Levenslang Leven op je Blote Voeten

Een pakket met 14 volledige e-courses! 

Wat krijg je?

Alle e-courses die je in LEVENSLANG LEVEN OP JE BLOTE VOETEN vindt zijn mijn eigen levenslessen.


Wat ik heb gedaan om te komen waar ik nu ben. Het is mijn JOYRIDE, het is wat ik doé en hoe ik (zoveel mogelijk) leef. Het is een unieke kans om nu álles in één keer aan te schaffen en er je hele leven lang bij te kunnen!


Het leert je hoe je meer kunt halen uit je leven, hoe je naar binnen kunt gaan en de antwoorden zelf kunt vinden, hoe je je creativiteit weer aanwakkert en kunt leven. 


Laat je niet langer Groots Meeslepen, maar Leef Groots en Meeslepend! Vol Passie en Gulzig. Wild van Inspiratie. Laat alles vallen en geef voorrang aan Passie en Creatiedrang. Leef vól overgave en ScheppingsLust. Wees paraat en schep! Schep een band met jezelf, met je leven, met alles wat er al is, met Huid & Haar en voor elkaar met een Wild, Blij hart.


En nee, je hoeft er niets voor te kunnen! Je hebt alles al, je kunt alles al! Je hoeft het alleen nog maar te doen!


En daarin ben je niet alleen, want je krijgt er Fantastische Bondgenoten bij!


Doe je ook mee? 

Het zijn maar liefst 14 e-courses. Waarbij de Faculteit voor een Groots en Meeslepend Leven zélf ook weer 12 volledige e-courses bevat. Dat zijn er al 25. Plus alle Fabulous Friendship Friday Video Festival LIVE REPLAY’S.


Deze e-courses waren voorheen onderdeel van het Wild & Free Society Membership. Dit is mijn Kill Your Darlings Offer voor jou. Nieuwe Avonturen lokken en als ik je iéts wil meegeven dan is het dat je gehoor moet geven aan dat wat er aan je trekt. Het volgen van de Verborgen Aanwijzingen.

Copyright by Lou Niestadt 2023 - All Rights Reserved.