The Magical Manifesting Motel

Het Magical Manifesting Motel IS MOMENTEEL ALLEEN VERKRIJGBAAR ALS B-SCHOOL BACKSTAGE BONUS 2020!

MELD JE NU AAN VOOR B-SCHOOL OM JE BONUS IN ONTVANGST TE NEMEN EN JE MOTELKAMER TE BETREKKEN VIA DEZE UNIEKE CODE: http://share.marieforleobschool.com/HOMESCHOOL

 

Het motel is dé plek om te leren manifesteren en samen te komen met andere Joy-Seeking Deliberate Creators. Het Magical Manifesting Motel ligt langs de Joyride to FREEDOM. Deze weg is onherroepelijk de weg naar persoonlijke groei, échte rijkdom, onafhankelijkheid, abundance, joy & freedom.

a Magical Manifesting Motel Room of One’s Own.

pexels-photo-277787

“A woman must have money and a room of her own if she is to write fiction.” – Virginia Woolf. 

Omdat manifesteren veel beter gaat als je je geen keuzestress hebt en omdat onze beperkte overtuigingen over geld een van onze grootste ROADBLOCKS zijn als het gaat om manifesteren, is het Magical Manifesting Motel een éénmalige betaling en geen membership. Het is momenteel een BONUS bij B-SCHOOL BACKSTAGE 2020! Het is niet voor niets een Magisch Motel, dus bij de boeking van je éigen kamer heb je je eerste manifestatie al binnen!

The Gratitude Café.

pexels-photo-459458

In het Magical Manifesting Motel vind je het Gratitude Café.Start iedere ochtend, voordat je aan je DAG TRIP begint, met een Cup of GRATITUDE  in het GRATITUDE CAFE.  Een Dag Trip bestaat uit wat je vandáág kunt doen om bij je FUTURE SELF  te arriveren. Omdat het zó belangrijk is om te waarderen wat je al hébt, van datgene wat je wilt manifesteren, is GRATITUDE  oftewel DANKBAARHEID dé Go To Tool om daar te komen.

YOU DON’T TURN  YOUR DESIRES INTO THINGS, YOU TUNE  YOUR DESIRES INTO THINGS’

De frequentie van Dankbaarheid  IS je MANIFESTATIE frequentie. Daarmee TUNE je je verlangens in tastbare manifestaties.

Dus..

Vul je kopje zo vol dankbaarheid dat het overstroomt en je PLENTY GREAT FULL bent en je iets te DELEN hebt vanaf je SCHOTELTJE, zodat je eigen kopje goed gevuld blijft, om je dag met een VOLLE TANK en een OPGELADEN ACCU te starten op weg naar je DAGDOEL, wat weer leidt naar je LEVENSDOEL. Als je merkt dat je schoteltje weer droog staat en vanuit je kopje begint te delen, maak dan weer een pittstop in het Gratitude Café voor een gratis REFILL. Door de dankbaarheid van anderen te lezen en die van jou te delen vergroot je de energie.

So…

FILL HER UP, YOUR GRATITUDE CUP! Je krijgt er uiteraard een FORTUNE COOKIE bij.

The Magical Manifesting Motel Masterclasses.

pexels-photo-1040158

Er zijn eindeloos veel (virtuele) Magical Manifesting Motel Masterclass REPLAYS te vinden. Tijdens deze MASTERCLASSES deel ik alles wat ik weet en leerde en uitprobeerde in mijn 1 year experiment om te leren manifesteren met de Universal Laws en de Law Of Attraction. Alles wat ik leerde paste ik toe. Alles wat werkt heb ik tijdens de MASTERCLASS gedeeld en leer ik je hoe jij het weer toe kunt passen in jouw leven. Ik leer je de INSIDE JOB die nodig is om het leven waar je naar verlangt te kunnen manifesteren en hoe je op je EIGEN INNER ROADTRIP TO YOUR RICHES kunt gaan.

Er zijn maar liefst 25 MASTERCLASSES van minimaal 90 minuten om keer op keer naar terug te keren en van te leren vanuit de privacy van je Magical Manifesting Motel Room!

Magical Manifesting Book Club.

pexels-photo-590493

In the Book Club vind je al mijn favoriete Magical Manifesting Books.  Niet alleen die van mij, maar ook de favoriete boeken van je mede Motel Members vind je hier. (en je kunt die van jou uiteraard ook toevoegen.)

Joyride Radio.

pexels-photo-358160

BIJ JOYRIDE RADIO vind je al mijn favoriete audio resources for on the road. Podcasts en andere Ear Candy van mijn Manifesting Masters en L.O.A teachers. Niet alleen die van mij maar ook de favorieten van je mede Motel Members vind je hier. (en je kunt die van jou uiteraard ook toevoegen.)

The (discover your) Gift Shop.

pexels-photo-439857

Door te (leren) manifesteren ont-dek je je eigen GIFTS. Die blijken allemaal binnenin je te vinden te zijn, en wij maar buiten onszelf zoeken…

Wat ik wel niet allemaal gedaan heb aan cursussen en trainingen en workshops om mijn GIFTS te ontdekken… Alleen maar omdat ik niet durfde te vertrouwen op mezelf. Omdat ik dacht dat ik nog niet genoeg wist, kon, had. Maar…. pas toen ik van mijn énige job een INSIDE JOB  heb gemaakt begon het pas écht te stromen.

Het was al die tijd hidden in plain sight…!

Het is eigenlijk zó simpel! Alleen… Simpel en Makkelijk is niet hetzelfde..

In the (Discover Your) Gift Shop vind je  (Feel) Free Goodies.

Boek je éigen Magical Manifesting Motel Room.

7522523668_aa712fca9d_b

Het Magical Manifesting Motel IS MOMENTEEL ALLEEN VERKRIJGBAAR ALS B-SCHOOL BACKSTAGE BONUS 2020!

MELD JE NU AAN VOOR B-SCHOOL OM JE BONUS IN ONTVANGST TE NEMEN EN JE MOTELKAMER TE BETREKKEN VIA DEZE UNIEKE CODE: http://share.marieforleobschool.com/HOMESCHOOL

 

AT A GLANCE

Het Magical Manifesting Motel is dé plek om alles te leren over manifesteren en ligt langs de Joyride to FREEDOM. Deze weg is onherroepelijk de weg naar persoonlijke groei, échte rijkdom, onafhankelijkheid, abundance, joy & freedom.

WAT 

Een Virtuele Magical Manifesting Motel Room waar je aan de hand van The Gratitude Café, The Magical Manifesting Book Club, The Joyride Radio, The (discover your) Giftshop en 25 REPLAYS van 90 minuten Magical Manifesting Motel Masterclasses waarmee je een Magical Leven voor jezelf leert Manifesteren.

WAAR 

Online in een virtueel Motel.

HOE

Je ontvangt bij je boeking een enrollment sleutel in je factuur waarmee je toegang hebt tot het Magical Manifesting Motel en je éigen Motel kamer.Je kunt meteen bij alle lessen en MASTERCLASS REPLAYS!

WIE 

Voor iedereen die wil leren hoe je kunt manifesteren en die ook wil leren om (meer) te vertrouwen op the Universal Laws en met name de Law of Attraction, en het HOE DAN?! los wil leren laten.

WIE NIET 

Het is niet voor vrouwen die op zoek zijn naar een quick fix of die niet bereid zijn om de INSIDE JOB te doen en denken dat ze een ALL INCLUSIVE boeken.

WAAROM 

Omdat als je leert vertrouwen op de Universal Laws en The Law of Attraction, MAGIC WILL HAPPEN. It’s the LAW.

PRIJS 

Het Magical Manifesting Motel IS MOMENTEEL ALLEEN VERKRIJGBAAR ALS B-SCHOOL BACKSTAGE BONUS 2020!

MELD JE NU AAN VOOR B-SCHOOL OM JE BONUS IN ONTVANGST TE NEMEN EN JE MOTELKAMER TE BETREKKEN VIA DEZE UNIEKE CODE: http://share.marieforleobschool.com/HOMESCHOOL

 

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt