Podcast Episode #6. Eureka! Juicy Genius Versus Greedy Grace + Ch-Ch-Ch-Ch-Changes..

Eureka! Mijn Social Suïcide bleek maar het topje van de ijsberg. Nu ik niet langer blootgesteld wordt aan het geschreeuw van de marktplaats kan ik ineens weer horen wat ik zélf denk. Nou ja zelf. Ik kan weer hóren dat ik al die tijd naar de stem van mijn Greedy Grace heb geluisterd, aka mijn ego. Maar ik wil luisteren naar mijn Juicy Genius aka mijn ‘Higher Self’. Ik zie ineens waarom ik nog steeds niet ‘succesvol’ ben omdat ik de (voor mij) verkeerde dingen nagejaagd heb. Terwijl ik toch wéét waar IK gelukkig van word… Vandaag ben ik jarig en ik geef mezelf mijn Juicy Genius Joe cadeau. (De Joy of Enoughness, of Ease, of Expression, of Excitement, of Eccentricity en nog veel meer E-nummers). Zij krijgt de regie. Niet (meer) alleen over mijn leven maar óók over mijn business. Ik geef haar de kans om te bewijzen dat FREEDOM & JOY óók kunnen leiden naar succes. Ik ga met haar aan het roer onderzoeken waar je uitkomt als je de Law of Attraction inzet op het Magische Minder, op een leven vol Kunst, Literatuur, Muziek, Filosofie en natuurlijk Familie. Wat gebeurt als je écht volgt wat er aan je trekt? Kan ik dan een Barefoot Billionaire worden, als BIJPRODUCT?! Kun je geld manifesteren als niet van materiële rijkdom houdt maar juist van de rijkdom van simpelheid? Ik ga de vloeiende lijn van mijn pen achterna en kijk waar het me naartoe leidt, door de LAW of attraction niet langer als concept te doen maar door mijn pen te trekken en de antwoorden óp te schrijven en niet alleen in mijn hoofd te beantwoorden. Dat heeft meteen al consequenties opgeleverd voor mijn business. De stekker gaat uit het membershipmodel zoals het nu bestaat. De deuren zijn DICHT! Alleen bestaande Bondgenoten kunnen nu nog naar binnen. Dus hoe dat moet met mijn Barefoot Billionaire Business Plan… geen idee! Maar ik spring in het onbekende en ga mijn Juicy Genius achterna! Je kunt hier het avontuur volgen. Abonneer je dus vooral. Happy New Year for ALL! XO Lou

Luister HIER op iTunes
Luister HIER op Soundcloud

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt