GROOTS & MEESLEPEND LEVEN IN DE WILD & FREE SOCIETY!

Maak van JOY, VRIJHEID EN CREATIVITEIT JE PRIORITEIT.

Gewoon daar waar je al bént, met dat wat je al hébt!

Streef minder, REBEL – LEER MEER en start je eigen (R)EVOLUTIE!

Tientallen e-courses

Online community met bondgenoten

Boeken, films en muziek inspiratie

24/7 toegang op pc/mac en mobiel

LIVE VIDEO EVENEMENTEN

LEVENSLANG TOEGANG!

 • Ik keek iedere vrijdag uit naar het kampvuur en raakte erg geïnspireerd door jou, Lou! Ook wilde ik graag de artjournal cursus doen. Maar bovenal zocht ik een manier om anders in het leven te staan met meer rust en creatiever en me niet zo geleefd te voelen. En daar helpt de Wild & Free Society echt bij!

  Eva
 • Ik was al een blij lid van de Creative Campfire Community, en had je Art Journal course én de declutter course gevolgd. Ik hoopte meer van dit alles te vinden. Meer creatieve cursussen en levenslessen. Tot nu toe ben ik heeeel erg blij met alles wat je maakt en doet hier. Oh! En de bondgenoten hebben mijn verwachtingen echt overtroffen! Ik had niet durven dromen dat het hier zo'n fijne plek zou zijn waar mensen elkaar steunen en motiveren.

  Petra
 • De Creative Campfire Community volgde ik vanaf het begin, artjournalen gedaan, gedeclutterd, en ik wilde alleen maar meer meer meer. Over de Facebook groep maakte ik me niet zo'n voorstelling, maar dat overtreft mijn verwachtingen zeker! Warme groep waarin alles kan en niets hoeft. Warm bad.

  Margreeth

MELD JE NU AAN VOOR B-SCHOOL OM IN AANMERKING TE KOMEN VOOR DEZE BONUS VAN MAAR LIEFST 25 E-COURSES VIA DEZE UNIEKE CODE: http://share.marieforleobschool.com/HOMESCHOOL

Je hébt niets aan vrijheid als je ‘m niet kunt vóelen.

AL JE CREATIVITEIT, VRIJHEID EN VERBONDENHEID OP EEN PLEK!

De Wild & Free Society is niet álle voor vrouwen, maar wel voor álle vrouwen die speelser, avontuurlijker en vrijer in het leven willen staan. Het maakt niet uit of je een eigen business hebt of een ‘gewoon’ beroep, of als je liever thuis bent met de kinderen.

De Wild & Free Society is het land van (goed) genoeg, waar je van schaarste-denken en vergelijken naar dankbaarheid en overvloed gaat, precies dáár waar je (goed in) bent. Je leert er zien wat je al hébt, je leert er zien wat je al kán, je leert er om álles uit je leven en jezelf te halen en het hélemaal OP te maken.

Niet langer te streven naar meer, meer, meer, maar juist pas op te plaats te maken en te viéren hoe ver je al gekomen bent. Te zién welke dromen er allemaal al uit zijn gekomen en te zien dat je allang hébt waar je naar streeft. Door je dáár op te focussen en er over the moon dankbaar voor te (leren) zijn, door ervaringen te verzamelen in plaats van spullen, door op schoonheid en avontuur te jagen in plaats van Succes, Stuff en Status (updates), en je Creativiteit te gebrúiken, dáár ligt je vrijheid, je plezier, je dankbaarheid en je FREE SPIRIT. Hoe vást je (nu) ook zit!

Een Wild & Free leven is een simpel leven goed geleefd, wat er ook gebeurt. Dát is het startpunt voor nieuwe dromen en verlangens om waar te kunnen maken, of misschien ontdek je wel dat je precies op de goeie plek zit, dat je het alleen maar hoefde leren te (her)waarderen. Het is met ándere ogen leren kijken naar je leven zoals het nu is en de dingen die je tóch moet doen met een Wild & Happy Heart te doen, waardoor je niet alleen meer plezier hebt in je eigen leven, maar ook een groot verschil kunt maken voor de wereld om je heen.

En dát ligt állemaal aan je blote voeten in de Wild & Free Society !

Free Your Wild,

Liefs Lou

DOE E-COURSES DIE JE WEER LEVENSLUST GEVEN!

Lijkt het je niet fijn om van Plezier weer je Prioriteit te maken en een FREE SPIRIT te zijn?

De Wild & Free Society is een Society, een Avonturen Academie, een Community.

Een plek waar ruimte is voor alles.

Voor Scheppinglust en Creatiedrang, maar ook voor Schaamte, Schuld en Spijt.

Het is een Pleister Plaats waar je leert om midden in de mess je levenslust te vinden, om te zijn waar je bent en dáár volledig van te genieten.

Leer wat je kunt en beleef het naar je beste kunnen. Alles wat je nodig hebt ligt voor handen, je hoeft alleen maar te herkennen en te gebruiken. Zie en waardeer wat je al hébt. Profiteer van de geschenken voor je neus.

Het pad van de Wild & Free One begint bij je eigen zelf.

Je hoeft het alleen maar te vertrouwen en intuïtief te handelen.

In de Wild & Free Society leer je jezelf en je talenten aan de buitenwereld te laten zien en hoe dat van waarde is voor de wereld om je heen, zodat de scheppingslust en de creative force, die magische mistral die door jou heen waait niet alleen heilzame energie wordt voor jou maar ook voor anderen om je heen.

Het pad zal zich voor je ontvouwen als je de verborgen aanwijzingen volgt. Degenen die je voor zijn gegaan verlichten de weg en jij wordt op jouw beurt een guiding light voor een volgende reiziger. Je voelt je weer VRIJ en vol VERWONDERING. Dankbaar en niet langer gevangen in het drama van je leven.

Je ontvangt begeleiding van degenen die het pad al zijn gegaan en jij wordt weer een guiding light voor een volgende reiziger. Je voelt je weer vrij en vol verwondering. Je kunt je on top of the world voelen, niet langer gevangen in het drama van je leven.

Het pure plezier van het hier zijn ligt op je te wachten in de Wild & Free Society met onder andere deze topics:

Creativiteit
Artjournal
Huis, hoofd & Hart
Reizen
Kinderen
Opruimen
Interieur
Leven

Business
Heldenreizen
Jezelf
Down & Out
Boeken
Films
Free Spirits & Dark Warriors
En nog veel meer!

E-Courses voor life én Business in de Avonturen Academie:

STOP MET VERGELIJKEN EN WORD WEER WIE JIJ WILT ZIJN

Verras je omgeving met een Sprankelende Versie van JEZELF!

Laat je je nog te veel leiden (lijden!) door wat anderen van je vinden? Vergelijk jij jezelf toch nog steeds met je omgeving? Lijkt het je niet zalig om dat een beetje meer los te kunnen laten?

Vraag je niet af wat je wilt doen, maar wie je wilt ZIJN.

Je leert om stil te staan bij wat JIJ werkelijk wilt, wat JIJ werkelijk nodig hebt en waarin je niet meer in dienst staat van je status (updates), je spullen, je werk, je gezin.

Je kiest voor een Groots en Avontuurlijk Leven in denken en doen met een overvloed aan tijd, ruimte, verwondering creativiteit en levenslust.

En daar wordt niet alleen jij beter van, maar je omgeving ook!

De enige échte Revolutie is de evolutie van je bewustzijn.

Dus… Start je eigen (R)evolutie en Rebel-Leer meer!

MAAK EEN HELDENREIS EN VERSLA JE EIGEN DRAKEN

Bevrijd je Heldin, Free Spirit en Dark Warrior en kom in je EIGEN KRACHT!

Scheppingslust is een Creative Force. Het kan héél ongemakkelijk voelen.

Daarom dempen we het met verslavingen zoals eten, shoppen, drinken, roken, werken, zorgen, social media en series kijken zodat we de onrust niet voelen.

Maar je móet het voelen, je kunt niet dempen én creëren. En als je niet meer dempt, dan voel je álle dingen.

Dit kan heel onaangenaam voelen en dat is waarom we de oproep tot avontuur steeds weigeren.

In de Wild & Free Society ga je het avontuur eindelijk wél aan.

Daar máák je die heldenreis en versla je je eigen draken én maak je ruimte om Down & Out te zijn.

Daar ontmoet je ook je Heldin, je Free Spirit en je Dark Warrior en doorsta je de Woeste Wateren en de Wilde Wind van de Creative Force.

CONNECT MET LOU EN GELIJKGESTEMDE BONDGENOTEN

Interessante gesprekken, Live Video’s met Lou en gezamenlijke avonturen, je vindt het allemaal in de Wild & Free Society!

De Wild & Free Society is een virtuele ontmoetingsplaats waarin we met een krachtig leger van Dappere Rebel-Leerders leren hoe we gehoor kunnen geven aan Plezier, Passie en Gulzigheid.

Hier voeren we óók verfrissend eerlijke gesprekken over de ongemakken van Creatiedrang en Scheppingslust en de Tegenstanders, overtuigingen en beperkende gedachten die ons belemmeren. Onze fabrieksinstellingen staan ingesteld op schaarste denken, die gaan we switchen naar overvloed.

In de Wild & Free Society gaan gezamenlijk op zoek naar de weg van de Wild & Free One.

De weg van ‘balen van onszelf’ naar ‘blij zijn dat we LEVEN’.
Het pad van ‘hebzucht ‘naar ‘kijken wat we hebben’.
We gaan van ‘doen, doen, doen’ naar ‘diepe dankbaarheid’ en van ‘chaos naar creatie’.
We gaan jagen op schoonheid en ervarigen in plaats van spullen en bezittingen.

En dat alles is er al, je hebt er niets méér voor nodig.

INSPIRATIE ZIT IN ALLES

Boeken, Films, Docu’s, Interviews, daar zit Muziek in!

Je hebt toegang tot een groeiende bibliotheek van boeken, video’s, muziek, podcasts en online classes.

Lekker overzichtelijk, minder overweldigend en alles op één plek.

In plaats van steeds maar proberen je leven te beteren kun je je laten inspireren om beter te leven.

Inspiratie zit in alles.

“Tell me, what is it you plan to do with your one wild and precious life?”

~ Mary Oliver ~

 • De Creative Campfire Community is iedere week weer een cadeautje om te krijgen. Dus de Wild & Free Society is een heel groot geschenk aan mezelf! Ik ben al langer op reis om zo vrij mogelijk te leven en jij geeft altijd weer verrassende inzichten. Nieuw manieren om te kijken én om te genieten. De Hero's Journey TROK aan me. En ik kan niet verklaren waarom, maar ik voelde dat ik mee moest doen.

  Amélie
 • De doorslaggevende factor voor mij om member te worden was Lou! Haar inspirerende filmpjes vol met levenswijsheden brengen altijd een lach op mijn gezicht en zetten weer even aan tot nadenken. Het is ook heel fijn om met gelijkgestemden te zijn op een plek waar iedereen zich veilig voelt om persoonlijke dingen te delen en zich kwetsbaar op te stellen en iedereen elkaar probeert te helpen.

  Sandra
 • De doorslaggevende factor om lid te worden van de Wild & Free Society was dat ik alle cursussen die worden aangeboden kan doen - en meerdere keren - in mijn eigen tijd. Verder geen verwachtingen, maar jeetje zeg wat een inzichten heb ik gekregen en wat ben ik blij met de bondgenoten!

  Marina

LUISTER NAAR DE FLUISTERING

De Wild & Free Society is niet voor iedereen!

Echt niet!

Het is geen quick fix.

En hoewel het een wondere wereld is, is het geen wondermiddel.

Het is een Society, we’re in this together.

Het is een two way street, de weg naar die magische, ietwat geheimzinnige wereld onder de gejaagde wereld.

Je moet bereid zijn om het avontuur aan te gaan. Je hoeft niet al Wild & Free te zijn, helemaal niet zelfs, maar je moet wel het verlangen hebben om weer Wild & Free te worden.

Te luisteren naar die fluistering die je aan je jasje trekt om je schoenen uit te schoppen en je haren los te gooien. Je weet wel, die fluistering die je nu steeds dempt met jouw drug (druk!) of choice.

Dus als je denkt dat jij bij dat groeiende, krachtige leger Rebel-Leerders wilt horen, als je hart sneller gaat kloppen van het idee weer het pad van de Wild & Free One te gaan, als je genoeg hebt van al dat streven, de goedkeuring die je nodig hebt van anderen, de beperkende overtuigingen die je hebt meegekregen waardoor je je klein laat houden en je niet langer je leven wilt dempen, dan nodig ik je van harte uit om een Rebel-Leerder en een Bondgenoot van de Wild & Free Society te worden.

 

MELD JE NU AAN VOOR B-SCHOOL OM IN AANMERKING TE KOMEN VOOR DEZE BONUS VAN MAAR LIEFST 25 E-COURSES VIA DEZE UNIEKE CODE: http://share.marieforleobschool.com/HOMESCHOOL

The big question is ....

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe word je een Rebel-Leerder van de Wild & Free Society?

Je krijgt met het ‘Levenslang Leven op je Blote Voeten Pakket’ toegang tot de Wild & Free Society, de VIP Bondgenoten en álle e-courses. Je betaalt éénmalig en je kunt er tot in lengte van dagen bij!

Wat kost de Wild & Free Society?

Het Levenslang Leven op je Blote Voeten Pakket kost €222,- voor álle e-coures!  Voor je beeldvorming; alleen de E-course over hoe maak je een E-course is al €497,- dus je begrijpt dat de waarde van alles samen vele malen hoger is! Maar 222 is mijn getal en daarom heb ik dat gekozen voor dit, in mijn ogen, Prachtige Pakket!

Kun je de e-courses ook los kopen?

Nee, je kunt de e-courses niet los kopen. Hoewel er veel vraag naar is en ik daardoor veel meer zou kunnen verdienen, kun je de e-courses toch niet los kopen. Simplicity is Freedom. Eén pakket, één prijs.

Wat gebeurt er als je je hebt aangemeld?

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je een mail met daarin jouw Bondgenoot gegevens en geheime wachtwoord. Je incheckgegevens voor het avontuur dat je aangaat. In de Society krijg je een virtuele rondleiding en navigatiesysteem voor welke weg je het beste kunt bewandelen om je eigen weg te vinden.

Wandelen, niet racen! Je hebt geen haast, je komt juist onthaasten! En je hebt het hele pakket lévenslang!

Wat in te pakken, aan te trekken, mee te nemen en hoe kun je je praktisch en emotioneel voorbereiden?

In de Wild & Free Society word je je éigen pad-vindster.

word-je-eigen-pad-vindster

Voor de e-courses zelf heb je niet veel nodig. Zelfs voor de artjournal e-courses niet. Een goedkoop journal, pennetje en een kinderverfsetje en je bent er al klaar voor. Verder raak je vooral van veel van je overtollige ballast af!

Simplicity is FREEDOM!

Heb je er wel tijd voor?

Laat me die vraag aan jou stellen. Heb je tijd om tv te kijken? Te Facebooken? Instagrammen? Twitteren? Pinteresten? Snapchatten? Netflixen?

Als je daar Ja op kunt zeggen dan heb je hier ook tijd voor.

Gaat het voor jou werken?

Dat hangt helemaal van jou af. Het werkt alleen als jij ook werkt.

Bovendien kom je ongetwijfeld dingen tegen waarvan je denkt: Dit wérkt niet voor mij!

Als je in plaats daarvan kunt denken: Hóe kan dit voor mij werken?

Dan maak je de weg vrij naar VRIJHEID!

Heb je al heel veel aan zelfontwikkeling gedaan?

Als je al heel veel wegen hebt bewandeld om jezelf te bevrijden dan is de kans aanwezig dat je iets al eens hebt gedaan, al weet, al hebt gehoord of waar je ogen van gaan rollen.

Als je in plaats daarvan denkt: ‘Wat kan ik hier nog meer van leren?’ Dan open je ook de weg naar VRIJHEID.

Als alles wat je tot nu toe gedaan hebt zou werken, dan ben je al Wild & Free en had je waarschijnlijk niet tot zover gelezen…

Ziet je partner je al aankomen?

Om een Wild & Free One te zijn leer je om Soeverein te zijn. Dat betekent dat je je éigen keuzes maakt. Hoe meer jij jezelf bevrijdt hoe authentieker je wordt, hoe meer je voor jezelf gaat staan. Dit kan enerzijds bedreigend zijn voor je partner, maar in de praktijk blijkt in de WFS dat partners héél blij zijn met hun bevrijdende vrouwen. Mijn eigen man Pascal is een graag gezien gast bij de Bondgenoten en een aantal bondgenoten kijkt de Live Video’s die ik met Pascal samendoe, weer samen met hun partner.

Dit is wat Jerry, de man van Bondgenoot Chantal me liet weten nog vóórdat de WFS geopend was, als reactie op het kampvuur:

“Je zou eens moeten zien wat berichten en filmpjes van jou kunnen doen met mijn vrouw. Natuurlijk lees je berichten en reacties van de happy campers maar ik denk dat de groep die je benadert nog veel groter is dan dat je ook kan denken. Namens alle Papa’s en mannen bedankt dat je er bent voor onze vrouwen! Happy Wife, Happy Life :)”

Heb je dan nog wel tijd voor je kinderen?

Eigen zuurstofmasker eerst! En in het begin zullen ze je proberen in je oude patronen te houden, ze willen niets liever dan dat jij 24/7 voor ze klaarstaat (denken ze) maar het gaat om JOU!

En als jij een Wild & Free One bent, dan geef je veel duidelijker je grenzen aan.

Grenzeloosheid is geen vrijheid. En er grenzeloos zijn voor je kinderen ook niet. Niet voor jou maar óók niet voor hen.

Door jezelf te bevrijden zullen je kinderen zich met je mee bevrijden. Er is bovendien een e-course Wild & Free Leven met je klein(e) kinderen waarin je kunt leren hoe je dit kunt doen.

Doordat er meer bondgenoten zijn die tegen dezelfde dingen aanlopen helpen we en stimuleren we elkaar. Ken je het gezegde: You need a village to raise a child?

De Wild & Free Society is zó’n village. En er zijn bondgenoten die prachtige artjournals over dit proces maken. Heel inspirerend!

Zijn de Rebel-Lerende Bondgenoten écht zo enthousiast?

Ja. Het merendeel is héél betrokken, héél behulpzaam, héél lovend, en héél blij met de Wild & Free Society (en ik met hen!)

Natuurlijk zitten er kritische noten tussen en lukt het niet iédereen om zich van oordelen en irritaties te ontdoen en écht Wild & Free te zijn. Dat is ook moeilijk en het is ook niet voor iédereen!

Ik heb de Bondgenoten een aantal vragen gesteld om te weten wat ze er écht van vinden. (voor jou, maar zeker ook voor mezelf om te leren wat er beter kan)

Ik heb een paar antwoorden van een aantal Bondgenoten voor je op een rijtje gezet: (en nee, niet alleen de meest positieve.)

Lees hier wat de grootste bezwaren waren om een Rebel-Leerder en Bondgenoot van de Wild & Free Society te worden:

 • Heel simpel: geld. Niet zozeer of ik iets kon of niet kon, meer of het de investering wel waard zou zijn.

  - Annemarie

 • Het grootste bezwaar was het bedrag. Maar het is het zeker waard! Ik ben heel blij met alles hier!

  - Eva

 • geld .... Maar het voelt goed om niet alleen maar te krijgen, maar ook bij te dragen!

  - Yolande

 • Met name of ik wel de tijd zou hebben om de cursussen te doen. Bang dat ik iets kocht dat ik zou laten liggen, maar het is zó fijn! Ik máák hier tijd voor. 

  - Petra W.

 • Voor mij of ik wel gebruik zou maken van alles wat er aangeboden wordt. Ergens aan beginnen is 1 maar doorzetten .... Daarbij zeker ook gekeken naar de financiële investering maar dan meer in combinatie wat als ik er (te weinig) niets mee doe?  Het is heerlijk! Doe er zeker genoeg mee. Ben blij met de combi van de courses, van de FB groep, FB live en CCC. De e-courses zitten vol met informatie en ik merk dat nu, ik voor de 2de keer Art-Journal course, volgt dat heerlijk is! Wat minder overdonderd misschien? Jouw kennende komt er echt nog wat bij. En kijk eens naar alles wat je deelt, al is het geen e-course het is veel en de interactie is heerlijk!

  - Yvonne

 • Ik vond het vooral heeeel spannend... jezelf 'bloot' durven geven, dit delen met onbekende... kan ik dat wel, durf ik dat wel? Wat staat je te wachten, ga ik dat wel doen? Heb ik alles wel nodig? Dat soort vragen. Ik merk dat ik het nog steeds moeilijk vind om andere uitleg te geven over de Wild and Free society. De meeste reacties van andere gaan dan over het geld, ik denk omdat het voor veel mensen iets nieuws is. Vooral het aan jezelf werken, dit samen doen. Ik zeg heel vaak tegen Jerry dat het geld zo onbelangrijk wordt als je merk hoeveel het je brengt. Dit is echt mijn beste Therapie ever!! Maar ja leg dat maar eens uit....

  - Chantal

 • Ik had geen bezwaren eerlijk gezegd, ook al vond ik het best wel een behoorlijk bedrag. Maar ik vind het belangrijk te blijven investeren in mijn eigen persoonlijke groei, daar is de WFS een geweldige investering voor gebleken!

  - Hanneke

 • Waar ik me zorgen over maakte was of ik de weg wel zou weten op je site, of ik niet zou verdwalen in wat er aangeboden zou worden en uiteindelijk dan niets zou doen met mijn membership.

  - Carla vV.

 • Of ik het wel kon waarmaken en genoeg kon inbrengen en dus kon geven. Overwhelm, te veel inspiratie, te veel op Facebook hierdoor.

  - Flora

 • Het bedrag, dat was wel een hobbel. En ik heb gekeken naar welke cursussen er nieuw bij zaten. Ik had de Declutter Challenge en de artjournal e-course daarvoor al gedaan. Ik wil de course over kinderen nog graag doen. De Hero's Journey schiet er beetje bij in. Eerste keer wel helemaal gedaan. Ik vind de WFS heel inspirerend, hele fijne groep, veel herkenning in wat ik belangrijk vind en hoe ik wil leven. Je fb live filmpjes vind ik vaak lang maar maak toch altijd tijd ze te kijken omdat ik er blij van word. Echt fijn! Ik ben blij dat ik de hobbel heb genomen en in het avontuur van de WFS ben gestapt.

  - Petra K.

 • Of ik dus überhaupt wel creatief genoeg was/ben. En of ik er genoeg mee zou doen voor het geld. Denk dat je kan benadrukken dat door de combi met FB bondgenoten het zeker niet alleen creatief tekenen en art journallen is maar vooral ook delen en leren over van alles.

  - Ellen

 • The money...maar zoals wij een terechte spreuk op de toilet hebben hangen...'geld vergeet je, ervaringen niet'!

  - Florien vdA.

 • Lastige vraag om te beantwoorden, omdat ik vind dat je door de CCC een heel goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten. Misschien dacht ik eerst even, wat zal ik doen, omdat ik een aantal cursussen al eerder had gedaan (declutter en art journaling) maar ik verwachtte dat er vast veel meer bij zou komen, dus dat was ook geen belemmering.

  - Margreeth

 • Al heel blij met de ccc. Het zette mijn creatieve ik weer aan het werk. Heerlijk! De early bird zag ik voorbij komen en ik dacht; Wow! Leuk! Maar, dat geld heb ik nu helaas niet... Gister keek ik weer en dacht hetzelfde. En gelijk daarop besefte ik me dat ik het geld theoretisch gezien wel had maar er misschien niet VOOR OVER leek te hebben. En als ik mezelf dan nog wat beter in de spiegel aankeek, waren alle cursussen die ik miste, wel cursussen waar ik erg blij van zou worden. Eigenlijk was het financiële aspecten het grootste bezwaar (want: ook al vind ik het 't waard, het is voor mij best een berg met geld), maar bleek ik uiteindelijk andere zaken belangrijker te vinden dan geld. En toen was dat bezwaar niet zo'n bezwaar meer...

  – PipLou

Lees hier wat voor hen de doorslaggevende factor was om tóch een membership te nemen:

 • Ik keek iedere vrijdag uit naar het kampvuur en raakte erg geïnspireerd door jou, Lou! Ook wilde ik graag de artjournal cursus doen. Maar bovenal zocht ik een manier om anders in het leven te staan met meer rust en creatiever en me niet zo geleefd te voelen. En daar helpt de Wfs echt bij!

  - Eva 

 • Mezelf verder ontwikkelen in creativiteit samen met bondgenoten. Heb sinds het tekenen veel meer joy in het leven en in mezelf.

  – Ingrid

 • Jouw ongelofelijk inspirerende filmpjes bij het kampvuur!

  - Yolande

 • Ik ben enthousiast geraakt over je visie en je aanpak. De manier waarop je je beweegt in je community en je in gesprek bent met ons. Dat je ook niet alles weet en dat niet alles direct resultaat oplevert. Gewoon dat je op reis gaat zonder alle veiligheid. Zo sta ik ook graag in het leven en wil ik mijn eigen community verder uitbouwen. Zo dus...Ik geniet ervan om even in je omgeving te neuzen en er iets uit te halen, te leren en een beetje af te kijken. Dank dank dank.

  – Marieke

 • Ik was al een blij lid van de CCC, en had je Art Journal course én de declutter course gevolgd. Ik hoopte meer van dit alles te vinden. Meer creatieve cursussen en levenslessen. Tot nu toe ben ik heeeel erg blij met alles wat je maakt en doet hier. Oh! En de bondgenoten hebben mijn verwachtingen echt overtroffen! Ik had niet durven dromen dat het hier zo'n fijne plek zou zijn waar mensen elkaar steunen en motiveren.

  - Petra

 • Van een vriendin kreeg ik in oktober vorig jaar een envelop met inhoud, die ik mocht besteden aan ‘coaching’! Het was ongeveer het bedrag van het lidmaatschap van de WFS... Ik zocht naar meer inhoud voor mijn eigen Art Journals en voor mijn business en hoopte dat hier te vinden. Bovendien sprak een jaarabonnement me aan, zodat de WFS steeds als een vriendelijke creatieve reminder en aanspoorder met me meegaat dit jaar. Ook het feit dat je meerdere e-courses aanbiedt waar ik een jaar over mag doen, vond ik fijn. Last but not least hou ik van jouw enthousiasme en warmte waarmee je jouw levensvisie en –geluk deelt. Dat raakt en inspireert zeer! En coaching? Dat ontvang ik van jou en van alle bondgenoten hier. Zeer welbestede euri’s!

  – Gertrude

 • De doorslaggevende reden voor mij was het enthousiaste verhaal van Christa over de WFS tijdens een van haar pipowagen sessies. Ik hoopte hier vooral inspiratie en gelijkgestemden te vinden, te kunnen geven en ook te kunnen leren en het is precies waarop ik gehoopt had! Een warm tweede thuis onder jouw inspirerende berichten en FB lives (LOVE those!) een plek waar je je feestjes en verdrietjes kunt delen maar ook gewoon kunt 'zijn'.

  – Hanneke

 • Jij was voor mij de doorslaggevende factor. Omdat je inspirerend bent en energie geeft. En die energie heb ik dan ook gevonden in de WFS, bij jou en de bondgenoten. En het is een verademing om te zien dat iedereen met dezelfde aspecten van het leven 'worstelt'.

  – Marianne

 • Ook ik wilde graag de artjournal en de artjournal on the road doen omdat wij veel reizen. En het samen doen met andere creatievelingen.

  – Janny

 • Lieve Lou, ik was al een tijdje fan van je boeken. Dat ik je bij de film "Down to Earth" in het echt tegen kwam, was voor mij geen toeval, maar vooral een teken. Maar een teken waarvan? Natuurlijk dat ik mijn boek nu eindelijk af moest maken en naar de uitgever sturen. Maar als mijn boek af was, wat ging ik dan doen met de tijd die ik normaal in mijn boek stak? Ik zat net twee weken bij het kampvuur toen jouw aanbieding langs kwam. Dit was het, dit wilde ik doen. Na er 10 minuten over na te hebben gedacht wist ik het... dit was ook weer geen toeval. Ik had geen voorstelling wat de WFS zou inhouden, maar wat heb ik het naar mijn zin met alle creatieve bondgenoten. Het voelt als thuiskomen.

  – Liset

 • Jij was de doorslaggevende factor. In more than one way!

  – Sacha

 • Lou, dat moet je toch veel deugd doen hè al die positieve commentaren! Maar ik kan er enkel bij aansluiten. Ik koos voor de WFS omdat het me een plaats gaf waar ik mijn creatieve experimenten kon uitproberen in een veilige omgeving, waar ik een veilige toetssteen had voor mijn eerste creatieve stapjes in de wijde wereld. Maar ook omdat het me zo'n deugd doet om de 'gemeenschap' te voelen, voelen dat we met velen zijn die zoeken naar een creatief leven mét diepgang. Je doet het op zo'n natuurlijke ongedwongen manier en je hebt altijd iets inspirerends te vertellen! En natuurlijk ben je een soort mentor, iemand die al eerder voor de weg van de creativiteit in je job heeft gekozen en daarom ook een voorbeeld voor mij.

  – Sofie

 • Hi! Voor mij was de doorslag; becoming part of something good! Ik wil heel graag verbonden zijn met creativelingen die durven te dromen! Jouw stijl spreekt me heel erg aan Lou; het tekenen, omdenken, in verbondenheid met elkaar delen, durven en dromen! XX Proud Wild and Free member. Ik zeg je stijl, maar ik bedoel natuurlijk gewoon jij Lou.

  – Laurien

 • De doorslaggevende factor voor mij om member te worden was jij Lou! Je inspirerende filmpjes vol met levenswijsheden brengen altijd een lach op mijn gezicht en zetten weer even aan tot nadenken. Het is ook heel fijn om met gelijkgestemden te zijn op een plek waar iedereen zich veilig voelt om persoonlijke dingen te delen en zich kwetsbaar op te stellen en iedereen elkaar probeert te helpen.

  – Sandra

 • De CCC volgde ik vanaf het begin, artjournalen gedaan, gedeclutterd, en ik wilde alleen maar meer meer meer. Over de FB- groep maakte ik me niet zo'n voorstelling, maar dat overtreft mijn verwachtingen zeker! warme groep waarin alles kan en niets hoeft. Warm bad.

  - Margreeth

 • Was al lid van de CCC en had de declutter cursus gedaan. Helemaal enthousiast van je B-school verhaal en dat gaan doen. Kan niet altijd helemaal goed onder woorden brengen wat het is, maar zeker je enthousiasme en inspiratie. En...... deze club van super creatieve dames is misschien nog wel meer dan ik verwacht had. Kan me voorlopig geen leven zonder de WFS voorstellen. Ik blijf nog een tijdje.

  – Carla P

 • Doorslaggevend... dat ik alle cursussen kan doen en meerdere keren die aangeboden worden in mijn eigen tijd. Verder geen verwachtingen maar jeetje zeg wat een inzichten heb ik gekregen en wat ben ik blij met de bondgenoten!

  – Marina

 • Ze zeggen het allemaal. Jij, Lou, hebt mijn hart gestolen in juli in 2015 toen ik de art journal cursus bij je deed. Door jou en alles wat je overhoophaalt (inclusief de bondgenoten) en je uitnodigende houding om zelf alles overhoop te halen, zie ik deuren opengaan, vergezichten, horizonten. Jij stimuleert mij tot zelfonderzoek naar mijn meest wezenlijke zelf. Ik voel me bij jou herkend en erkend en jonger dan mijn jaren tellen. De dynamiek onder de bondgenoten is verrassend creatief, liefdevol en veilig. Dat wist ik natuurlijk niet van tevoren, maar de reacties bij het kampvuur en de art journal cursus gaven wel een indicatie. En al zijn er meerdere soortgelijke initiatieven; DIT IS DE ONZE! Ik vind het een fijn pakket, heel veel mogelijkheden voor relatief weinig geld.

  – Iete

 • Door de fijne herkenbare filmpjes van het kampvuur... Dat wil ik ook, daar wil ik meer van <3. Door de uitleg over de verschillende e-courses werd ik enthousiast maar kon ik niet kiezen.... en toen bleek dat ik hiervan allemaal mocht proeven! Geweldig!

  - Chantal

 • Ik wilde inspiratie vinden die bij mij past. En jij Lou, brengt dat precies op een manier die bij mij past. Jouw manier van je kennis en inspiratie en enthousiasme delen vind ik zo leuk en persoonlijk en aanstekelijk. Dus jij Lou, jij bent de doorslaggevende factor waarom ik me ingeschreven heb. Bovendien zijn we natuurlijk al een tijdje meer of minder samen onderweg, en ik heb ontzettende bewondering hoe jij je business aanpakt en vormgeeft. Ik gúnde het jou zo, ik wilde je laten zien dat ik jou manier waardeer en bewonder en ik wilde je mijn vertrouwen geven door me in te schrijven. Kadootje voor mij én kadootje voor jou dus. Daarnaast was ik erg benieuwd naar je e-courses Art Journaling en Art Journaling on the Road. Ook de andere e-courses die je in je programma had staan spraken me aan.

   Wat me ook aanspraak dat het een lidmaatschap voor een jaar is. Een jaar is een periode die lang genoeg is om de tijd te nemen voor de e-courses die ik wil doen. Niet te kort tijd waardoor het haasten en pressen wordt. Niet te lang zodat het wel overzichtelijk ik en ik mezelf aanzet om het in dat jaar ook echt te dóen. Het bondgenootschap was voor mij geen reden om me in te schrijven. Daar had ik eigenlijk niet eens zo bij nagedacht. Jij en de e-courses waren de reden.

  – Karin

 • Jijzelf was de doorslaggevende factor, ik hoopte hier inspiratie te vinden en praktische tools in de vorm van e-courses.

  – Carla

 • Ik wilde gewoon meer Lou in mijn leven haha. Ik hoopte dat het een verlengde zou zijn van de CCC en van de art journal e-course die ik al eerder bij je volgde. Ik had niet verwacht dat het nog meer zou zijn dan dat.

  – Kim

 • Heerlijk jouw enthousiasme en liefde die je overal in steekt. Dit kon alleen maar goed gaan en daar wilde ik heel graag bij horen, lid van zijn. En terecht! En ik wilde van je leren en genieten, nieuwsgierigheid en zin om nog meer bezig te zijn op n fijne manier om me te ontwikkelen.

  - Flora

 • Heel fijn dat ik een jaar heb om de e-courses te doen in eigen tempo. Het is het vuur onder mijn creatieve uitspattingen en ik ontmoet andere zoekenden op verschillende gebieden. Een fijne club mensen en leuke cursussen.

  – Marieke

 • Omdat ik al langer geïnspireerd ben door de boeken van Lou en de CCC leek het me leuk om meer te zien, te horen, te lezen en te doen, met name rond het ontvouwen van weggestopte creativiteit. Het is superleuk en je kunt overal "plukken" wat je nodig hebt, wat je aanspreekt en waarin je wilt leren. En je krijgt liefdevol feedback als je iets laat zien. Veilige ruimte om je te laten zien. Erg leuk en waardevol! De e-courses en de live bijdragen van Lou zijn het geld al helemaal waard (heb wel de early adventurer aanbieding gekozen) had er van begin af aan vertrouwen in, dat ik voldoende zou kunnen oogsten voor het geld.

  – Dorothee

 • Voor mij heeft de naam: Wild and Free Society me over de streep getrokken: een major soulsign voor mij, uiteraard gecombineerd met de kennis over jou van je boeken en Facebook.

  Wat ik nog niet wist: dat een Facebook community zo fijn, verbindend, steunend, inspirerend in je reis naar je ware echte creatieve zelf kon zijn!
  Ik kende de Hero's journey nog niet en het boek staat op mijn wensenlijst. Ik heb met mijn eigen ogen gezien en gevoeld wat je kan creëren (jij Lou!) als je je hart en ziel opengooit en je al je moed toont.

  Ik had altijd de overtuiging dat ik niet kon tekenen en die overtuiging wordt minder belangrijk: ik krijg er vooral plezier in!! En ik weet nu dat ik niet de enige ben die een mooi leven voor zichzelf en haar omgeving wil creëren. Vind t echt fantastisch!!! En ben je zeer dankbaar!!!

  – Martine 

 • YOU!

  – Sandy

 • Nog nooit een e-course gedaan en de CCCkende ik nog niet. Ik was 2 dagen voordat de (1e) Hero's journey begon op zoek naar Sint-kado inspiratie en dacht: oh ja, dat boek van die Lou die ik ooit in de Flow zag staan, ff opzoeken (uitgescheurde pagina's van jou uit Flow hingen al heel lang op de muur bij m'n bureautje). Ik kwam op je site bij 'shop' terecht en zag iets over de Wild & Free Society staan. Ik dacht: jeeeeetje! Dat is het! Heb een zoektocht naar mezelf gedaan een paar jaar (still working on it) maar Wild & Free ben ik nog niet!!! Ik wil zóoooo graag bevrijd zijn van mijn beperkende gedachten en gedragingen! Die titel inderdaad!!! Wild &Free! Dat was het. En de beschreven filosofie eronder. En, het trok aan me, had heel sterk het gevoel dat ik dit nou eens moest doen.

  En nu dus, achteraf, in ALLE dingen die je zegt herken ik me zo ontzettend. Als ik even een aantal dagen niets met de W&FS heb gedaan, verval ik soms een heel klein beetje in mijn oude denkpatroon en dan ga ik weer even op FB in de groep wat lezen of een oude niet-bekeken- live kijken en dan BEN ik er weer. En het Wild &Free gevoel blijft steeds langer en beter hangen hoe langer ik hier ronddwaal. En zo authentiek als jij bent in je filmpjes, vooral hier in de groep ... Echt goud!!!

  – Jessica

 • De CCC is iedere week weer een cadeautje om te krijgen. Dus de WFS is een heel groot geschenk aan mezelf! Ik ben al langer op reis om zo vrij mogelijk te leven en jij geeft altijd weer verrassende inzichten. Nieuwe manieren om te kijken én om te genieten. De Hero's Journey TROK aan me. En ik kan niet verklaren waarom, maar ik voelde dat ik mee moest doen.

  – Amélie

 • Lieve Lou, ik blijf je reactie maar herlezen en herlezen. Tegen kinderen in mijn praktijk zeg ik dit zo vaak, ik schrijf zelfs sprookjes op maat voor ze. Maar het zelf geloven en ontvangen is zo lastig… Weet je, los van alle cursussen in de WFS, los van alle gave filmpjes en opdrachten, is het me de jaarlijkse investering al meer dan waard, omdat je mensen laat geloven in hun droom! Ik had nog niet gereageerd op je vragen, maar DIT is voor mij de waarde van de WFS!

  – Mariska

Hoe weet je wanneer je een Wild & Free One aan het worden bent?

signs dat je wild and free bent

“There is freedom waiting for you, On the breezes of the sky, And you ask “What if I fall?” Oh but my darling, What if you fly?”

― Erin Hanson

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt