Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Ha lieve Joyrider,

Ik heb weer een berichtje voor je ingesproken. Druipend op mijn bed, omdat mijn muzen vooral onder de douche van zich laten horen en ik dan alleen nog maar gehoor kan geven aan scheppingslust en creatiedrang.

Ik realiseerde me hoe ik me bijna wéér liet leiden door het sléchtste business advies dat ik van zo’n beetje iédere business coach en collega entrepreneur gehoord heb…

Ik vertel je in deze podcast over hoe dat me in al die jaren juist op het verkeerde pad gebracht heeft en bijna ging ik dat pad verdorie wéér op, zij het deze keer in mijn hoofd. Maar alles begint met een gedachte…

Daarnaast deel ik de beloofde uitleg over de 5 Millimeter Movement en wat dat te maken heeft met de Law Of Attraction. In de podcast van vorige week ging het uitgebreid over de L.O.A. En deze week dus over hoe de MM Movement mooi duidelijk maakt hóe de LOA werkt.

slechtste-business-1
slechtste-business-2

Omdat ik je in de podcast geen beeld kan laten zien heb ik er een filmpje van gemaakt.

Je kunt ‘m hier bekijken.

En tot slot waarom zowel de 5 mm Movement als de Law Of Attraction ook de andere kant op kunnen werken en hoe we dat zélf in de hand hebben.

Je hoeft jezelf eigenlijk maar één vraag te stellen:

“Als ik dit doe laat ik dan het vuur oplaaien (van mezelf? van mijn dierbaren? Van mijn medemensen?)

Of doof ik hiermee het vuur…(van mezelf? van mijn dierbaren? Van mijn medemensen?) ”

Woorden worden waarheden.

You cant start a fire without a spark. (drie maal raden wat deze week mijn Podcast Jingle Nummer is…! Ik heb ‘m alvast toegevoegd aan mijn JOYRIDE TO FREEDOM playlist op Spotify. Je kunt daar alle podcast nummers vinden.

you-cant-start-a-fire

Ik hoop dat een spark van mijn inspiratie weer jouw inspiratie sparkt. Voor je het weten hebben we de Empire Statebuilding om!

empire-state-building-om

EnJOY the RIDE to FREEDOM!

Liefs,

Lou.

P.S. Ik heb vorige week ook een kleine Pick Me Up Podcast opgenomen; De Angsten Die Je Worden Aangepraat Als Je Je éigen Weg Gaat.Als je geen podcast wilt missen dan kun je je het beste abonneren op de Wild & Free Society Podcast dan krijg je automatisch bericht. Ik abonneer me zelf altijd op podcasts iTunes, maar dat kan ongetwijfeld ook bij andere podcast providers als je geen iTunes hebt.

XXX

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

[embed_popupally_pro popup_id=”1″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt