#63 Ik ben weer ‘gewoon’ juf, oftewel simpelheid is vrijheid

Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Spotify

Luister HIER op Soundcloud

Hé daar, Lou hier.

Dat is lang geleden!

Ik had gedacht dat toen ik stopte met social media, dat ik dan wel weer zou gaan podcasten, dat ik je dan vaker zou mailen en je op die manier wel op de hoogte zou houden van mijn wel en wee. Maar niks van dat alles.

In plaats daarvan ben ik weer ‘gewoon’ juf geworden zonder er iets over te delen of te mailen. Maar vanmorgen wilde er ineens een podcast door om je even te updaten over de lessen die ik zelf aan het leren ben, hoe ik mijn weg moet vinden en hoe het experiment met Pockets vól met VRIJHEID me de onderwereld in heeft gestuurd. Dat was ook wel te verwachten want je gaat een ontmoeting aan met je Lagere Zelf, maar ik wist niet dat daar nog zoveel shit te vinden was..

De quote van Gloria Steinem popte dan ook met regelmaat in mijn hoofd op: The truth will set you free, but first it will piss you off.

It pissed me off indeed…! maar het is gelukkig echt waar, die truth die eruit voorkomt, will set you free.

We hebben zo vaak niet door dat als we onze Future Zelf gaan creëren met het (leren) manifesteren, hóeveel we dat doen vanuit ego…! waardoor we onbedoeld het bos in gestuurd worden en we gaan streven naar een leven dat ons niet echt gelukkig maakt. Waardoor we streven naar dingen die er helemaal niet toe doen, die helemaal niet belangrijk zijn, die helemaal niet voor onze éigen SOUL zijn.

In deze podcast deel ik hoe ik zelf heb genegeerd wat ik écht wilde, en ben gaan streven naar succes en Fame en Fortune. Nu ik gehoor heb gegeven aan de uitnodiging om weer ‘gewoon’ juf te worden, weet ik pas hoé ik mijn purpose heb genegeerd, op weg naar dat ‘betere leven’ terwijl het ‘gewoon’ voor handen was in het ‘gewone’ leven.

Enfin, luister maar, als je zin hebt.

Je kunt de episode HIER luisteren op Spotify, HIER op Soundcloud en HIER op iTunes (daar kun je ook een review achterlaten, wat heel fijn zou zijn!)

Mocht jij je ook willen bevrijden van alle upsmuck, Pockets vól met VRIJHEID komt eraan, maar wees gewaarschuwd.

The truth will set you free, but first it will piss you off.

Maar als je eenmaal uit de onderwereld omhoog komt, dan ligt er een énorme VRIJHEID op je te wachten!

Liefs

Lou

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt