Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Joyrider!

De meest gehoorde vraag/opmerking van de laatste weken is denk ik: Maar wat als het (weer) niet lukt? Wat als ik wéér wat begin en niet afmaak?

Het nummer voor deze podcast was dan ook zo gevonden!

In deze Note From The Road Podcast deel ik:

Mijn visie op die angst.

Waarom Creatievelingen hier extra veel last van hebben (en waarom dat echt niet hoeft)

Wat het verschil is tussen een left-brain business en een right-brain business en hoe ik me jarenlang hebt laten (mis)leiden door (voor mij) verkeerde business adviezen.

Waarom je helemaal geen grote business hoeft te hebben om succesvol te zijn.

Hoe ik de marketing heb gedaan voor mijn boek Groots & Meeslepend Leven en waarom ik dat geweldig vond, ook al werkte het niet voor de Bijenkorf.

Hoe ik een Post It Revolutie startte in V&D en waarom dat ook Marketing is.

Waarom kunstenaars, schrijvers, artists, bloggers en andere creatives juist in business zouden moeten gaan. (als je naar beneden scrollt zie je mijn eigen journalpagina daarover..!)

Waarom twijfel door de Law of Attraction alleen maar gróter wordt en hoe je dat kunt doorbreken.

En, wat zit er nou eigenlijk precies in B-School?!

Luister de Podcast hier.

Ik heb het hieronder voor je op een rijtje gezet, want ik realiseerde me na een vraag in de W.O.W (woensdag ochtend wijsheid) afgelopen woensdag in de B-School Pre-School Bus Station Bar dat het voor mij zó overduidelijk is, dat ik het inhoudelijk haast niet over B-School zelf heb, maar eigenlijk alleen waarom ik er zo blij mee ben en wat we Backstage gaan doen.

Maar onderstaande zit er dus allemaal in en dan nog de bonussen die je meteen bij aanvang krijgt: START THE RIGHT BUSINESS, de FOLLOW THROUGH FORMULA, (die helpt je om dus wél af te maken waar je aan begonnen bent)  en Strategies for unstoppable succes. EN dan nog maar liefst DERTIEN Bonussen die ja na AFLOOP krijgt toegestuurd. Maar eerst wat B-school zélf inhoudt:

(klik op de pijltjes op meer te lezen!)

b-school-prijs

Trekt B-School aan je, maar ben jij ook bang dat het wéér niet lukt, of dat  je wéér ergens aan begint maar niet afmaakt? Marie heeft naast de Follow Through Formula Bonus een 100% Money Back garantee. Dus als blijkt dat het toch niets voor je is, dan krijg je je geld gewoon weer terug. En ik ben er Backstage om je er doorheen te helpen, samen met alle andere B-School Backstagers, van freshmen tot alumni.

En als je een creatieveling bent, dan ben je juist op de beste plek om je right-brain om de left-brain business te ‘wrappen’.

Vandaag, tot middernacht ongeveer, is het de allerlaatste dag dat je je kunt aanmelden voor B-School, the class of 2019. Dan gaan de deuren weer dicht tot februari 2020.

Als je B-School samen met mij gaat doen dan krijg je er een ticket voor de B-School Backstage Bus bij inclusief Bonussen als de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course, de e-course over hoe je zelf een e-course kunt maken plus álle e-courses in de Wild & Free Society en een kamer in het Magical Manifesting Motel.

En kijk nou hoe leuk! Ik heb net mijn éérste B-School Journal weer gevonden.

(klik op de pijltjes om meer te bekijken!)

Ik vond het zelf zo leuk om weer te zien en te lezen. Het klopt nog helemaal!

Nou, mijn lieve Joyrider, waar het hart vol van is stroomt de mail van over. Dat blijkt maar weer afgelopen weken. Maar dat is precies waarom marketing niets anders is dan vertellen waar je zo vól van bent!

Ik ben eerlijk gezegd ook blij dat de deuren bijna dicht gaan. Mijn hart is ook vol van andere dingen waar ik weer mee verder wil, én ik kan niet wachten om met de B-school Backstage Bus op avontuur te gaan. Ik hoop dat je meegaat. I’ll save you a seat till midnight!

Je kunt deze link gebruiken als je zeker wilt zijn dat je in de juiste bus terecht komt. 

http://share.marieforleobschool.com/Backstage 

Het klopt dat je op de site van Marie zelf terecht komt, maar door deze link kan zij zien dat jij recht hebt op mijn Backstage Bonus. Als jij je al hebt ingeschreven maar je hebt van ons nog geen ticket voor de Backstage Bus ontvangen, stuur dan even een mailtje naar support@louniestadt.com dan helpt Sas je verder! 

Ik stuur je vanavond nog een allerlaatste reminder.

quote-erinhanson

Oh, but my Darling, What if you fly?

X!

Lou

P.S. Vanmiddag om 17.00 uur is de Allerlaatste Virtuele Vrijdagmiddag Borrel in de Bar van het Bus Station. Je kunt je er nog steeds gratis voor aanmelden als je nog vragen hebt die je graag LIVE zou willen bespreken. Je kunt je hier aanmelden.

P.P.S. Dit is het Live Your Dream filmpje. Het ontroert me iedere keer toch weer..!

design-your-dream-video

XXX

b-school-banner

Als je mee wilt reizen op mijn onregelmatige avonturen, schrijf je dan even in op mijn Joyride to Freedom mailinglist: http://eepurl.com/dFJ3yD

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

[embed_popupally_pro popup_id=”1″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt