Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Lieve JoyRider,

Weet je hoe opvallend het is dat er zó veel creatievelingen & entrepreneurs zijn, die ik ken, die een eetstoornis/verslaving hebben gehad, vóórdat ze (eindelijk…) hun ‘roeping’ vonden en het gapende gat dat tot die tijd volgestouwd werd met eten (drinken, netflix, tv, social media vul elke verslaving maar in) of juist uitgehongerd werd…) eindelijk écht gevuld en vervuld werd?!

Het is bijzonder opvallend…!

In deze korte podcast vertel ik over mijn eigen eetstoornis (van volstouwen én uithongeren) en hoe ik het grote gapende gat onder andere wist te (ver)vullen met de geboorte van mijn kinderen, die voor mij een absoluut turning point zijn geweest in mijn leven.

Maar er bleef altijd nog iets knagen. Op mijn 13e raakte ik énorm geïnspireerd door de illustraties en handgeschreven teksten in in het dagboek van Pien in Club’s Klussenklapper  in het tienerblad de Club.

Ik ben eens op een Artist Date naar de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag gegaan om door oude Clubs heen te bladeren en Pien weer eens te zijn. (over het volgen van je JOYRIDE gesproken…!)

honger-11
honger-2

In deze podcast vertel ik je hoe het kan dat het vervolgens tot mijn 41ste (!) duurde voordat ik die honger om het zelf te doen éindelijk gestild had. En hoe dit dus verborgen aanwijzingen zijn die leiden tot je ‘calling‘ als je ze begint te volgen. Als je daar niet bij kunt, of als je ze negeert dan wordt de honger zo groot en kun je bijna niet anders dan het vullen met junk food (en ook hier kun je alle andere verslavingen invullen) omdat je je échte honger niet stilt of dat je jezelf gaat uithongeren omdat je dan in ieder geval érgens grip op hebt.

In mijn laatste blog had ik het al even over hoe aangenaam verrast ik was toen ik tot de ontdekking kwam dat werkelijk alle e-courses die ik door de jaren heen heb gemaakt voor de Wild & Free Society stuk voor stuk indirect tot doel hebben om in alignment te komen met (mijn) JOY! Maar omdat ik toen helemaal niet bewust met de Law of Attraction bezig was, heb ik me dat nooit eerder gerealiseerd.

Aankomende maandag starten we met Groots en Meeslepend Leven met Eten & Drinken. 

gml-eten-drinken-vierkantje

Dit is de laatste maand van een jaar lang Groots & Meeslepend Leven. Omdat ik met mijn JOYRIDE TO FREEDOM een heel nieuw avontuur gestart ben heb ik mijn hele shop leeggemaakt. (de Law of Vacuum!) maar omdat ik me realiseer hóeveel succesvolle vrouwen er vóór hun doorbraak (vóór het stillen van hun hónger) een eetstoornis hebben gehad, wilde ik voor de Joyriders van mijn Podcast Posse en mijn mailinglist de mogelijkheid bieden om deze laatste maand toch nog via deze achterdeur  in te stappen in de Wild & Free Society. Dan kun je de Groots en Meeslepend Leven met Eten en Drinken nog live mee doen én heb je toegang tot álle andere e-courses. For Keeps. (je kunt ze hier nog eens allemaal op een rijtje vinden)  Ik hoop zo dat er iets bij zit wat je échte honger stilt, zodat je struggles op dit gebied op wonderlijke wijze kunnen oplossen.

We houden in het Geheime Clubhuis van de Bondgenoten 3 keer per maand een LIVE video call. In januari komt er geen nieuwe content meer bij, maar blijf ik wél de LIVES doen, omdat dat absoluut onderdeel is van mijn JOYRIDE, maar dan helemaal gericht op manifesteren en experimenteren met de Law of Attraction en de andere Universal Laws. Ik ga daar waarschijnlijk een Magical Manifesting Motel voor creëren, maar mocht de plek van de LIVES veranderen dan mag je als Bondgenoot sowieso gratis mee verhuizen, ongeacht wat dat gaat kosten.

Voor mij is het stillen van mijn échte honger de grootste verandering in mijn leven geweest. Vooral omdat het eetprobleem ineens helemaal geen probleem meer bleek. En ook dát is de Law of Attraction. Waar je je op focust trek je aan. En ik focuste me ineens op échte voeding! Je hoeft niet eindeloos te jojo’en. Echt niet. En omdat ik vanaf januari al mijn do’s & don’ts van het manifesteren en mijn ervaringen met de Law of Attraction ga delen, zal het dus ook veel duidelijker voor je worden hoe het kan dat het helemaal niet zo’n struggle hoeft te zijn..!

Hoe dan ook. In deze  podcast dus meer over mijn eigen ‘rocky road’ die inmiddels gelukkig ver achter me ligt. En daarmee heb ik hopelijk de weg vast voor jou (w creativiteit) vrij gemaakt.

EnJoy This Ride to FREEDOM & this link to JOY.

Liefs

Lou

P.S. het nummer uit deze podcast is natuurlijk weer toegevoegd aan de Joyride to Freedom Playlist, en de bijbehorende afbeeldingen op het Joyride to Freedom Pinterest bord.

Als je mee wilt reizen op mijn onregelmatige avonturen, schrijf je dan even in op mijn Joyride to Freedom mailinglist: http://eepurl.com/dFJ3yD

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

[embed_popupally_pro popup_id=”1″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt