Dit zijn mijn favoriete boeken over de wet van aantrekking

schermafbeelding-2020-06-15-om-12.07.06

Mijn DM’s op Instagram stromen vol met vragen over welke boeken (over de wet van aantrekking) ik lees en wat goeie boeken zijn om te lezen.

In deze aflevering deel ik mijn favoriete boeken met je. Maar wees gewaarschuwd. Het is misschien niet wat je wilt of waar je op hoopt.

De Self Help industrie is een BILLION DOLLAR (en miljarden euro) industry ómdat wij de boeken wel lezen maar niet léven..! We zijn Self Help junkies en alweer terug bij onze dealer voor een volgende shot, nog vóórdat we het boek waar we aan begonnen zijn uitgelezen hebben.

Onze nachtkastjes liggen vol met stapels boeken die ons vooral leesstress opleveren in plaats van de gewenste, gehoopte, en gedroomde resultaten.

Wees dus gewaarschuwd, en ren niet meteen naar je dealer.

Daarom deel ik óók mijn échte high vibe boeken. Het gaat om de wet van vibratie en energie. Het is een van de belangrijkste universele wetten.

Vrijdagochtend om 10 uur geef ik er een college over in de Universal Laws School Campus. Deze maan(d)elijke colleges zijn gratis te volgen. Je kunt je er HIER voor aanmelden. Ik zal deze keer het Campus College tegelijkertijd ook LIVE houden op Instagram. Dan kun je ‘m 24 uur via mijn stories zien, en anders de REPLAY in de Campus bekijken waar je eindeloos veel replays hebt van voorgaande Campus College Calls.

Maar nu eerst (what) to read or (what) not to read that is the question.

En ik leg je met een verhaal over een NASA experiment uit wat we nodig hebben om de gewenste resultaten te behalen.

Ik hoop je vrijdagochtend om 10 uur bij de Campus Call te zien!

Liefs Lou

P.S. Nu we zo bezig zijn met de 12 Universele wetten heb ik 12 KLEINE COLLEGES OVER DE 12 GROTE UNIVERSELE WETTEN voor je gemaakt, waarin ik je op een creatieve en visuele manier uitleg hoe de wetten werken en hoe jij ze kunt toepassen op jouw leven. Want een wet kennen is niet hetzelfde als een wet léven…, net zoals een boek lezen dus niét hetzelfde is als een boek léven!

Meer info vind je HIER. Inclusief een voorbeeld college over de wet van eenheid, omdat deze, zéker in deze tijd, ons inzicht geeft in hoe we allemaal één zijn. Ongeacht kleur, geloof, leeftijd, IQ en gender, en hoe de wereld om ons heen als spiegel fungeert.

En als je alle 12 wetten al in de Universal Laws Home School hebt, dan is dit voornamelijk een aanvulling waarin alle wetten voor algemeen gebruik worden uitgelegd, op een visuele en creatieve manier. Voor de HomeSchoolers geen must have, maar zeker wel een Nice to Have!

XXX

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt