Woensdag is (weer) Wilde Woensdag en een REBEL DAY.

Rebel-Rebel

Rebel-Leer meer. Woensdag is (weer) Wilde Woensdag en een  REBEL DAY.

Ik heb de aanwijzingen van mijn pen opgevolgd en heb wederom alle aanbod van mijn website gehaald. Even Entrepreneur af en Writer/Artist Life áán. Business is een gekke paradox. Het geeft je de mogelijkheid om ván te leven, maar het ontneemt vaak de mogelijkheid om het zélf te leven. Het moet altijd maar beter, groter, meer. 24/7 áán. Veel delen, veel dóen. Mindset! Money! Meer! Maar mijn pen fluistert REBELLEER MEER.

Mijn Zonderlinge Zielen Bezige Betty en Mejuffrouw Meer (👈🏻swipe) zijn enorme aanspoorders van de Meer, Meer, Meer mentaliteit. Zij zijn van het adagium Never Ever Give Up. Push harder, go deeper of je nou zin hebt of niet. Het is allemaal Mindset. Maar… ze zijn de grootste handlangers van mijn ego, die op mindset floreert én daarmee de boel saboteert…

Want ze zijn namelijk maar twee van mijn Zonderlinge Zielen. De andere 8 floreren vooral op MEER léven.<

Heel vaak voelen we ons aangetrokken door de Wet van Aantrekking omdat we er meer geld, succes en status(updates) mee willen manifesteren. Maar de WET VAN EVENWICHT is een héél belangrijke wet die ervoor zorgt dat je er het leven creëert waar je wérkelijk naar verlangt. De wet van aantrekking kan maar één ding en dat is je vibe matchen, en die komt voort uit je (beperkte) gedachten. Wat je dénkt is wat je in je leven brengt.

Mindset is heel vaak FEAR. Niet verslappen nu! Kom op! No pain no gain! no guts no glory! Doorgaan! Omdat we bang zijn dat als we maar éven verslappen, we onszelf niet meer kunnen motiveren. Maar dat is ángst.

De wet van evenwicht helpt om balans aan te brengen tussen ál je zonderlinge zielen, zodat iéder aspect van jezelf aan bod komt en niet alleen de Perfectionista en de Strever.

Vrijdagochtend om 10 uur houd ik een FREE Coaching Call over deze wet. In de ULS Campus, maar ook LIVE op insta. Rebel-leer meer en durf ook eens een No-Mindset te hebben. Het zijn je gedachten over wat je moet doen, die ervoor zorgen dat je hard moet werken om succesvol te zijn. Maar dat hoéft helemaal niet. Succesvol zijn is je héle zelf zijn! Rebel Rebel! Zie ik je vrijdag?

Je kunt je hier GRATIS inschrijven voor de Campus waar je ook alle replays vind van vorige coaching calls.  <

zonderlinge-zielen-2

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt