Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

JoyRider,

Toen ik in 2006 de film The Secret zag waarin de eeuwenoude Law of Attraction in een nieuw jasje werd gestoken en daarmee wereldfaam verkreeg, kreeg ik het idee dat het wel heel erg over het verrijken van Me, Myself & I ging. Omdat het zo gericht is op het vergaren van materiële dingen had ik er zelf minder affiniteit mee. En omdat ze in de film de indruk wekken dat je alleen maar hoeft te visualiseren en visionboards hoeft te maken om al je (materiële) wensen in vervulling te laten gaan bracht de film daar ook veel frustratie mee teweeg. Het lukte zoveel mensen niet om hun wensen te manifesteren. Ik was daar één van. En dat is ook niet zo gek, want de LAW OF ATTRACTION werkt niet alleen…!

Mijn intentie was om vandaag een bericht voor je in te spreken over de 5 andere universele wetten die samenwerken met de L.O.A. maar… er trok iets anders nog harder aan me, wat hier onderdeel van is, maar wat ik er even los uit wilde (be)lichten. Dit was voor mij een HUGE inzicht en kantelpunt.

Namelijk wat de ECHTE PURPOSE VAN DE LAW OF ATTRACTION is. Wauw. Toen ik dát wist, vielen er bij mij niet alleen veel kwartjes maar evenzoveel tranen.

“Zie je nou, zie je nou, zie je nou..!!”  dacht ik. Ik kan wél voor mezelf creëren! Ik kan wél voor mezelf schrijven! Ik kan wél voor mezelf kiezen! En daarméé een inspiratie voor een ander zijn. Maar de inspiratie voor de ander zijn, dát is niet de PURPOSE.  Niet van mij, niet van mijn business, niet van my reason for being. 

Als je mijn Podcast: Het Slechtste Business Advies Ooit, de MM Movement, en de Law of Attraction hebt geluisterd dan weet je wat een struggle dát voor mij geweest is. Het me maar niet kunnen vereenzelvigen met het idee dat je het voor een ánder moet doen. Dat je business het pijnpunt van een ánder moet kunnen oplossen.

Toen ik tijdens het creëren van de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course door middel van een Bonus van Neale Donald Walsh die ik bij zijn course Living from your Soul had gekregen ineens inzicht kreeg in het grotere geheel heb ik het meteen verwerkt in mijn eigen course, maar nu pas écht in mijn éigen leven.

En dat wilde ik éérst met je delen voordat ik de andere 5 universele wetten (zoals Neale Donald Walsch ze met mij heeft gedeeld) voor je op een rijtje zet.

In dit luisterbericht dus:

De échte Purpose van de Law of Attraction deel 1.

Wat Street Credibilty te maken heeft met mijn uitgever en met de PURPOSE van de LOA.

Waarom dat éne zinnetje mijn grootste Permission Slip was om mijn éigen weg te gaan.

Waarom je pen trekken en dingen visueel maken zo belangrijk is om te kunnen manifesteren.

Hoe deze relatiepagina (met  name het plaatje links bovenin!)  uit mijn Money Meaning & Miracels C(r)ash Course Journal indirect gezorgd heeft voor een fantastisch inzicht dat ik via Pascal kreeg.

de echte purpose van de law of attraction 1

Met behulp van een Tarot Kaart. (echt, inspiratie en inzichten zit in ALLES!)

de echte purpose van de law of attraction 2

uit: Less is Luxe, Licht & Avontuurlijk Leven.

En hoe één tarotkaart me in één keer mijn éigen purpose liet zien en dáármee liet zien wat de waarde daarvan is voor een ander.

Hoe je ook inspirerend kunt zijn door áfwezig te zijn.

Excuséz voor alle stréépjes, maar ook dát is er onderdeel van de PURPOSE van de LOA. Als je ergens zó excited over bent, dan kún je niet anders dan delen. Dan kún je niet anders dan in stréépjes spreken of in HOOFDLETTERS schreeuwen.

Het delen is dan niet (langer) iets wat ‘moet’, maar wat ‘wil’. En dat is écht niet alleen het delen van de goeie dingen. De waarde van de PURPOSE zit óók in (het delen van) de downside. En dat doe ik ook. Luister maar naar de episode over me een ‘JaLoser‘ voelen, als je denkt dat ik alleen maar pais en vree en halleluja leef nu ik weer goeie vrienden met de Law of Attraction en mijn Juicy Genius Joe ben, think again.

En verder hoe het kan dat een rups en een vlinder me hebben laten zien dat je een ander helemaal niet kúnt veranderen. Maar dat je alleen een verlangen in een ander kunt aanwakkeren om te transformeren. Ha! Dat is het énige wat ik met mijn werk wil doen. Wat ik met mijn leven wil doen.

Het verlangen in een ánder aanwakkeren om óók je vleugels uit te slaan, door het zelf te léven. To inspire by example. En dat je voor je eerst een tijdje in een cocon zit, is onvermijdelijk. Maar je zit niet in ‘the dark’ je zit middenin je transformatie. En waar ik eerst vanuit mijn cocon berichtjes naar buiten stuurde, ben ik inmiddels uit mijn cocon gebarsten en begin ik langzaam maar zeker mijn vleugels te drogen.

En mocht je twijfelen of een vlinder zijn in dit leven wel genoeg is, realiseer je dan dat één vlinder die op de zuidpool met haar vleugels slaat, een orkáán kan veroorzaken aan de andere kant van de wereld. Dus. Zijn we weer terug bij de Millimeter Movement en bij de PURPOSE van de LAW OF ATTRACTION.

EnJOY this RIDE to YOUR FREEDOM!

Liefs en dank voor het lezen en luisteren.

Lou.

P.S. De achterdeur naar de Wild & Free Society staat nog op een kier. Wil je nog mee doen, klik dan hier. (En alle bondgenoten mogen op een Free Ride mee naar het Magical Manifesting Motel waar ik het in de podcast over heb)

P.P.S. Er stromen vragen binnen over of de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course nog beschikbaar is. In eerste instantie had ik tegen Sacha gezegd dat ze de (verborgen) link wel mocht sturen als ze echt graag de course wilden doen, zonder dat we er gezamenlijk doorheen gaan, maar daarna heb ik haar terug laten mailen of ze er géén gebruik van willen maken, omdat het misschien toch een beetje voelt of je op een feestje komt waar iedereen al weg is. Als er echt veel animo voor is, dan wil ik er ook wel een aparte Course van maken waar je zelfstandig doorheen kunt. Omdat die dan sowieso zonder begeleiding van mij en zonder de Saturday Morning LIVES is, kan ik de prijs ook voor je aanpassen. Als je er meer over wilt weten kijk dan hier even naar de verborgen overzichtspagina maar bestel ‘m niet! Stuur in plaats daarvan even een mailtje naar Sacha op support@louniestadt.com. Dan verzamelt zij de interesse en op basis daarvan kan ik altijd een aparte e-course maken, die betaalbaarder wordt omdat je er zelfstandig doorheen gaat. Ik denk aan €333,- Kijk maar of het wat voor je is.

Dag!

XXX

Het nummer uit deze podcast is natuurlijk weer toegevoegd aan de Joyride to Freedom Playlist, en de bijbehorende afbeeldingen op het Joyride to Freedom Pinterest bord.

Als je mee wilt reizen op mijn onregelmatige avonturen, schrijf je dan even in op mijn Joyride to Freedom mailinglist: http://eepurl.com/dFJ3yD

Oh. En dit. Voor mij hét bewijs dan de PURPOSE van de LOA wáár is en werkt.

Hier word ik zo blij en diep dankbaar van…:

Kijk nou hoe cool!

reviewlou1
review1
review3

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

[embed_popupally_pro popup_id=”1″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt