Dit moet me echt even van het hart + zoveel verdien ik echt met mijn business…

Ik heb je in de laatste mails o.a. verteld over mijn liefde voor B-School en hoe het niet alleen mijn leven, maar ook dat van mijn kinderen heeft veranderd.

Ik heb zelf deze week ook mee gedaan met de Dream Business Bootcamp. Was weer hartstikke goed en heb er ook weer veel inzichten door gekregen.

MAAR…. Daardoor kreeg ik nu net ook de ‘salesmail’ van Marie…
Waarin ze dit schrijft:

En nu moet mij toch echt even wat van het hart…

Dit ziet er natuurlijk fantastisch uit. En het is ook zeker waar. Ik ken er persoonlijk ook genoeg die ontzéttend succesvol zijn geworden door B-School en inderdaad zulke omzetten draaien.

MAAR.. Marie heeft zo’n 80.000 entrepreneurs door B-School heen geleid, en daarvan is een véél groter deel nog láng niet in de buurt van die miljoenen. Ik in ieder geval niet en ik heb B-School in 2013 gedaan…

Laat je dus alsjeblieft niet verleiden door het idee dat jij ook in no-time die resultaten zult halen als je B-School gaat doen.

Zelf hang ik nog altijd rondom de 100.000 euro en dan rond ik het naar boven af.

Zo. Ik heb het gezegd.

Er zit namelijk ontzettend veel schaamte op, dat ik ‘nog niet zo succesvol ben als de voorbeelden van Marie’, terwijl ik al 10 jaar in business ben én jarenlang de B-School Backstagers begeleid heb. Afgelopen jaar heb ik misschien iets meer dan de helft van die omzet gedaan omdat ik heb gekozen voor het onderwijs en om verder alleen mijn boeken te doen. Geen B-School, geen eigen courses.

Dát is daardoor wel het startpunt geweest van mijn: 2023, THE YEAR OF CASH & ME Experiment.

Succesvol zijn in business gaat niet alleen over hoeveel geld je ermee verdiend. Als het gaat om geld dan gaat het vooral over je mindset even over hoeveel je kunt ONTVANGEN. Voor mij is dat dus nog een behoorlijke weg te gaan.

Het eeuwige streven naar succes is vermoeiend en verwarrend en verneukeratief. Oorspronkelijk begon is het CASH experiment als Creator(s) of Abundance Success & Happiness. Maar al gauw heb ik SUCCESS veranderd in SIGNIFICANCE! En ik hoef mijn mail maar te openen of reviews te lezen bij Pockets vól met JOY en VRIJHEID, ik hoef maar naar Telegram te gaan of naar de klaslokalen van één van mijn vele courses om te weten dat ik van SIGNIFICANCE ben.

En dát heb ik ook gecreëerd met B-School, dus B-School zélf heeft me absoluut succesvol gemaakt, maar (nog) niet als het gaat om enorme omzetten. Ik heb nog heel wat aan mijn Money Mindset te doen. En daar is mijn experiment dit jaar voor bedoeld.

Ik ben ook helemaal voor investeren in opleidingen. En dat doe ik makkelijk en moeiteloos. Dus daarin ben ik absoluut RIJK. Zelf hebben CASH en ik (;-)) geïnvesteerd in de Money Mentality Make-over van Amanda Frances (Ik doe ook haar Self Published Course) want ik wil dit, het ONTVANGEN dus, once and for all onder de knie krijgen. Ik wil eerlijk kijken naar mijn beperkte overtuigingen en naar hoe het kan dat ik zó succesvol kan zijn in SIGNIFICANCE, maar zo blijf steken als het gaat om GELD.

Nou, dat is er ook maar uit. Ik wilde dit eigenlijk nog met niemand delen. Er zit zoveel schaamte en schuld(gevoel) op. Mijn Lagere Zelf wil liever niet dat iemand dit weet en heeft veel liever voetstukken en verkeerde beelden. Maar ik niet. Dus.

En ik wil jou ook geen verkeerd beeld voorhouden als het gaat om B-School want de kans dat je op die manier als miljonair uit de startblokken gaat is kleiner dan je zou wensen. Wat niet wil zeggen dat het niet kán. Het kán. In Nederland is Simone Levie er een geweldig voorbeeld van. Die heeft met B-School in no time een miljoenenbedrijf neergezet. En ook Dolly doet het volgens mij hartstikke goed en Suzanne Beukema is ook een echte Rockstar. En zij zijn alledrie B-School alumni. En eerlijk gezegd weet ik niet wie er allemaal écht grote omzetten draaien want je kunt niet aan de achterkant van business kijken. Hoeveel kóst die business?! Maar goed, dat zijn mijn zaken niet, en dat zet me alleen maar op verkeerde benen. Vergelijking is een sucker voor je JOY.

Enfin. Waarom ik even in de pen ben geklommen ondanks dat de kleine Miro hier naast me zit en de vrijdag bedoeld is voor mijn kinderen en kleinkinderen kon ik het in dit geval niet laten, na het zien van de mail van Marie.

Ik sta nog vierkant achter B-School zelf en mocht jij B-School ook gaan doen wil ik je wel graag de bonus geven die ik normaal gesproken aan mijn B-School Backstagers cadeau doe. De Money, Meaning & Miracles C(r)ash Course.

Zodat je op het juiste gefocust blijft terwijl je van je luchtkastelen echte kastelen maakt. Je kunt er HIER meer over vinden.

Ik moet gaan, de andere drie kleinkinderen komen zo uit school. Het is nog steeds de reden dat ik überhaupt in business ben gegaan, zodat ik bij mijn (klein)kinderen kan zijn. Net zoals in het Live your Dream filmpje dat Marie is komen filmen nadat ik de eerste keer B-School heb gedaan. Dat filmpje kun je HIER terugkijken als je het leuk vindt om te zien. Het ontroert mij nog steeds als ik ernaar kijk..!

Nou, voel ik me zomaar opgelucht dat mijn ‘secret’ van mijn resultaten in geld bij je in je inbox ligt..!!

Dank je wel voor het openstellen van je inbox voor mij. Het is het kunnen schrijven aan jou dat me helpt om dingen voor mezelf ook op een rijtje te krijgen!

Je kunt nog steeds de FREE 3-day Dream Business Bootcamp doen en je kunt je ook aanmelden voor de gratis webinar.

Nu moet ik echt gaan!

Lou

P.S Ik zou het leuk vinden om je in de Telegram groep te zien!

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt