Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Lieve Joyrider,

Nog even een podcast op de valreep van 2018, voor iedereen die meer wil weten over de Law of Attraction met kinderen, vooral ook omdat die twee weken kerstvakantie wellicht bést challenging kunnen zijn als de kinderen in eens all day, every day thuis zijn… Hoe blijf je dan in alignment? En hoe kun je de kinderen zélf bewust maken van de Law of Attraction. Daar gaat het deze keer over. Plus over dingen die je VANAVOND en in de laatst week van de vakantie nog met ze kunt dóen.

Mijn kleinkinderen zijn hier, dus het was de bedoeling om even snel wat voor je in te spreken, maar ze waren zo zoet (lees zombie aan het Netflixen 😉 ) dat het toch een heel uitgebreide episode is geworden, waarin halverwege wel even wat billen moesten worden afgeveegd, (T.M.I. I know) maar dat maakt het juist van alledag.

Deze podcast gaat onder andere over:

  • Hoe je met kleine kinderen spelletjes kunt spelen die ze bewust maken van de L.O.A (Law of Attraction)
  • Hoe je gesprekken met kleine kinderen kunt voeren, die ze bewust maken dat ze iets gemanifesteerd hebben.
  • Wat je met iets oudere kinderen en pubers kunt doen om een bestelling te plaatsen bij Universe.com, waardoor er magische mechanismen in werking gaan om het te leveren.
  • Welk oudejaarsritueel wij ieder jaar met onze kinderen deden die helemaal in de lijn liggen van de L.O.A. en manifesteren.
  • Waarom je met mediteren en visualiseren bewust een waarheid creëert voor je onderbewustzijn.
  • Waarom het luikje tussen je bewustzijn en je onderbewustzijn op ongewenste momenten opengaat, en waarom we onze pubers moeten helpen om ervoor te zorgen dat ze zich daar bewust van zijn en hoe je dat als ouder kunt doen.
  • Waarom het door datzelfde luikje voor ons zo moeilijk is om onderscheid te maken wat we (op social media) zien en wat we voelen. Dat we wel wéten dat het niet helemaal echt is, maar dat ons onderbewustzijn andere signalen afgeeft. En aan pubers helemaal…!
  • Welke gesprekken je met pubers kunt voeren over hun keuzes over muziek, drank, drugs en gamen, en wat hun keuzes te maken hebben met het leven wat ze aan het manifesteren zijn.
  • Waarom je onderbewustzijn niet ouder is dan 7 jaar, en wij dus als volwassenen nog steeds aangestuurd worden door onze innerlijke 7 jarige. En onze pubers dus ook! En waarom we ons bewust moeten zijn dat onze klein(e) kinderen tot hun 7e alleen maar onderbewustzijn zijn, en wij dus moeten opletten met welke (beperkende) overtuigingen we die volplempen.
  • Hoe wij onze pubers hebben opgevoed met het gebruik van drank & drugs, en wat dat met de LOA te maken heeft.
  • Waarom je echt the Secret zou moeten kijken (met je pubers)
  • Dat het al voldoende is als je 51% van je dag in alignment bent, om de LOA vóór je te laten werken. En hoe je ervoor kunt zorgen dat je dan niét met je aandacht gaat zitten op die 49% die je niet goed vond gaan, omdat je er dáárdoor weer de meerderheid van maakt, omdat de LOA aantrekt waar JIJ aan denkt. En ook hoe je die 49% met terugwerkende kracht alsnog ‘goed’ kunt denken.
  • En hoe je je verleden én je toekomst kunt herschrijven.

En verder dat het vandaag de laatste dag is dat de Wild & Free Society geopend is voor nieuwe bondgenoten. Dat er éindeloos veel e-courses zijn, en dat een aantal specifiek over kinderen gaat en ook die je met je kinderen kunt doén. En een aantal waarmee je kunt zorgen dat je zelf in alignment blijft. In de podcast hoor je er meer over. En je kunt er hier vandaag nog alles over vinden. 

you-are-lovely

Verder vertel ik je kort over het Magical Manifesting Motel dat ik aan het creëren ben en waar je als Bondgenoot van het Levenslang Pakket automatisch een sleutel voor je eigen Motelkamer voor krijgt. Wanneer het Motel opengaat voor niet Bondgenoten weet ik nog niet, en wat  een ‘kamer’ dan gaat kosten ook nog niet, maar tzt hoor je daar meer over als je daar liever op wilt wachten.

Tot slot; onze kinderen doen wat we doen, niet wat we zeggen, en vergeet niet dat (als het erop aankomt) zij ons het meest dierbaar van alles zijn. En dat onze kinderen maar één jeugd hebben en dat het aan ons is om die memorabel te maken. En ja, dat kan óók met terugwerkende kracht!

Heeeeeeeeeel fijne jaarwisseling! Ik verheug me om nog nieuwe bondgenoten op de valreep te kunnen verwelkomen en 2019 mee op een nieuw avontuur te gaan!

En anders tot horens in de podcast en tot zien in je inbox. En DANK JE WEL DAARVOOR!

EnJOY this RIDE to YOUR FREEDOM!

Liefs, (ook namens Liv & Wolf)

Lou

P.S. Oh, en verder vertel ik nog dat de 110 kampvuurlessen van de Creative Campfire Community straks alleen nog beschikbaar zijn voor Bondgenoten die het hele levenslang Leven op je Blote Voeten Pakket hebben aangeschaft,  omdat er vanaf 1 januari geen inkomsten meer binnenkomen voor de Wild & Free Society ga ik de achterkant zo veel mogelijk downsizen, zodat de mooie membersite zo goed mogelijk kan blijven draaien voor mijn Bondgenoten, met zo min mogelijk kosten. Dat betekent één level, en dat houdt in dat de 100 kampvuurlessen straks niet langer meer gratis  beschikbaar kunnen zijn, maar alleen nog voor degenen die erin hebben geïnvesteerd.  Je kunt je  al een tijd niet meer voor de Creative Campfire Community inschrijven, maar dit is alvast een heads up voor degenen die nu alleen een FREE WILD & FREE MEMBERSHIP hebben, dat level bestaat straks niet meer. Je kunt uiteraard wel upgraden door alsnog het Blote Voeten Pakket aan te schaffen. FREE CONTENT blijft er genoeg in de vorm van mijn Podcast, Blog en Joyride post in je inbox.

P.P. S. Kijk nou, wéér zo’n fijn review…! En het filmpje met Jipp waar Roxanna het over heeft kun je hier zien. Het is heel makkelijk om onvoorwaardelijk van je kinderen te houden als ze precies doen wat jij denkt dat goed voor ze is, maar het gaat er natuurlijk om dat je onvoorwaardelijk van ze houdt als het het erop aankomt…

itunesreviewdec18

Wil je ook een review achterlaten op iTunes? Heel graag!

DAG!

Het nummer uit deze podcast is natuurlijk weer toegevoegd aan de Joyride to Freedom Playlist, en de bijbehorende afbeeldingen op het Joyride to Freedom Pinterest bord.

Als je mee wilt reizen op mijn onregelmatige avonturen, schrijf je dan even in op mijn Joyride to Freedom mailinglist: http://eepurl.com/dFJ3yD

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

[embed_popupally_pro popup_id=”1″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt