Manifestatie in the pocket!

Leer werken met de Wet van Aantrekking vanuit JOY. 

Ik ben Lou

Schrijver, Mama, Nana, Lover, Entrepreneur, (W)onderwijzer en ook wel bekend als Juf Universe. 


Ik hou ervan om met de Universele Wetten te experimenteren en geloof erin dat als we van JOY onze  JOB maken, alles waar we van dromen in ons leven dan als vanzelf naar ons toe zal komen.  


Weet jij nog hoe je als kind naar de wereld keek door de ogen van je verbeelding? Weet je nog hoe je fiets geen fiets, maar een paard, een motor of een tijdmachine was waarmee je jezelf vliegensvlug kon transporteren...? Weet je nog dat je kleding gebruikte om jezelf te transformeren in wie of wat je ook maar wilde zijn en dat je voorwerpen gebruikte waar jij ze voor nodig had en niet zozeer waar ze voor bedoeld waren? En weet je nog hoe je je verwonderde over alles om je heen en hoe je kon stoppen in het midden van een stap om je te verbazen over de kleinste dingen? Alles was fascinerend, alles was mogelijk, alles was magisch. 


Deze manier van naar de wereld kijken, die je als kind al had, is de allerhoogste manifestatie-frequentie. Het is werkelijk wonderbaarlijk als je weet hoe je kunt kijken naar wat er vlak voor je ligt. Hidden in plain sight. Zodra je je dit beseft, dat het al in the pocket is, kom je niet langer vanuit schaarste maar denk je in plaats daarvan vanuit overvloed:


‘ah, ik heb het al, het is er al!!’. 


Mijn missie is om jou terug te brengen bij dit gevoel. Bij de realisatie dat alles er al is. Zodat je van dááruit kunt aantrekken wat je nog meer zou willen manifesteren.

En even voor de goede orde... 

Joy en Vrijheid zitten in álles.

Het gaat er niet om dat alles 'leuk' is. Het heeft niets te maken met 'leuk'. Het gaat om het leven te nemen zoals het is, en dáárin de JOY en VRIJHEID vinden. Het gaat erom dat jij je leven niet langer labelt als 'goed' of 'slecht', maar het gaat erom dat je leert los te laten hoe jij vindt dat het moet zijn en de magie zult zien in dat wat er voor je ligt. Het Goede Leven is zonder weerstand leven, zonder afdwingen en wensen dat het anders is dan het nu is. Voel de opluchting van de bevrijding als je niet langer hoeft te streven naar een beter leven, maar als je ziet wat er voor je (verborgen) ligt, precies daar waar je nu bent. 

Welkom in The Universe According To Lou

Wat kan ik voor jou betekenen?

OMGame⚡️

OMG! staat voor de ‘Oneindige Mogelijkheden Galaxy’, oftewel het Universum, én voor het OMG-gevoel dat je krijgt als je de SIGNS volgt en vindt. 


Speel de OMGame⚡️ alleen, met vrienden, je gezin, collega’s, team of met je klas. Je zult leren zien dat er ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN zijn waarop je je SIGN kunt vinden en dat het midden in het zicht verborgen ligt! Het zal je helpen vertrouwen dat ook je grootste dromen op jou liggen te wachten om gevonden te worden als je de aanwijzingen van het universum volgt! 


52 weken voor maar €52,-! 

Dat is dus €1,- per week voor een jaar lang plezier! 

From one seeker to another...

Voor wie mij langer kent, weet dat ik altijd op zoek ben.

Op zoek naar manieren om lichter, leuker, simpeler en vrijer te leven. Op zoek naar manieren om meer te leven zoals IK wil leven. 

Op zoek naar manieren om mijn unieke design te doorgronden en omarmen.

Op zoek naar manieren om jou te leren om dit ook te doen.


Ik leg mijn Journey vast in mijn boeken, in mijn blogs en in mijn podcast. Ik ben niet meer actief op social media, maar je kunt me wel op Telegram vinden. Hier deel ik al mijn inzichten over de universele wetten in video's, foto's en audio's. 


Ook kun je op de hoogte blijven door je in te schrijven voor de nieuwsbrief, en de állerbeste manier om direct te connecten is door een OMGamer te worden 


You are you so very welcome.

Lou Niestadt

Schrijver & Juf Universe
Copyright by Lou Niestadt 2024 - All Rights Reserved.