Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Liefste Joyrider,

Ik luisterde vanmorgen naar een interview van Roanne van Voorst met Adil Izemrane in the Braveheart Club Podcast die Roanne in samenwerking met Happinez maakt. Roanne is mijn Freedom Writer Friend en zij heeft mij ook geïnterviewd voor deze serie.  Ik ging eens luisteren naar mijn mede Bravehearts. WOW! Ik was onmiddellijk in tranen én ik vóelde meteen hoe belangrijk de Millimeter Movement voor mij is én het begint me eindelijk te dagen wat de connectie is tussen mijn Millimeter Movement en het leren Manifesteren.

Het sluimert al een tijdje, maar ik kreeg er maar geen grip op.

Vorige week kreeg ik een geweldige mail van een mijn Magical Manifesting Motel Members, Barbara. Ik wil er graag een stuk uit delen, want dit was voor mij aanwijzing nummer 1 om een tipje van de grip sluier op te lichten.

ik resoneer me te pletter met jou. De hele law of attraction, waar ik van nature al mee bekend was, kreeg ineens een naam; een onderbouwing. Heel fijn! Ik kan me nu al geen leven voorstellen zonder steeds stil te staan bij de wet van aantrekkingskracht. Het heeft me al zoveel gebracht. Het verhaal van mijn verloren trouwringen bijvoorbeeld. Supercool toch? Of de prijs van €1000 die ik ineens out of the blue kreeg omdat ik toen erg bezig was met “op een andere manier geld manifesteren dan alleen mijn salarisje”. Maar, en daarom mail ik je eigenlijk, vooral het principe van de millimeter movement spreekt mij heel erg aan. Ik ben, zoals je weet, naast verpleegkundige ook blogschrijfster. Ik schrijf over mijn werk en mijn blogs worden gewaardeerd. Het delen van mijn blogs via socialmedia (vooral Twitter) heeft me al zoveel opgeleverd. Zulke coole dingen: ik word gevraagd om in jury’s te gaan zitten, mijn blogs worden gepubliceerd, ik sta regelmatig in bladen, mijn mening wordt steeds vaker gevraagd door media, ik geef interviews, ik heb vorig jaar voor een zaal met ongeveer 90 HBO verpleegkunde studenten gestaan om een praatje te houden (soort gastles) en vast nog  meer dingen. En echt waar, dat had ik (indirect) zonder jou nooit gedaan/gedurfd.

Oja, de millimeter movement, daar wilde ik iets over vertellen: in mijn laatste blog heb ik de millimeter movement eindelijk kunnen koppelen aan mijn werk. Ik voelde al heel lang die parallel maar wist niet hoe ze te koppelen. Ik heb in mijn blog een linkje naar jou gezet en jouw naam genoemd. Ik vond het wel zo netjes om je dat even te melden. Vandaag kreeg ik het bericht van de V&VN (is de grootste beroepsvereniging van Nederland met 100.000 leden, verpleegkundigen en verzorgenden) dat ze mijn blog zo goed vonden dat ze er vandaag aandacht aan besteedde op hun Facebook en Instagram pagina!! WoW!!! Dit is de millimeter movement in actie!

Ik geef je graag het linkje van mijn blog en zou het tof vinden als je m zou lezen:

https://zalmeeenzorgzijn.blogspot.com/2019/02/verpleegkundig-leiderschap-middels-de.html

Ik deel ‘m heel graag weer met jou want zij heeft (eindelijk) ook een fantastische link kunnen leggen tussen háár werk en de Millimeter Movement.

Het begint mij nu ook eindelijk te dagen. Ik heb net een podcast ingesproken en geprobeerd er chocola van te maken.

Ik ben voor het eerst sinds mijn Roadtrip naar Parijs, waar mijn JOYRIDE TO FREEDOM mee begon en het gedicht van Pablo Neruda: ‘Poetry,’ weer in tranen. Ik weet inmiddels dat als ik vol schiet, schiet ik raak. Dat gebeurt me nog maar weinig. Hoe beter ik mijn éigen weg volg, hoe minder het gebeurt. En áls het gebeurt, zoals nu, dan weet ik dat het een Call to Adventure is. Dat ik iets nog niet lééf, dat het tijd is om te veranderen, te groeien, te gaan staan.

Daar gaat deze podcast over.

Ik heb al eens eerder een podcast gemaakt over de Millimeter Movement, met een video erbij van mijn Millimeter Movement Luciferdoosje en hoe het de Law Of Attraction uitlegt.

slechtste-business-1
slechtste-business-2

Het sluimert dus al veel langer, maar zoals dat gaat, word ik soms weer groots meegesleept en vergeet ik het te léven.

Maar de Millimeter Movement en het Manifesteren horen voor mij onlosmakelijk bij elkaar. Waarom? Omdat de Milliemter Movement me op mijn JOYRIDE brengt!

En dát is mijn manifestatie frequentie.

Luister hier naar de chocola met een paar zoute (maar zoete!) tranen.

EnJOY this RIDE to YOUR FREEDOM!

Liefs

Lou

P.S. Het Magical Manifesting Motel is de béste plek die ik heb om jou ook te leren hoe je het leven kunt creëren wat JIJ wilt! EMPOWER US TO EMPOWER OTHERS!  Oftewel Manifesteren mét de Millimeter Movement!

Als je mee wilt reizen op mijn onregelmatige avonturen, schrijf je dan even in op mijn Joyride to Freedom mailinglist: http://eepurl.com/dFJ3yD

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt