Je Werk (en!)/of je Léven.

gml-werk-groot

Uit: Groots en Meeslepend Leven; een ode aan Dagelijkse Sleur.

Dit schreef ik over werk in 2012. Hoewel mijn kinderen inmiddels allemaal al lang en breed het huis uit zijn denk ik er nog steeds ongeveer zo over. Niet in de laatste plaats omdat al die clichés ook voor kleinkinderen opgaan, maar omdat ik er nog steeds graag voor mijn kinderen wil zijn. Ik wil schaamteloos met mijn voeten op tafel met ze kunnen FaceTimen, bellen of whatsappen. Ze een luisterend oor bieden en een schouder om op uit te huilen, op te halen of eronder te zetten. Ik wil de ruimte om met ze mee te reizen op hun avonturen, ik wil ze toejuichen langs de lijn.

Niet meer langs het hockeyveld nu, maar langs de deadlines, als life line. En hoewel aan het Grote Jachtseizoen voor Pascal onverwacht een einde kwam, jaagt hij nog altijd met grote liefde voor ons. Nu op dromen en verlangens voor ons allemaal. We jagen op simpelheid, creativiteit en vrije tijd in plaats van Succes, Stuff & Status(updates). En werken voelt niet als werk als je danst op je éigen beat, als je éigen-tijds en flexibel bent. Werken is geen werk als het levensvervulling is. Alles is werk en niets is werk als het lévenswerk is. En alleen jij kunt bepalen wat voor jou werkt. Laat je niet gek maken door meer meer meer. Door groter, beter, verder, hoger. Door uitspraken als: Go Big or Go Home! Eh… Home Please. Wanneer is het genoeg? Wanneer doe je genoeg? Wanneer ben je (goed) genoeg?

Morgen, 1 februari gaan we in de Wild & Free Society starten met Groots en Meeslepend Leven in je werk. Het maakt niet uit wát je voor werk doet, maar hóe je het doet, en waaróm je het doet. En ja, thuis zorgen voor je kinderen is óók werk ja. Hoeveel heb je nodig? Hoeveel is je vrijheid waard?

Maak van iédere baan een droombaan.

Groots en Meeslepend Leven in je Werk.

Laat je niet langer Groots Meeslepen en voorkom een Burn-out. Hoewel Burn-Out? Volgens mij hebben we véél vaker te maken met een Bore-Out, omdat we véél te eenzijdig aan het jagen zijn, maar daar gaan we het natuuuuuuuurlijk over hebben deze maan(d).

Alle verdere informatie over een Groots en Meeslepend leven vind je hier.

Free Your Wild,

Liefs,

Lou.

P.S. Als je al een Bondgenoot bent, morgen staat de introductie van de nieuwe maan(d) voor je klaar in de e-course area! Vrijdag gaan we in het geheime onze vorige maan(d) afsluiten en deze nieuwe maan(d) starten. Ik zie je daar!

XXX

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt