e-course

Money, Meaning & Miracles C(r)ash Course

Werkelijke Rijkdom: in 5 weken naar Financiële Vrijheid.

Introducing: The Money, Meaning & Miracles C(r)ash Course.

Wil je meer vrijheid met geld? Hier is de verrassende waarheid over je het ook daadwerkelijk kunt krijgen!

Ga voorbij de Mythe van Schaarste en laat Geld een Bron van Vrijheid, Joy en Overvloed zijn, die het altijd al bedoeld is te zijn.

Laat ik beginnen te zeggen dat ik de wijsheid niet in pacht heb. Dat ik de helft van de tijd zélf geen flauw idee heb wat ik aan het doen ben en de andere helft van de tijd op zoek ben naar de antwoorden op de dingen die ik nog niet weet. Dié zoektocht, dié deel ik. En ik deel het terwijl ik er middenin zit, omdat ik niet wil wachten tot ik het beheers. Sterker nog ik kán niet wachten tot ik het beheers, omdat ik mezelf niet kan beheersen. Ik vind zoeken en vinden het leukste wat er is. De verwondering, de aha’s, de ‘moet je kijken’s! moet je horen’s! moet je zien’s!’ zijn simpelweg te groot om niet meteen te delen! Waar gedeelde smart halve smart is, is gedeelde JOY, dubbele JOY!

Zo ook met deze Money, Meaning & Miracle C(r)ash Course. Als je denkt dat je te maken hebt met een 6- or 7 figure Business owner die jou de weg wel even zal wijzen naar miljoenen, dan moet ik je teleurstellen. Ik moet zelf mijn eerste ton nog omzetten en hoe komt dat? Omdat ik veel te veel beperkende overtuigingen heb zitten op geld en succes. Zoals deze. En dat bleek nog maar het topje van de ijsberg…

vooroordelen-cashflow

Daar wil(de) ik nou eindelijk weleens vanaf en ben gaan lezen, luisteren en leren. Ik ben vooral gaan proberen en gaan manifesteren. En het blijkt een Manifeest! En niet alléén een MoneyFeest. Echte Rijkdom zit in zóveel dingen, die we allemaal al tot onze beschikking hebben!! Niks geen als.. dan.. Maar gewoon hier en NU! Het blijkt fantastisch aan te sluiten bij mijn grootste geluk, dat álles er al is en dat dát het startpunt is. Duh!!

Het maakt niet uit waar je vandaan komt, waar je woont, hoe veel geld je verdient of hoe succesvol je bent, er is je iets met de paplepel ingegeven dat nog dagelijks wordt gevoed door de (social) media, de televisie, tijdschriften en internetadvertenties… En die paplepel is: je hebt niet genoeg, je bent niet genoeg en je doet niet genoeg om succesvol, happy of om het waard te zijn.

En het ergste is dat we het inmiddels zo vaak gehoord hebben dat je werkelijk denkt dat het waar is.

Je streeft er je hele volwassen leven naar om financëele onafhankelijk en vrijheid te bereiken, maar hoeveel geld je ook hebt, het voelt waarschijnlijk nooit genoeg…

De kans is groot dat je ruzie maakt met je partner en/of je familie over waar je/jullie het aan uit te geven en over hoeveel te sparen of te investeren.

Waarschijnlijk zie je er als een blok tegenop om je bankafschriften open te maken, net als je rekeningen, zelfs als je geen enkel probleem hebt om ze te kunnen betalen.

En misschien heb je terugkerende gevoelens als schuld, schaamte en angst die nog afstammen uit eerdere ervaringen met geld uit je verleden.

Hoe kan het dat je nog niet financieel onafhankelijk en vrij bent?

Het grootste probleem is ons schaarste denken en de ongezonde relatie die wij hebben met geld. Dit zorgt voor de grootste obstakels en staat in de weg om de rijkdom en financiële veiligheid te bereiken waar je naar verlangt.

Heb je in je dagelijkse leven ooit:

 • Het gevoel dat je nooit genoeg tijd hebt om de dingen te doen die je écht zou willen doen, zoals plezier maken, tijd doorbrengen met je gezin, familie of vrienden, culturele dingen doen of genoeg slapen?
 • Het gevoel dat hoe meer geld je verdiend, hoe minder vrije tijd je hebt?
 • Dat je je zorgen maakt welke tegenslag er nu weer voor de deur zal staan?
 • Dat je zenuwachtig of gestrest wordt als je denkt aan het managen van je geld en of je levensstijl kunt behouden of kunt upgraden?
 • Het gevoel dat je te veel uitgeeft aan dingen die je niet echt gebruikt of nodig hebt?
 • Dat je gebukt gaat onder een schuld, ondanks dat je eraan werkt om het af te betalen?
 • Dat je worstelt met budgetteren van je tijd en geld om vaker met je gezin op vakantie te kunnen gaan?
 • Dat je je zorgen maakt of je wel genoeg geld zult hebben voor de studie van je kinderen?

Dit zijn allemaal ervaringen en gevoelens die iedereen heeft in relatie tot geld. Van de rijkste mensen op aarde tot degenen die weinig of geen geld hebben. En dat wordt allemaal veroorzaakt door schaarste denken.

En hoewel er geen twijfel over bestaat dat meer geld ervoor zorgt dat je je levensstandaard verbetert, zolang je je schaarste denken niet overwint kan het soms zelfs je geldproblemen vergroten.

Maar je kunt wáre Rijkdom en Welvaart ervaren.

INTRODUCING The Money, Meaning & Miracles C(r)ash Course. In 5 Weken naar Financiële Vrijheid met Lou Niestadt.

Ik ben zo excited om samen op een Money, Meaning & Miracles Missie te gaan. Om met je te delen wat ik leer, wat ik ondervind, welke kwartjes er vallen en vooral welke miracles er plaatsvinden! Ik zou graag met je op een digitaal avontuur gaan waarbij ik je drie keer per week even aan je jasje trek om op een baanbrekende e-expeditie te gaan naar ware rijkdom. Je ontvangt 5 weken lang online lessen, (creatieve) opdrachten en virtuele vrijdagmiddagborrels in een echte C(r)ash Course. .

Vanuit de privacy en het comfort van je eigen huis ont.dek je hoe je kunt shiften van schaarste denken naar denken in overvloed met simpele tools die je leven kunnen transformeren in een leven vol ware rijkdom, succes, schoonheid, joy en eindeloze mogelijkheden.

Wat kun je onderweg verwachten?

MODULE EEN

Stap 1: Maak de weg vrij voor échte Rijkdom. Van Schaarste denken naar Denken in Overvloed.

Van alle stappen op het pad naar ware rijkdom is dit de meest fundamentele. Het is de sleutel tot het creëren van een vruchtbare bodem zodat je kunt shiften naar eindeloze mogelijkheden en een welvarend leven vol overvloed.

Aan het einde van week 1 kun je…

 • Verborgen verhalen en onbewuste overtuigingen ont.dekken door visualisaties en (creatieve) oefeningen.
 • De toxische mythen die je mind al decennia lang in hun grip houden aan het licht brengen en ben je je bewust hoe ze je veel te lang in een staat van schaarste denken hebben gehouden.
 • Beginnen met het op.lossen van je gevoel niet genoeg te zijn, niet genoeg te hebben en niet genoeg te doen, en je ont.doen van je schuldgevoel en schaamte rondom geld, zodat je kunt beginnen met je héél (en) voldaan te voelen met het leven dat je nu al hébt!
 • De weg vrij maken zodat je nieuwe ‘Rijkdom denken’ op vruchtbare bodem kan wortelen en groeien. Want voordat je échte rijkdom kunt ervaren moet alle troep eruit, uit je huis, uit je hoofd en uit je hart.

MODULE TWEE

Stap 2: Stem je af op de 3 Natuurlijk Wetten van Rijkdom en word een Miljonair in je Mind en met wat al je hébt.

Deze week zul je ontdekken dat de drie Natuurlijke Wetten van Rijkdom je een gevoel van Vrijheid, Kracht en Joy geven. Door ze onderdeel van je ziel en zaligheid te maken helpt het je om het universele gevoel van schaarste te overstijgen en op het avontuurlijke pad naar ware rijkdom en welvaart te blijven.

In Week 2, zul je…

 • Ontdekken wat de 3 Natuurlijke Wetten van Rijkdom zijn en hoe ze je relatie tot geld kunnen transformeren. (voor sommigen voelt dit in tegenstrijd met alles wat ze tot nu hebben geleerd, maar deze nieuwe manier van denken is absoluut essentieel om de shift te kunnen maken.)
 • Kunnen zien waarom de oude manier je steeds tegen de stroom in heeft laten zwemmen op een pad dat onnatuurlijk voelt en geen voldoeding geeft, en hoe opvallend anders de 3 Natuurlijke Wetten van Rijkdom werken en waarom ze zo essentieel zijn voor het proces.
 • Eindelijk begrijpen welke noodzakelijke aanpassingen je moet maken in je eigen leven, zodat je makkelijk en succesvol kunt creëren, je veel efficiënter actie kunt ondernemen en je kunt beginnen met rijkdom vergaren op je eigen unieke manier.
 • Jezelf kunnen stoppen wanneer Zelf Sabotage aan het roer staat en je nieuwe skilss gebruiken die je toekomst zullen veranderen.

MODULE DRIE

Stap 3: Creëer je Persoonlijke Prosperity Plan

Er ligt Prosperity op je te wachten wanneer je vanuit je core en je Unieke Essentie creëert, en daar focussen we ons op in week 3. In deze week ontwerp je jouw Persoonlijke pad naar Prosperity, met intentie en focus (en fun!)

Er is niets zo bevrijdend, opwindend en geeft je zoveel zelfvertrouwen als het besluit om je éigen avontuur aan te gaan. Je éigen pad te kiezen. Je éigen plan te trekken. Deze stap is kritiek voor Ware Rijkdom en zal de vlam van passie en duidelijkheid (weer) doen oplaaien.

In Week 3, zul je…

 • Een gevoel van opluchting voelen als je begint te zien dat je een duidelijke richting en persoonlijk doel in je leven hebt, dat overeenkomt met je ware natuur, je éigen essentie en je diepste verlangens.
  Beginnen om je eigen Persoonlijke Prosperity Plan te maken. Een lange termijn plan dat je door de dagen, de maanden en jaren heen kan loodsen onderweg naar meer rijkdom en vervulling.
 • Een gevoel van empowerment ervaren als je op een heel nieuwe manier kijkt naar je tijd, geld en energie. Eentje die gecentreerd is rondom de drie Natuurlijke Wetten van Rijkdom in plaats van het toxische schaarste denken..
 • Dagelijkse oefeningen krijgen die je denken in Overvloed zullen activeren en je iedere dag enthousiasme, joy en purpose zullen brengen.
 • De Law of Attraction ontdekken gaan we de rijkdom waar je zo naar verlangt in je leven roepen. Je wordt crystal clear over wat je wilt en gaat dat in je Persoonlijke Prosperity Plan verwerken. (en manifesteren!)

MODULE VIER

Stap 4: Sluit Vriendschap met je Geld door een Eigen Waarde(n) Onderzoek te doen.

Deze week laten we een lichtje schijnen op je onbewuste geldgedrag en gewoonten, die echte eye openers kunnen zijn. Tijd voor Aha’s en Eureka’s!

In Week 4, zul je…

 • Begrijpen waarom je zo bang bent (geweest) om naar je geld te kijken.
 • Waarom je het als de vrijand ziet en als onderdrukking ervaart terwijl het eigenlijk een bron van verruiming en vervulling is.
 • De geschiedenis van je uitgaven en je hedendaagse uitgave patroon onderzoeken zodat je geld kunt gaan zien en gebruiken als je bondgenoot.
 • Het gevoel hebben je leven en je financiën meer onder controle te hebben, en zul je de kracht hebben om de richting te kiezen die gefocust is op prosperity.
 • Een gevoel van integriteit ontdekken rondom geld waarvan je nooit hebt geweten (of durven dromen) dat het mogelijk was, wanneer je je uitgaven gaat afstemmen op je hoogste goals en waarden.
 • Inspired action gaan ondernemen waardoor je het hele universum voor je kunt laten werken en jij op een Creatieve en Joyful manier leert manifesteren!

MODULE VIJF

Stap 5: Creëer een Dagelijkse Rijkdomsstijl om het leven blijvend te vieren.

Als je eenmaal je toxische overtuiging rondom geld hebt onderzocht en je op tijd inziet dat Schaarste Denken aan het roer staat in zijn vele vormen en gezichten, zal het je nooit meer op dezelfde manier in zijn grip houden. Telkens wanneer het de kop op steekt zul je jezelf ervan kunnen bevrijden door steeds opnieuw te shiften naar je denken in Overvloed met de tools en oefeningen uit deze c(r)ash course.

In Week 5, zul je…

 • Jezelf verankeren in je Dagelijkse Rijkdomstijl, zodat je het tij van de schaarste cultuur, die overal om je heen heerst, kunt keren en je kunt blijven bouwen aan een rijk leven op je eigen unieke manier, die goed voelt voor jou.
 • Je committeren aan je denken in Overvloed en het je werkelijk eigen maken zodat je het in het échte leven blijvend kunt toepassen op je gedrag en gewoontes.
 • Beginnen te zien hoe al het werk dat je tot nu toe hebt gedaan je op een pad heeft gebracht van pure, absolute, échte rijkdom!.
 • In deze laatste module is het tijd om zo snel mogelijk van alle nieuwe strategieën en bevindingen een tweede natuur te maken, zodat het moeiteloos gaat en je geld en werkelijke rijkdom kunt creëren en manifesteren!

WAT JE ONTVANGT:

5 weken lang ontvang je elke maandag en woensdag nieuwe online lessen waarin je de principes leert om je te ont.doen van je schaarste denken mentaliteit en je het heft in je eigen financiële handen neemt, zodat je een leven van Ware Rijkdom kunt leven.

Iedere vrijdag is er groep mentoring in de vorm van een Virtuele Vrijdagmiddag borrel, waarin we Live met elkaar aan het werk gaan, en je al je vragen kunt stellen. Ik help je met het oplossen van je unieke uitdagingen op weg naar Financiële Vrijheid en verdieping van de lessen. We bespreken er ook universele vragen en het is goeie manier om gebruik te maken van de groepsenergie. De Facebook Lives worden over het algemeen als van onschatbare waarde gezien.

Er is een Besloten Online Community waarin je met elkaar kunt connecten en van elkaar kunt leren. Samen weet je altijd meer dan alleen, en de wetenschap dat je niet de énige bent blijft de grootste geruststelling die er is, en geeft je het vertrouwen om door te gaan.

Je ontvangt onbeperkte toegang tot alle lessen, video’s en downloads, zodat je een leven lang in Rijkdom kunt leven.

In september start er weer een nieuwe Money Meaning & Miracles C(r)ash Course en kun je beginnen met een 5 weeks avontuur naar Ware Rijkdom en Financiële Vrijheid.

AT A GLANCE

Een 5 weekse C(r)ash Course waarin je naar je Money- en Succes Blocks gaat kijken en de weg vrij maakt voor Ware Rijkdom in je leven.

WAT 

Een 5 weekse crash course voor meer vrijheid met geld, de verrassende waarheid hoe je dat ook daadwerkelijk kunt krijgen. Je gaat voorbij aan de mythe van schaarste en laat geld een bron van vrijheid, Joy en overvloed zijn, die het altijd al bedoeld is te zijn.

WAAR 

Vanuit de privacy en het comfort van je eigen huis krijg je 2 keer per week les in het virtuele klaslokaal en een keer per week in een FB live meeting in de Money, Meaning & Miracles Mastermind Groep.

HOE

Je ontvangt 5 weken lang 3 keer per week online lessen, creatieve opdrachten en een FB groepscoaching.

WIE 

Voor iedereen die graag in Ware Rijkdom wil leven. Niet alleen qua geld, maar ook qua tijd en energie. Voor iedereen die te veel in schaarste denkt en graag wil (leren) leven in Overvloed. Voor iedereen die op een creatieve manier wil leren en meer financiële vrijheid wil, zodat er meer ruimte is voor de dingen die je hart écht begeert.

WIE NIET 

Voor iedereen die op zoek is naar een quick fix of denkt in één keer veel geld te verdienen, of alleen gefocust is op geld. Het gaat om Ware Rijkdom, dus niet alleen over geld. Het is geen stappenplan en het zijn geen investerings-en beleggingsadviezen.

WAAROM 

Omdat we allemaal in rijkdom kunnen leven, omdat het leven veel te mooi is om in schaarste te denken, omdat je zoveel meer voor je omgeving kunt betekenen als je een Money, Meaning & Miracles Mindset hebt en omdat het je leven letterlijk en figuurlijk zal verrijken.
Deze e-course is GEEN onderdeel van een Wild & Free Society membership! Als je vragen hebt stuur dan een mailtje naar support@louniestadt.com en dan helpen we je graag!

  * Voor Wild & Free Society Bondgenoten en B-school Backstagers* geldt een speciaal aanbod: € 297 voor een éénmalige investering of €104 als je in 3 termijnen betaalt. Om gebruik te maken van dit aanbod moet je ingelogd zijn. Helaas de inschrijving is al gesloten, je kunt niet meer meedoen.

  Nog geen Bondgenoot? Dan krijg jij als bonus een kwartaalmembership op de Wild & Free Society t.w.v. 90 euro!

  * LET OP: Voor B-school Backstagers 2017 ligt de rode loper al uit. Klik hier voor je BONUS.

   

  Algemene Voorwaarden.

  Als je vragen hebt over deze C(r)ash Course stuur dan een e-mail naar support@louniestadt.com dan helpen we je graag verder.

  Neem contact op

  We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

  Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt