eigen overtuigingen en mijn eigen worstelingen. Het laatste wat ik wil is jou de mijne opleggen. Maar wat ik wel wil is jou terug geven aan JOU!

WAAROM 

Omdat Groots en Meeslepend Leven met Eten & Drinken wáre voeding met zich mee brengt. Door er op een creatieve manier naar te kijken, kun je jezelf ánder zien. En de kans is heel groot dat al je een héél jaar lang hebt meegedaan met de Faculteit voor een Groots en Meeslepend Leven, dat je al véél minder hóeft te dempen en het gat dat je vulde met eten en drinken nu vult met Creativiteit. En dat voedt je duizendmaal meer!

WANNEER 

December 2018 Live. Daarna On The Demand.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt