Volg de signs en leer manifesteren met de...

OMGame!

Volg de signs en leer manifesteren met de OMGame!

OMG! staat voor de ‘Oneindige Mogelijkheden Galaxy’, oftewel het Universum, én voor het OMG-gevoel dat je krijgt als je de SIGNS volgt en vindt. 


Hoe werkt de OMGame⚡️?

Meld je aan voor de OMGame-Room. 


Check wat de ‘SIGN van de week’ is. Geef jezelf 24/48/72 uur tot maximaal een week de tijd om je SIGN te vinden (manifesteren). Optioneel: Deel waar jij je SIGN gevonden hebt en verhoog daarmee de collectieve frequentie. 


Speel de OMGame⚡️ alleen, met vrienden, je gezin, collega’s, team of met je klas. Je zult leren zien dat er ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN zijn waarop je je SIGN kunt vinden en dat het midden in het zicht verborgen ligt! Het zal je helpen vertrouwen dat ook je grootste dromen op jou liggen te wachten om gevonden te worden als je de aanwijzingen van het universum volgt! 


Inclusief een heel jaar begeleiding én maar liefst 12 OMGame⚡️ LIVE CALLS met Lou! Je kunt het hele jaar instappen. 


52 weken voor maar €52,-! 

Dat is dus €1,- per week voor een jaar lang plezier én 12 LIVE CALLS! 

Hoe werkt de OMGame?

1. Check wat de 'SIGN van de week is'. 

Elke maandag komt er een nieuw sign beschikbaar in de online OMGame community.

2. Ga op zoek naar de SIGN!

Geef jezelf 24/48/72 uur tot maximaal een week de tijd om je SIGN te vinden (manifesteren). 

3. Deel waar jij je SIGN gevonden hebt.

Deel je inzichten in de OMGame community (of met je familie, vrienden, etc.) en verhoog daarmee de collectieve frequentie. 


Hoe kan de OMGame ⚡️

je helpen met manifesteren?

Door de OMGame⚡️te spelen zet je de Magische Mechanismen van het universum aan. Dat komt omdat je allereerst in het HIER EN NU bent. Je kunt je OMGame⚡️SIGN niet in de toekomst en niet in het verleden vinden. De énige manier om het te vinden is als je aanwezig bent daar waar je bent. In het HIER EN NU ligt de magische doorgang naar dat waar je naar op zoek bent én naar dat wat op zoek is naar JOU! 


Met het spelen van de OMGame⚡️verhoog je je frequentie. Het levert je pure JOY op en JOY is een van de hoogste frequenties in het universum. Door een SIGN en daarmee een frequentie te manifesteren in plaats van materie, dan kan materie als BIJPRODUCT naar je toe stromen.


Wanneer je iets groots en/of materieels wilt manifesteren (bijvoorbeeld een huis, auto, geld, succes etc) dan is het vaak maar moeilijk te geloven dat je dat ook echt kúnt manifesteren waardoor je je manifestatie in de weg zit. Met het manifesteren van een SIGN met de OMGame⚡️ heb je die ‘neediness’ niet, waardoor je veel minder krampachtig bent. Op die laissez faire frequentie kan het universum er veel makkelijk doorheen om je te brengen waar je om hebt gevraagd omdat er minder WEERSTAND op zit.


Je zult zien dat zelfs het manifesteren van een SIGN al beperkte overtuigingen naar boven haalt. Zo zul je het ene sign als makkelijk en het andere als moeilijk ervaren. Voor het universum is alles precies hetzelfde, maar het kan jou alleen geven wat je gelooft te kunnen ontvangen. Het kan alléén jouw VIBE matchen. En als je een SIGN al moeilijk vindt om te manifesteren dan kun je wel bedenken dat iets groots (door je onderbewustzijn) als onmogelijk wordt gehouden. 


Door SIGNS te zoeken en te vinden oefen je jezelf in het OPENSTAAN om te ONTVANGEN. Eén van belangrijkste aspecten van manifesteren. Je zult de SIGNS op de gékste plekken vinden, negen van de tien keer hidden in plain sight. Het OMG-gevoel, de JOY, het GELACH dat het je oplevert brengt je op zo’n hoge frequentie en dát is je manifestatie-frequentie. Op die frequentie liggen de AHA’s, de EUREKA’S de TOEVALLIGE ONTMOETINGEN met precies de juiste personen die je een stap verder kunnen helpen met de ‘grote dingen’ die je op je manifestatie-wensenlijstje hebt staan. Die ga je manifesteren als BIJVANGST omdat jij je door het spelen van de OMGame⚡️ per (on)geluk al voelt zoals je zou voelen wanneer je een ‘grote wens’ manifest maakt. Zorgeloos en JOYFUL! Waardoor je als het ware al je Future Self bent die is ook zorgeloos over wat je wilt manifesteren want die hééft al wat jij nu nog niet hebt. En nog mooier, je zult dingen aantrekken waarvan je niet eens wíst dat je het zou willen of kunnen. En het allermooiste, je zult ontdekken dat je het allemaal niet meer nodig hebt om gelukkig te zijn. Je zult met je mond open van verwondering door het leven gaan en om de haverklap roepen: ‘OMG! OMG! OMG! Dat geloof je toch niet…?!!’ en dát is waar je werkelijk naar verlangt.

Tips bij het spelen van de OMGame

Gebruik al je zintuigen

Zet een been in de magische wereld

Activeer je magische mind

Let op: het is geen one-stop-shop!

Het is niet één SIGN zien en voor altijd in de gloria. Het is een frequentie waar je mee moet blijven resoneren. 


Daarom krijg je in de OMG⚡️-Room 52 weken lang iedere week een nieuw SIGN om te zoeken (en te vinden!). Je kunt er dus een heel jaar lang je frequentie, je JOY én je GELOOF mee verhogen. En je beperkte overtuigingen komen vanzelf naar boven waardoor je er mee kunt dealen en het kunt loslaten, zodat de rest er óók door kan. 


En wanneer je de OMGame⚡️ met anderen speelt (dat kan met de OMGamers in de OMGame⚡️Room) dan werk je met de Wet van Oneindige Mogelijkheden. Je zult zien dat het universum inderdaad ONEINDIG veel MOGELIJKHEDEN biedt om een verborgen SIGN te vinden. Bovendien gaat ook de wet van compensatie aan. Die stelt dat JIJ de JOY doet, dan doet het Universum de JOB. En dát zorgt er dus voor dat je van alles als BIJVANGST in je schoot geworpen krijgt. 


Nodig je vrienden, je familie, je collega’s, je kinderen, je team, je klas of wie dan ook uit en maak van iedere maandag een Manifestatie Maandag.  


Let the OMGames⚡️ begin! 


Inclusief een heel jaar begeleiding én maar liefst 12 OMGame⚡️ LIVE CALLS met Lou! 


Je kunt het hele jaar instappen en op ieder moment instappen. Je hoeft de SIGNS niet op volgorde te doen. Je kunt beginnen waar je wilt en/of gewoon meedoen waar we op dat moment zijn. Eerdere SIGNS manifesteer je als bijproduct ook mee!


Laat je vooral inspireren door alle OMG-stories van gevonden SIGNS zodat je Denkende Mind steeds meer bewijsmateriaal ziet dat het inderdaad mogelijk is en je met je Magische Mind naar de Oneindige Mogelijkheden Galaxy, de OMG, kunt!


52 weken voor maar €52,-! 

Dat is dus €1,- per week voor een jaar lang plezier! 

Preview!

Sign 1

Bekijk hieronder de Sign Story van het eerste  Sign van de OMGame⚡️

Copyright by Lou Niestadt 2024 - All Rights Reserved.