e-course

Money, Meaning & Miracles C(r)ash Course

Werkelijke Rijkdom: in 5 weken naar Financiële Vrijheid & Money Miracles.

 

Introducing: The Money, Meaning & Miracles C(r)ash Course.

Wil je meer Financiële Vrijheid en Onafhankelijkheid? Ben je altijd op zoek naar hoe je meer Geld kunt verdienen? Probeer je steeds maar weer je Money Mindset te verbeteren? Hier is de verrassende waarheid over je het ook daadwerkelijk kunt krijgen!

Ga voorbij de Mythe van Schaarste en laat Geld een Bron van Vrijheid, Joy en Overvloed zijn, die het altijd al bedoeld is te zijn.

Laat ik beginnen te zeggen dat ik de wijsheid niet in pacht heb. Dat ik de helft van de tijd zélf geen flauw idee heb wat ik aan het doen ben en de andere helft van de tijd op zoek ben naar de antwoorden op de dingen die ik nog niet weet. Mijn Money Mindset is soms nog ver te zoeken. Dié zoektocht, dié deel ik. En ik deel het terwijl ik er middenin zit, omdat ik niet wil wachten tot ik het beheers. Sterker nog ik kán niet wachten tot ik het beheers, omdat ik mezelf niet kan beheersen. Ik vind zoeken en vinden het leukste wat er is. De verwondering, de aha’s, de ‘moet je kijken’s! moet je horen’s! moet je zien’s!’ zijn simpelweg te groot om niet meteen te delen! Waar gedeelde smart halve smart is, is gedeelde JOY, dubbele JOY!

Zo ook met deze Money, Meaning & Miracle C(r)ash Course. Als je denkt dat je te maken hebt met een 6- or 7 figure Business owner die jou de weg wel even zal wijzen naar miljoenen, dan moet ik je teleurstellen. En hoe komt dat? Omdat ik zelf nog veel te veel beperkende overtuigingen heb zitten op geld en succes. Zoals deze. En dat bleek nog maar het topje van de ijsberg…

vooroordelen-cashflow

Daar wil(de) ik nou eindelijk weleens vanaf en ben gaan lezen, luisteren en leren. Ik ben vooral gaan proberen en gaan manifesteren. En het blijkt een Manifeest! En niet alléén een MoneyFeest. Echte Rijkdom zit in zóveel dingen, die we allemaal al tot onze beschikking hebben!! Niks geen als.. dan.. Maar gewoon hier en NU! Het blijkt fantastisch aan te sluiten bij mijn grootste geluk, dat álles er al is en dat dát het startpunt is. Duh!!

Het maakt niet uit waar je vandaan komt, waar je woont, hoe veel geld je verdient of hoe succesvol je bent, er is je iets met de paplepel ingegeven dat nog dagelijks wordt gevoed door de (social) media, de televisie, tijdschriften en internetadvertenties… En die paplepel is: je hebt niet genoeg, je bent niet genoeg en je doet niet genoeg om succesvol, happy of om het waard te zijn.

En het ergste is dat we het inmiddels zo vaak gehoord hebben dat je werkelijk denkt dat het waar is.

Je streeft er je hele volwassen leven naar om financëele onafhankelijk en vrijheid te bereiken, maar hoeveel geld je ook hebt, het voelt waarschijnlijk nooit genoeg…

De kans is groot dat je ruzie maakt met je partner en/of je familie over waar je/jullie het aan uit te geven en over hoeveel te sparen of te investeren.

Waarschijnlijk zie je er als een blok tegenop om je bankafschriften open te maken, net als je rekeningen, zelfs als je geen enkel probleem hebt om ze te kunnen betalen.

En misschien heb je terugkerende gevoelens als schuld, schaamte en angst die nog afstammen uit eerdere ervaringen met geld uit je verleden.

Hoe kan het dat je nog niet financieel onafhankelijk en vrij bent?

Het grootste probleem is ons schaarste denken en de ongezonde relatie die wij hebben met geld. Dit zorgt voor de grootste obstakels en staat in de weg om de rijkdom en financiële veiligheid te bereiken waar je naar verlangt.

Heb je in je dagelijkse leven ooit:

 • Het gevoel dat je nooit genoeg tijd hebt om de dingen te doen die je écht zou willen doen, zoals plezier maken, tijd doorbrengen met je gezin, familie of vrienden, culturele dingen doen of genoeg slapen?
 • De angst dat hoe meer geld je verdiend, hoe minder vrije tijd je hebt?
 • Dat je je zorgen maakt welke tegenslag er nu weer voor de deur zal staan?
 • Dat je zenuwachtig of gestrest wordt als je denkt aan het managen van je geld en of je levensstijl kunt behouden of kunt upgraden?
 • Het gevoel dat je te veel uitgeeft aan dingen die je niet echt gebruikt of nodig hebt?
 • Dat je gebukt gaat onder een schuld, ondanks dat je eraan werkt om het af te betalen?
 • Dat je worstelt met budgetteren van je tijd en geld om vaker met je gezin op vakantie te kunnen gaan?
 • Dat je je zorgen maakt of je wel genoeg geld zult hebben voor de studie van je kinderen?
 • Dat Money, Money, Money ver van Funny is…

Dit zijn allemaal ervaringen en gevoelens die iedereen heeft in relatie tot geld. Van de rijkste mensen op aarde tot degenen die weinig of geen geld hebben. En dat wordt allemaal veroorzaakt door schaarste denken.

En hoewel er geen twijfel over bestaat dat meer geld ervoor zorgt dat je je levensstandaard verbetert, zolang je je schaarste denken niet overwint kan het soms zelfs je geldproblemen vergroten.

Maar je kunt wáre Rijkdom en Welvaart ervaren.

INTRODUCING The Money, Meaning & Miracles C(r)ash Course. In 5 Weken naar Financiële Vrijheid met Lou Niestadt.

Ik ben zo excited om samen op een Money, Meaning & Miracles Missie te gaan. Om met je te delen wat ik leer, wat ik ondervind, welke kwartjes er vallen en vooral welke miracles er plaatsvinden! Ik zou graag met je op een digitaal avontuur gaan waarbij ik je drie keer per week even aan je jasje trek om op een baanbrekende e-expeditie te gaan naar ware rijkdom. Je ontvangt 5 weken lang online lessen, (creatieve) opdrachten en virtuele (Virtuoze!) LIVE Q&A’s (NIET OP FB!) in een echte C(r)ash Course.

Vanuit de privacy en het comfort van je eigen huis ont.dek je hoe je kunt shiften van schaarste denken naar denken in overvloed met simpele tools die je leven kunnen transformeren in een leven vol ware rijkdom, succes, schoonheid, joy en eindeloze mogelijkheden.

Wat kun je onderweg verwachten?


MODULE EEN


Stap 1: Maak de weg vrij voor échte Rijkdom. Van Schaarste denken naar Denken in Overvloed.

Van alle stappen op het pad naar ware rijkdom is dit de meest fundamentele. Het is de sleutel tot het creëren van een vruchtbare bodem zodat je kunt shiften naar eindeloze mogelijkheden en een welvarend leven vol overvloed.

Aan het einde van week 1 kun je…

 • Verborgen verhalen en onbewuste overtuigingen ont.dekken door visualisaties en (creatieve) oefeningen.
 • De toxische mythen die je mind al decennia lang in hun grip houden aan het licht brengen en ben je je bewust hoe ze je veel te lang in een staat van schaarste denken hebben gehouden.
 • Beginnen met het op.lossen van je gevoel niet genoeg te zijn, niet genoeg te hebben en niet genoeg te doen, en je ont.doen van je schuldgevoel en schaamte rondom geld, zodat je kunt beginnen met je héél (en) voldaan te voelen met het leven dat je nu al hébt!
 • De weg vrij maken zodat je nieuwe ‘Rijkdom denken’ op vruchtbare bodem kan wortelen en groeien. Want voordat je échte rijkdom kunt ervaren moet alle troep eruit, uit je huis, uit je hoofd en uit je hart.

 

MODULE TWEE


Stap 2: Stem je af op de 3 Natuurlijk Wetten van Rijkdom en word een Miljonair in je Mind en met wat al je hébt.

Deze week zul je ontdekken dat de drie Natuurlijke Wetten van Rijkdom je een gevoel van Vrijheid, Kracht en Joy geven. Door ze onderdeel van je ziel en zaligheid te maken helpt het je om het universele gevoel van schaarste te overstijgen en op het avontuurlijke pad naar ware rijkdom en welvaart te blijven.

In Week 2, zul je…

 • Ontdekken wat de 3 Natuurlijke Wetten van Rijkdom zijn en hoe ze je relatie tot geld kunnen transformeren. (voor sommigen voelt dit in tegenstrijd met alles wat ze tot nu hebben geleerd, maar deze nieuwe manier van denken is absoluut essentieel om de shift te kunnen maken.)
 • Kunnen zien waarom de oude manier je steeds tegen de stroom in heeft laten zwemmen op een pad dat onnatuurlijk voelt en geen voldoeding geeft, en hoe opvallend anders de 3 Natuurlijke Wetten van Rijkdom werken en waarom ze zo essentieel zijn voor het proces.
 • Eindelijk begrijpen welke noodzakelijke aanpassingen je moet maken in je eigen leven, zodat je makkelijk en succesvol kunt creëren, je veel efficiënter actie kunt ondernemen en je kunt beginnen met rijkdom vergaren op je eigen unieke manier.
 • Jezelf kunnen stoppen wanneer Zelf Sabotage aan het roer staat en je nieuwe skilss gebruiken die je toekomst zullen veranderen.

MODULE DRIE


Stap 3: Creëer je Persoonlijke Prosperity Plan

Er ligt Prosperity op je te wachten wanneer je vanuit je core en je Unieke Essentie creëert, en daar focussen we ons op in week 3. In deze week ontwerp je jouw Persoonlijke pad naar Prosperity, met intentie en focus (en fun!) Er is niets zo bevrijdend, opwindend en geeft je zoveel zelfvertrouwen als het besluit om je éigen avontuur aan te gaan. Je éigen pad te kiezen. Je éigen plan te trekken. Deze stap is kritiek voor Ware Rijkdom en zal de vlam van passie en duidelijkheid (weer) doen oplaaien.

In Week 3, zul je…

 • Een gevoel van opluchting voelen als je begint te zien dat je een duidelijke richting en persoonlijk doel in je leven hebt, dat overeenkomt met je ware natuur, je éigen essentie en je diepste verlangens.
  Beginnen om je eigen Persoonlijke Prosperity Plan te maken. Een lange termijn plan dat je door de dagen, de maanden en jaren heen kan loodsen onderweg naar meer rijkdom en vervulling.
 • Een gevoel van empowerment ervaren als je op een heel nieuwe manier kijkt naar je tijd, geld en energie. Eentje die gecentreerd is rondom de drie Natuurlijke Wetten van Rijkdom in plaats van het toxische schaarste denken..
 • Dagelijkse oefeningen krijgen die je denken in Overvloed zullen activeren en je iedere dag enthousiasme, joy en purpose zullen brengen.
 • De Law of Attraction ontdekken gaan we de rijkdom waar je zo naar verlangt in je leven roepen. Je wordt crystal clear over wat je wilt en gaat dat in je Persoonlijke Prosperity Plan verwerken. (en manifesteren!)

MODULE VIER


Stap 4: Sluit Vriendschap met je Geld door een Eigen Waarde(n) Onderzoek te doen
.

Deze week laten we een lichtje schijnen op je onbewuste geldgedrag en gewoonten, die echte eye openers kunnen zijn. Tijd voor Aha’s en Eureka’s!

In Week 4, zul je…

 • Begrijpen waarom je zo bang bent (geweest) om naar je geld te kijken.
 • Waarom je het als de vrijand ziet en als onderdrukking ervaart terwijl het eigenlijk een bron van verruiming en vervulling is.
 • De geschiedenis van je uitgaven en je hedendaagse uitgave patroon onderzoeken zodat je geld kunt gaan zien en gebruiken als je bondgenoot.
 • Het gevoel hebben je leven en je financiën meer onder controle te hebben, en zul je de kracht hebben om de richting te kiezen die gefocust is op prosperity.
 • Een gevoel van integriteit ontdekken rondom geld waarvan je nooit hebt geweten (of durven dromen) dat het mogelijk was, wanneer je je uitgaven gaat afstemmen op je hoogste goals en waarden.
 • Inspired action gaan ondernemen waardoor je het hele universum voor je kunt laten werken en jij op een Creatieve en Joyful manier leert manifesteren!

MODULE VIJF


Stap 5: Creëer een Dagelijkse Rijkdomsstijl om het leven blijvend te vieren.

Als je eenmaal je toxische overtuiging rondom geld hebt onderzocht en je op tijd inziet dat Schaarste Denken aan het roer staat in zijn vele vormen en gezichten, zal het je nooit meer op dezelfde manier in zijn grip houden. Telkens wanneer het de kop op steekt zul je jezelf ervan kunnen bevrijden door steeds opnieuw te shiften naar je denken in Overvloed met de tools en oefeningen uit deze c(r)ash course.

In Week 5, zul je…

 • Jezelf verankeren in je Dagelijkse Rijkdomstijl, zodat je het tij van de schaarste cultuur, die overal om je heen heerst, kunt keren en je kunt blijven bouwen aan een rijk leven op je eigen unieke manier, die goed voelt voor jou.
 • Je committeren aan je denken in Overvloed en het je werkelijk eigen maken zodat je het in het échte leven blijvend kunt toepassen op je gedrag en gewoontes.
 • Beginnen te zien hoe al het werk dat je tot nu toe hebt gedaan je op een pad heeft gebracht van pure, absolute, échte rijkdom!.
 • In deze laatste module is het tijd om zo snel mogelijk van alle nieuwe strategieën en bevindingen een tweede natuur te maken, zodat het moeiteloos gaat en je geld en werkelijke rijkdom kunt creëren en manifesteren!

 

BONUS! EEN MINI MANIFESTING MANUAL!

Deze Mini Manifesting Manual is een Magical Mini-Course van mijn AHA Momenten en de ‘kwartjes regen’ tijdens de eerste ronde van deze Money Meaning & Miracles C(r)ash Course. Voor mij is dit het béste voorbeeld dat de OMG (de Oneindige Mogelijkheden Galaxy) oftewel het Universum inderdaad Mysterious Way’s heeft om zich te laten zien en begrijpen. Deze lessen stonden oorspronkelijk niet gepland maar dienden zich spontaan aan en bleken niet alleen de klap op de vuurpeil van de MMMCC te zijn, maar de lancering van een heel nieuwe business! En het enige wat er voor nodig was, was een inzicht. Eén inzicht. Eén kapstok en een Rocket of Desire was gelanceerd. En dat inzicht sloeg in als een bom tijdens het opnemen van de video’s voor deze Money Meaning & Miracles C(r)ash Course. Je kunt het pas zien als je het ziet. En als je het eenmaal ziet, dan kun je het niet meer niét zien. Kom maar kijken!

WAT JE ONTVANGT:

5 weken lang ontvang je elke maandag en donderdag nieuwe online lessen waarin je de principes leert om je te ont.doen van je schaarste denken mentaliteit en je het heft in je eigen financiële handen neemt, zodat je een leven van Ware Rijkdom kunt leven. Op maandag ontvang je de kennis en achtergrond informatie die je nodig hebt en vragen om te beantwoorden, en op vrijdag ontvang je de Creatieve Opdrachten waarmee je het (en jezelf!) letterlijk kunt vormgeven. (en nee, je hoeft hier absoluut niet creatief voor te zijn, maar dingen visueel maken helpt je om te makkelijker te kunnen manifesteren!)

Iedere zaterdagochtend is er groep mentoring in de vorm van een Virtuele (Virtuoze!) Live met elkaar aan het werk gaan, en je al je vragen kunt stellen. Ik help je met het oplossen van je unieke uitdagingen op weg naar Financiële Vrijheid en verdieping van de lessen. We bespreken er ook universele vragen en het is goeie manier om gebruik te maken van de groepsenergie. De Lives worden over het algemeen als van onschatbare waarde gezien. Als je er niet Live bij kunt zijn, dan kun je uiteraard de REPLAY bekijken.

Er is een Money Meaning & Miracle Mastermind Groep (NIET OP FB!) waarin je met elkaar kunt connecten en van elkaar kunt leren. Samen weet je altijd meer dan alleen, en de wetenschap dat je niet de énige bent blijft de grootste geruststelling die er is, en geeft je het vertrouwen om door te gaan.

Je ontvangt onbeperkte toegang tot alle lessen, video’s en downloads, zodat je een leven lang in Rijkdom kunt leven.

AT A GLANCE

Een 5 weekse C(r)ash Course waarin je naar je Money- en Succes Blocks gaat kijken en de weg vrij maakt voor Geld én Ware Rijkdom in je leven.

WAT 

Een 5 weekse crash course voor meer vrijheid met geld, de verrassende waarheid hoe je dat ook daadwerkelijk kunt krijgen. Je gaat voorbij aan de mythe van schaarste en laat geld een bron van vrijheid, Joy en overvloed zijn, die het altijd al bedoeld is te zijn.

WAAR 

Vanuit de privacy en het comfort van je eigen huis krijg je 2 keer per week les in het virtuele klaslokaal en een keer per week een VIDEO LIVE meeting in de Money, Meaning & Miracles Mastermind Groep.

HOE

Je ontvangt 5 weken lang 3 keer per week online lessen, creatieve opdrachten en groepscoaching.

WIE 

Voor iedereen die graag in Ware Rijkdom wil leven. Niet alleen qua geld, maar ook qua tijd en energie. Voor iedereen die te veel in schaarste denkt en graag wil (leren) leven in Overvloed. Voor iedereen die op een creatieve manier wil leren en meer financiële vrijheid wil, zodat er meer ruimte is voor de dingen die je hart écht begeert.

WIE NIET 

Voor iedereen die op zoek is naar een quick fix of denkt in één keer veel geld te verdienen, of alleen gefocust is op geld. Het gaat om Ware Rijkdom, dus niet alleen over geld. Het is geen stappenplan en het zijn geen investerings-en beleggingsadviezen.

WAAROM 

Omdat we allemaal in rijkdom kunnen leven, omdat het leven veel te mooi is om in schaarste te denken, omdat je zoveel meer voor je omgeving kunt betekenen als je een Money, Meaning & Miracles Mindset hebt en omdat het je leven letterlijk en figuurlijk zal verrijken.
Deze e-course is GEEN onderdeel van het Levenslang Leven op je Blote Voeten Pakket. Als je vragen hebt stuur dan een mailtje naar support@louniestadt.com en dan helpen we je graag!

 • WAARDE
  €777

Dit is wat voorgaande Money, Meaning & Miracles Magicians ervan vonden:

“De Money Meaning Miracle Course is de reden dat ik binnen één dag miljonair ben geworden! Ik heb namelijk een miljoen dingen waar ik dankbaar voor ben! Dat besef is één van inzichten die ik heb gekregen door het volgen van deze cursus. ‘Happiness is een inside job’ en voor mij is ‘manifesting money and how to spend it’ dat ook. Deze cursus heeft me geholpen om mezelf bewust te maken van wat van echte waarde is voor mij in mijn leven en waar ik mijn geld aan wil besteden op de lange termijn. Hierdoor lukt het me veel gemakkelijker om keuzes te maken in mijn leven op het gebied van geld. Het heeft me ook geholpen om mijn overtuigingen ten aanzien van succes en geld te onderzoeken. En dat allemaal online en op een creatieve manier! 
Ik heb het gevoel dat ik maar net begonnen ben en dat er nog zooooo veel te leren en te ontekken valt. Ik doe daarom heel graag dit jaar weer mee!” -Laurien-

 

“Lou is er héél goed in om je te laten zien & voelen wat er allemaal al ís in je leven. En dat is de belangrijkste eerste stap om een leven vanuit overvloed te creëren. Door haar aanstekelijke energie, worden jouw vibraties ook makkelijker verhoogd. 
Door de MMM, werden mijn ogen en hart nog verder geopend. Momenten waar ik voorheen onbewust voorbij liep, kon ik nu beter zien. En wow, wát een rijkdom ligt daarin verscholen! (En jazeker, óók mijn bankrekening is rijker geworden :)). Maar je gaat vanzelf merken dat dat écht bijzaak is.” -Lieke- 

 

“Lou heeft me in de MMMCC helpen herinneren waar het in het leven écht om draait en wat échte rijkdom is. Meer is zeker niet altijd beter. Heel fijn om op de altijd bijzonder inspirerende manier van Lou een tegengeluid te horen in een wereld waar juist alles lijkt te draaien om meer meer meer. 
Ik heb geleerd om mijn aandacht en energie te steken in dat wat er allemaal al is in mijn leven en ben gestopt te streven naar dingen die ik niet echt nodig heb. Door de MMMCC heb ik mijn essentie helder gekregen en weet ik nu veel beter hoe ik wil leven en wie ik wil zijn. De geweldige opdracht over wie je wilt zijn in je roaring 90’s heeft hier heel veel aan bijgedragen. Door steeds meer te gaan leven vanuit deze essentie, zijn er als vanzelf mooie dingen op mijn pad gekomen. 
Door de lessen over the law of attraction en de andere heel belangrijke laws die daarbij horen heb ik ook een soort van basisvertrouwen gekregen en een bevestiging dat ik op de goede weg ben.” -Sandra-

 

“Ik ben vorig jaar halverwege blijven hangen. Teveel om over na te denken, wat niet over geld ging wel over mij 😉 Maar met enorm veel plezier heb ik vorig jaar aan de MMMCC deelgenomen. Zo waardevol wat Lou allemaal te delen heeft. Ze zet je aan het denken, prikkelt en inspireert. Natuurlijk gaat het over geld en gelijk ook over zoveel meer. Veel ‘food for thought’ om op te kauwen, om te laten bezinken, om nog eens te lezen of luisteren tot het kwartje valt. Het is vooral ook fijn om het zo met elkaar te doen. Lou nodigt je op een hele mooie en creatieve manier elke keer weer uit. Wat bij mij heeft geleid tot mooie inzichten, superleuke journalpagina’s en wat me vooral ook een heel rijk gevoel heeft opgeleverd. 
De MMMCC heeft mijn leven echt verrijkt en ik merk ook dat alles wat Lou aan wijsheid heeft doorgegeven over belemmerende overtuigingen en the laws of the universe heel vaak terugkomt in de gesprekken met mijn drie puberkinderen. Heel fijn om deze wijsheid ook weer te kunnen doorgeven” -Esther- 

“Deze cursus heeft mijn hele kijk op geld veranderd. Van een zwartgallig “je kunt niet zonder, maar wat een gedoe om het te krijgen” naar een luchthartig “ik heb al zo veel en wat heerlijk dat het voor me aan het werk is!” En dat helpt mijn hele lèven te veranderen: ik durf nu te vertrouwen op mezelf en een rustige ontwikkeling van mijn eigen onderneming. Zodat ik geniet van mezelf, mijn gezin èn het werk met mijn cliënten. 
Bijzondere pareltjes: -mijn visie op mijn roaring 70s. Want als ik dat dàn wil, dan wil ik nù ook zo leven. Een prachtige combinatie van comfort (zelfs luxe), elegante eenvoud, betekenis, en innerlijke rust. -de universele laws. Wat een eye openers!” -Irene- 

 

“Door deze online training kwam ik er vooral achter hoe groot mijn schaarstedenken eigenlijk was. Omdat ik toen in een nare onzekere periode zat waarin er ook daadwerkelijk schaarste was, lukte het nog niet goed die shift te maken. Ik hoop dat meedoen het komend jaar me wat ruimte en nog wat inzichten brengt.” -Margreeth-

 

‘SHOW ME THE MONEYYYY!’
Dat is wat ik dacht toen ik aan de Money, Meaning & Miracles C(r)ash Course begon. Ik kon wel wat meer inkomen gebruiken, al werkte ik hard aan het uitbouwen van mijn business. Tijdens de ecourse kwam ik erachter welke schaarste-ideeën ik had over geld en leerde ik deze te shiften naar een gevoel van tevredenheid en zelfs dankbaarheid! Hoe het niet alleen maar gaat over geld, maar vooral om je unieke essentie. 
De ecourse was vooral heel LEUK om te doen. Lekker creatief en speels bezig zijn en ondertussen waardevolle ontdekkingen doen over hoe je eigenlijk in dat hele geld-gedoe staat en waarin je jezelf tegenhoudt. 
Nu, bijna een jaar later, kijk ik terug en zie hoeveel de MMMCC mij heeft opgeleverd. Naast een meer ontspannen gevoel over geld, komt er nu ook daadwerkelijk meer inkomen binnen en heb ik een schuld die al langere tijd zwaar op mijn schouders rustte eindelijk afgelost!” -Debby-

 

“De MMMCC was de cursus die me het meest gegrepen heeft van alle online cursussen die ik tot nu toe heb gedaan. Door de verrassende en veelzijdige oefeningen ging ik diep. Dat leidde tot confronterende en soms pijnlijke inzichten, die ik hard nodig had om uiteindelijk anders te kunnen doen. Voor mij geen korte termijn succes, maar wel een langzame diepgaande verandering. Door de cursus in gang gezet omdat voor mij meer helder is geworden waar het in het leven voor mij om draait. Steeds daar naar terugkeren geeft mij richting en rust. De cursus gaat daarmee over zoveel meer dan geld en is voor mij Goud en Magie!” -Anja- 

 

“De MMMCC heeft me op een speelse manier duidelijk gemaakt hoeveel beperkende overtuigingen er in de weg zaten bij het manifesteren van meer geld en meer inkomen. Zijn die overtuigingen nu allemaal definitief weg? Nee, maar ik herken ze meteen zodra ze weer de kop opsteken, zodat ik ze kan onderzoeken of ik er op dit moment gehoor aan wil geven.
Concreet heeft de MMMCC me opgeleverd, dat ik veel meer mijn eigen stroom durf te volgen, en me niet langer tegen laat houden door angst, als iets niet meer goed voelt. Zo heb ik dit voorjaar besloten om te stoppen met lesgeven voor een groot coachingsinstituut, omdat de beloning niet passend voelde. Ontzettend spannend, want ondanks de geringe vergoeding, gaf het wel een bepaalde basis, én genoot ik enorm van het lesgeven. Op de dag dat ik te kennen gaf, dat ik daar niet meer verder wilde, kreeg ik 2 mailtjes van coaches in mijn mailbox, of ik hen op wilde leiden in mijn eigen methodiek. Nu ben ik dus bezig met het opleiden en trainen van collega-coaches, en heb ik met de eerste ronde van mijn opleiding al meer verdiend dan de 2 jaar daarvoor bij het coachingsinstituut. Ik doe dus heel graag nog een keer mee, om te kijken hoe ik mijn moneymindset nog verder kan verhogen, want het heeft me echt heel veel gebracht!” -Mariska- 

 

In 2017 was ik erg gefocust op meer geld gaan verdienen met mijn business. Toen ik deze cursus deed kreeg ik enkele interessante inzichten die het afgelopen jaar en vooral de laatste maanden sterker en sterker verankerd zijn in mezelf. Door die focus op meer geld was er geen plaats meer om te focussen op wat ik allemaal al wel heb! En dat is bijzonder veel! Door de focus te verleggen kwam ik ook tot de bijzondere ontdekking dat tijd mij veel meer waard is dan geld. Daardoor ben ik de tijd anders gaan be-leven en geef ik andere invulling aan mijn leven. Ik neem nu bewust tijd voor fijne dingen te beleven met mezelf en alle mensen die mij lief zijn. 
Dankje Lou, het was een fijne reis samen in de MMMCC. Ik doe graag terug mee, maar dan misschien wat meer op de zijlijn, als opfrissing van de mooie rijke inzichten” -Sofie-

“Er zijn bij mij heel veel kwartjes gevallen. Lou is heel erg goed in het praktisch maken van concepten en ideeën die je eigenlijk best wel weet, maar… niet uitvoert.

En hoe! Ik heb me suf gedacht, gezocht, gevoeld, geschreven en geplakt tijdens de MMMCC. Met resultaat. Want, boy oh boy, als je Lou’s enthousiaste tempo probeert bij te houden, wordt je echt meegezogen en … ontdek je verrassend veel over jezelf.
Eyeopeners voor mij waren:

 

  • De enorme (!!) hoeveelheid beperkende overtuigingen die ik en de andere deelnemers hadden op het gebied van geld, rijkdom en dat wat Waarde heeft. Hoe die ervoor zorgen dat rijkdom je niet kan bereiken.

 

  • In welke hoeken en gaten van je leven schaarste denken verstopt is (op veel meer plaatsen dan je denkt) en hoe je deze focus op tekort kan keren.

 

  • De struikelblokken bij de 5 wetten van aantrekking. We laten ons heel gemakkelijk uit het veld slaan door angst te verliezen wat we hebben (zelfs als we daar ontevreden over zijn).

Lou leert je op een creatieve manier voor jezelf een punt op de horizon te zetten en laat zien hoe je met deze persoonlijke meetlat voor succes de rijkdom kunt creëren waar je naar verlangt” -Stephanie- 

Algemene Voorwaarden.

Als je vragen hebt over deze C(r)ash Course stuur dan een e-mail naar support@louniestadt.com dan helpen we je graag verder.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt