Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Lieve lezende luisteraar,

Vanuit Parijs, waar ik met mijn camper langs de Seine sta, een podcast die onder andere over het maken van je éigen prosperity plan gaat. Dat dat niet perse over geld gaat is voor mij vorig jaar al wel duidelijk geworden in de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course, maar het ook léven is nog niet zo makkelijk. Ik heb me tóch wéér groots laten meeslepen door streven naar succes geloof ik, terwijl dat niet bovenaan mijn Persoonlijke Prosperity Plan staat…!

Wat daar wel staat?

Freedom & Joy.

personal-prosperity-1
personal-prosperity-2
personal-prosperity-3

Doen wat ik nu doe. Kamperen in Parijs. Het Schrijvers/kunstenaarsleven leven door te schrijven en te tekenen in cafe’s. Te zwerven en te dwalen door de straten van Parijs. Te mijmeren, te zwijgen. Omdat ik niet weet hóe me dat Money Prosperity op kan leveren zorgt er steeds opnieuw dat ik niet durf te kiezen omdat als mijn Belangrijkste Prosperity Factor te kiezen. Uit angst dus.

Nu ik me weer zo aan het verdiepen ben in de Law Of Attraction wéét ik, verstandelijk, dat ik me niet moet bemoeien met het hóe. Dat dát nou juist de taak is van het universum. Omdat ik wil ‘Practicen’ what I preach ga ik een experiment met mezelf aan. Ik ga de vloeiende lijn van mijn pen achterna. Wat gebeurt er als ik echt zou kiezen om Freedom & Joy vóór te laten gaan? Als ik me niet langer meer bezig hou met het hoe, maar me volledig onderdompel in het het wát.  Wát me Joy & Freedom geeft. Daarmee kom ik namelijk op mijn Joyride, en dát is de Manifestatie Frequentie, het maakt niet uit wáár die Joy vandaan komt.

Dus ga ik me die vloeiende lijn van mijn pen een Ilustrated Documentary maken; Joyride, the Road to (on!) Freedom. heb ik het voor nu genoemd. Waarin ik vast ga leggen wat er gebeurt als je dat doet, en dat je dan inderdaad óók uitkomt bij Abundance als het gaat om Geld. Althans, als ik de Law of Attraction mag geloven, en voor de duur van het maken van het boek geloof ik er gewoon in. Punt.

Nou ja het punt is, dat ik nu weer op het punt ben aangekomen dat ik door heb dat ik mezelf weer eens heb verloochend. Het is altijd de kunst die me terug brengt.  Daarom begint deze podcast met een poem van Pablo Neruda:

And it was at that age … Poetry arrived
in search of me. I don’t know, I don’t know where
it came from, from winter or a river.
I don’t know how or when,
no they were not voices, they were not
words, nor silence,
but from a street I was summoned,
from the branches of night,
abruptly from the others,
among violent fires
or returning alone,
there I was without a face
and it touched me.

I did not know what to say, my mouth
had no way
with names,
my eyes were blind,
and something started in my soul,
fever or forgotten wings,
and I made my own way,
deciphering
that fire,
and I wrote the first faint line,
faint, without substance, pure
nonsense,
pure wisdom
of someone who knows nothing,
and suddenly I saw
the heavens
unfastened
and open,
planets,
palpitating plantations,
shadow perforated,
riddled
with arrows, fire and flowers,
the winding night, the universe.

And I, infinitesimal being,
drunk with the great starry
void,
likeness, image of
mystery,
felt myself a pure part
of the abyss,
I wheeled with the stars,
my heart broke loose on the wind.

Voorgelezen door Miranda Richardson. Ik heb ‘m zo vaak gedraaid dat de cd er van overslaat. Net als mijn hart en mijn stem…

In deze podcast vertel ik je wat het voor gevolgen heeft voor mijn business. Na mijn Social Suïcide en het stoppen van mijn business model dient de volgende verborgen aanwijzing zich aan, en trek ik weer een lijn (in dit geval ook de vloeiende lijn van mijn (teken)pen. Waar het heen gaat weet ik nog steeds niet, maar dát ik ga weet ik wel.

Over Kamperen in Parijs. Het Schrijvers/kunstenaarsleven leven door te schrijven en te tekenen in cafe’s. Te zwerven en te dwalen door de straten van Parijs. Te mijmeren, te zwijgen. Omdat ik niet weet hóe me dat Money Prosperity op kan leveren zorgt er steeds opnieuw dat ik niet durf te kiezen omdat als mijn Belangrijkste Prosperity Factor te kiezen. Uit angst dus.

Verder heb ik het over wat wat we gaan doen in de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course en waar mijn eigen grootste lessen liggen.

En ik vertel je wie Cash & Houston zijn.

Maar het gaat vooral over Neruda’s:

And something started in my soul, a fever or forgotten wings.

en

My Heart broke loose on the wind.

Het is een hortend en stotende podcast, vol tranen van ontroering én frustratie. ik heb wel tig keer op de stopknop willen drukken, maar een one-taker is een one-taker. Dat geldt voor mijn video’s, mijn tekeningen en dus ook voor de podcast, want het leven zélf is een one taker.

Take it all. op je éigen manier. Kies opnieuw, kies opnieuw, kies opnieuw!
Liefs
Lou

P.S. Je krijgt binnenkort een uitnodiging om je in te schrijven op een andere e-maillijst. Na het luisteren van deze podcast zul je beter begrijpen waarom. Weet je al zeker dat je met me mee wilt schrijf je dan hier in:

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

[embed_popupally_pro popup_id=”1″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt