Geef je kinderen de ruimte om zélf te bepalen wat ze mooi vinden.

gml-zelluf-doen

Gister was het 19 jaar geleden dat mijn kinderen en ik ons JA-woord aan het lot uit de loterij van het Universum. What a man, what a man, what a man, what a MIGHTY GOOD MAN!
​ 🙏🏻🙌🏼🙏🏻🙌🏼🙏🏻🙌🏼❤️❤️❤️❤️❤️

Wat ik heel belangrijk hierbij vond is: laat je kinderen zélf bepalen wat ze aantrekken. Óók op je bruiloft. Juist op feestelijke gelegenheden, omdat het gaat om hoe je je vóelt, en dat is wat je ze wilt leren. De wet van vibratie en energie. Waar resoneer je mee?
En hoe fijn als je vriendin Patty (Zomer)
 dat begrijpt en ze mee neemt naar Laura’s Dolls Shop om hun éigen trouwjurken uit te zoeken. Je zou het misschien aan het gezicht van Jipp hier (rechts op de foto onderaan deze blog) misschien niet zo 1,2,3 zien, maar dat komt omdat ze magneetoorbelletjes in heeft waarvan ze zó bang was dat ze zou verliezen dat ze zich niet meer durfde te bewegen. Pas toen ze ze inderdaad verloor (wet van aantrekking; wat je denkt is wat je in je leven brengt) kon ze zich weer vrij bewegen. 

Sjimmie (in het midden op de foto onderaan deze blog) heeft deze jurk na de bruiloft iédere dag aan gehad. Over coltruien en broeken heen in de winter en er heerlijk in gevoetbald op het schoolplein.

En als er iémand een éigen stijl heeft dan is het Kees (links op de foto onderaan deze blog). Zowel op gebied van kleding als interieur.

Geef je kinderen de ruimte om zélf te bepalen wat ze mooi vinden. Het zorgt voor meest eigen-wijze, eigen-zinnige en eigen-aardige volwassenen!


Happy anniversary Darling Daughters, jullie zijn de coolste vrouwen die ik ken, en een van de grootste redenen dat Pascal volmondig JA zei tegen óns! ❤️

Liefs Lou

P.S. Wist je dat ik mijn (engelstalige) podcast weer heb opgepakt? ​​​Je kunt HIER mijn nieuwste episode luisteren op iTunes en HIER op Soundcloud.
​Liever naar me luisteren in het Nederlands? Gisteren heeft Astrid Davidzon deel 1 van haar interview met mij gedeeld en volgende week volgt deel 2! We hebben het o.a. over de Wet van Aantrekking en het verschil tussen de wetten kennen en echt Léven. Je kunt de episode HIER luisteren! 

​​
P.P.S. Wil je echt de diepte ​in met de Universele Wetten? In de 12 Wetten e-course ontvang je 12 kleine colleges over de Universele Wetten. Door hier te klikken kun je alvast een preview bekijken! 

schermafbeelding-2020-06-01-om-14.32.37
schermafbeelding-2020-06-01-om-14.28.27

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt