Universal Laws Home Study

VOOR OUDERS ÉN KINDEREN
De beroemde wet van aantrekking, samen met de 11 andere grote universele wetten allemaal op één plek, om te leren, te leven en dóór te geven 

 Het is de meest complete Cosmic Course waarbij je het Universum achter je hebt staan en vóór je leert laten werken. 


Als je een betere toekomst voor jezelf en je kinderen wilt dan is dit de perfecte course voor jou. Als je wilt leren hoe je een bestelling kunt plaatsen bij het Universum en hoe je je kinderen kunt leren het zélf(de) te doen, dan ben je hier op je plek. Als je van leren en leven één geheel wilt maken, waarin je je soevereiniteit terugneemt als opvoeder, als leermeester, als roedelleider van je gezin, waarin je ónafhankelijk van factoren van buitenaf gelukkig kunt zijn, en geen enkele crisis effect heeft op het wel en wee van jou en de jouwen dan is deze UNIVERSAL LAWS HOME SCHOOL  je beste leerschool.


Daarnaast krijg je Lou ala Juf Universe als je coach, voor jezelf en voor je kinderen. 


Neem je éigen verantwoordelijkheid voor je groei en voor die van je kinderen. Onafhankelijk van wat ze op school leren, onafhankelijk van wat we allemaal nog meer ‘moeten’. Dit is het moment om het heft in éigen handen te nemen en de Universele Wetten samen te leren en als tools te gebruiken om op een ontspannen manier samen te léven. 

Juist nu is het de tijd om het heft in eigen handen te nemen, maar de touwtjes uit handen te geven. Aan het universum wel te verstaan. 


Laat je niet leiden (lijden!) door angst. Door beperkingen, door wat er van hogerhand wordt opgelegd en voor je wordt bepaald. Maar vertrouw in plaats daarvan op je éigen Hogere Zelf. Alle antwoorden liggen IN JEZELF. Opvoeden is een INSIDE JOB. 


En het Universum is je werkgever. Het heeft 12 fantastisch Universele wetten voor je om je droomleven mee te creëren én dat van je kinderen. Hún droomleven, dus niet dat van jou voor hen..! 


Testimonials 


Tamlyn


Deze school is zo waardevol, de beste en meest waardevolle lessen die je je kind (maar ook echt jezelf) kan leren en meegeven. 100 echt 1000% waard om dit te doen voor je gezin en ook echt voor jezelf. Nu de energie soms hoog zit bij iedereen tijdens deze bijzonde tijd ben ik door Lou haar lessen een rustigere en lievere mama geworden en ben (probeer/ongoing proces) liever voor mezelf te zijn.


Anke


Het geeft mij intellectuele en praktische handvatten om mijn leven in te richten als moeder van 3 jonge kids en een bedrijf op te bouwen. Het werken aan een positieve mindset met deze tools gaat zo veel makkelijker en leuker met behulp van Lou's visuele filosofie. I love it en gun dit iedere ouder want dan maken we een mooie wereld met onze kinderen.  

Join us!

Marjolein


De lessen klinken allemaal heel logisch, zijn goed te volgen samen met de kinderen en brachten ons mooie gesprekken. Kun je wat extra positiviteit gebruiken, geloof je erin dat alles met elkaar verbonden is en wil je op ene praktische manier spiritueler onderleggen, schijf je dan zeker in de de ULHS. Met de ULHS leer je snel hoe je het universum voor je kan laten werken. Je zult er geen spijt van krijgen.

Wat je krijgt

  • 12 modules met maar liefst 73 video’s waarbij ik álles uit de kast heb getrokken om je letterlijk en op een creatieve manier te laten zijn hoe de wetten werken
  • Iedere module heeft een aparte les voor de kleine WetenScheppers
  • Aparte Law of Attraction Special voor jongeren
  • 24 Q & A Coaching Calls RECORDINGS
  • BONUS: De Lab of Attraction met 9 experimenten die bewijzen dat het universum écht bestaat
  • BONUS: Wild & Free Leven met je Klein(e) Kinderen t.w.v 199 euro 

Nu als speciale ZELFSTUDIE  prijs beschikbaar voor voor €299 euro! En je kunt zélfs in termijnen betalen. 

Dit is een énorm value for money offer. En ik kies er bewust voor om het zo betaalbaar te maken omdat het mijn BIGGER MISSION is om de Universele wetten de opvoeding (en het onderwijs) in te krijgen en omdat ouders vaak moeite hebben om in zichzelf te investeren. We geven met gemak bakken met geld uit aan het wel en wee van onze kinderen, maar investeren in onszelf vinden we vaak maar lastig, terwijl je hier juist leert hoe je je kinderen zélf hun dromen kunt laten waarmaken waardoor jij niet langer je portemonnee voor ze hoeft te trekken..! 


En je houdt ook nog eens LIFE TIME toegang tot álle modules en bonusmaterialen! 


Disclaimer

Het mag dan heel betaalbaar zijn, het is niét voor iedereen. 

Ik heb te vaak met mensen gewerkt die vol goeie voornemens begonnen maar vervolgens afhaakten. Het ouderschap is geen spelletje. Het is een van de belangrijkste taken die we als mens hebben. We hebben de verantwoordelijkheid om de volgende generatie te helpen op te groeien tot zelfstandige, liefdevolle, bewuste mensen. Aan ‘ja maar’ hebben we niets. Als je investeert omdat je een verlángen hebt om het (eindelijk!) eens anders te doen maar je het vervolgens niet doet, dan breng je je hele gezin in gevaar. Want iédere teleurstelling in onszelf trekt meer teleurstelling aan. En je kinderen doen wat je doét, niet wat je zégt. Dus al jij wilt dat ze afmaken waar ze aan begonnen zijn, dan zul je het vóór moeten leven. Investeer alleen als je écht een beter leven voor jezelf en je gezin wilt en bereid bent om daar wat voor te doén. Er mogen dan MIRACLES ontstaan als je met de Universele Wetten gaat opvoeden maar het is géén wondermiddel. Het werkt alleen als jij werkt! 12 weken lang. En dat is ook nodig om nieuwe gewoontes aan te leren!


Oude gewoontes zijn geen grapje. Die hebben hun manieren om er terug in te sluipen. Je zult dus bereid moeten zijn om die te trotseren en te negeren. Dát zul je leren met deze course, maar je moet het wel doén! Je zult open moeten staan om anders naar jezelf en je opvoeding te kijken, je zult open moeten staan om jezelf onder ogen te komen, bereid moeten zijn om te zien wat je tot nu toe gedaan hebt. Zónder oordeel. En ook dat leer je. Compassie voor jezelf is zo belangrijk. Je kunt geen compassie hebben voor je kinderen en onvoorwaardelijk van ze houden als je jezelf voor je kop slaat. 


Het maakt niets uit of je helemaal nieuw bent op het gebeid van de Universele Wetten of dat je een doorgewinterde Law of Attraction specialist bent. Het is voor álle niveaus en óók voor álle leeftijden. Het enige wat belangrijk is, is dat je er voor openstaat en bereid bent om ervoor te gaan! 

Wat zeggen de kinderen er zelf van?

Daniel


Ik vind het super leuk om naar de filmpjes te kijken en om daarna samen alles te bouwen en het te manifesteren. Ik ben er heel goed in, want ik heb het aquarium al gemanifesteerd. 

Iris


Mijzelf openstellen, naar mijzelf en de rest van de wereld... Wie wil ik zijn? Ik wil blij met mijzelf zijn. En van uit mijn hart zeggen dat ik gelukkig ben. En dat kan ik door het leven te creëren die ik nu wil leven. Ik leef nu. Ik heb een verleden, maar ik heb mogen leren dat ik in het heden leef. The law of atraction... geeft mij waar ik mijn aandacht aan geef.

Module overzicht

DE WET VAN POLARITEIT

Hoe kun je dingen die ogenschijnlijk nadelig zijn vóór je laten werken? 


DE WET VAN RELATIVITEIT

We kunnen de situatie buiten ons niet veranderen, maar binnen ons wél. 


DE WET VAN AANTREKKING

Hoe werkt de beroemde wet van aantrekking nou echt?

 

DE WET VAN VIBRATIE EN ENERGIE

Alles heeft energie en is constant in beweging. 


DE WET VAN RITME

Zo kun je meebewegen met het natuurlijke ritme van het leven. 

DE WET VAN OORZAAK EN GEVOLG

Deze wet ligt aan de basis van Karma: wat je zaait zul je oogsten. 

DE WET VAN OVEREENSTEMMING EN REFLECTIE

Wat je in de buitenwereld ziet is een directe reflectie van je binnenwereld. 


DE WET VAN ACTIE

Geen fysieke manifestatie gebeurt zonder fysieke actie. Oftewel: het werkt alleen als jij werkt...!

DE WET VAN ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

Hoe werkt het veld van oneindige mogelijkheden? 


DE WET VAN COMPENSATIE

Geef wat je wilt ontvangen en je wordt altijd beloond. DE WET VAN EENHEID

We zijn allemaal één en we zijn allemaal één met het universum. Wat je ander (ver)wenst, (ver)wens je voor jezelf. 


DE WET VAN EVENWICHT

Alles in de natuur heeft zowel mannelijke als vrouwelijke energie. Om een vervullend leven te leven heb je balans nodig in beide energieën. 

Karen


De lessen van Lou geven inzichten, reminders, 'oh ja's' en zitten vol wijsheden en praktische metaforen.Fijn voor mij en daardoor óók voor mijn kinderen. Dit gun ik andere ouders ook!
De Homeschool is een echte aanrader voor ouders, die hun kinderen mee willen geven dat er véél meer is dan leren op/voor school en dat je anders naar situaties kan kijken en hoe jij daar zelf invloed op hebt. 

Renée


Wow, de Universal home school van Lou zie ik echt al een cadeautje voor mijn kids en mijzelf. Er zit een logische volgorde is en vooral oudste van 8 vind het super leuk om met de lessen en opdrachten mee te doen. Lou maakt alles heel helder en de live webinars geven mij weer zoveel energie om ook echt volgens deze wetten te leven. Ik ben heel  benieuwd naar wat er allemaal op mijn pad gaat komen. Nu zijn we lekker bezig als gezin om met een droombord onze wereldreis te manifesteren.

Kim


Wat wij met het gezin al hebben geleerd is te zeggen wat we wél willen ipv niet, meer gericht te zijn op dankbaarheid en wanneer je onze dochters (van 4 en 5) vraagt wat het belangrijkste in het leven is dan antwoorden ze: ‘van jezelf houden’ .
Lou brengt het met zoveel enthousiasme en kennis dat je er ook echt mee aan de slag wil! De video’s gericht aan de kinderen zelf (de kleine Wetenscheppers) zijn bij ons favoriet!
Ik zeg: DOEN 

2023 The World According to Lou. All rights Reserved |