We zullen dóórgaan…! Of toch niet?

Hey daar, Lou hier!

Tijd heb je niet, tijd moet je maken, toch? Dat is niets nieuws onder de zon, maar máák je die tijd ook?

Ik stuurde je vorige week een mail met het bericht dat mijn business mentor Marie Forleo een FREE training geeft over hoe je een TIME GENIUS kunt worden. Zodra je je aanmeldt krijg je meteen al een bonus training waarin Marie begint met hoe ze zichzelf geen énkel moment rust gunde, als was ze nog zo moe en schreeuwde haar lijf er om. Sterker nog, ze werd steeds vaker wakker met het idee dat ze haar leven niet meer wilde. Dat ze weg wilde rennen van haar business, van haar succes, van alles.

Dit was nog niet eens zolang geleden. Dat vond ik toen eigenlijk best wel shocking om te horen omdat ze een super succesvolle business heeft en ik alles voor mijn business van háár had geleerd. En ook shocking, omdat ik het herken…

Het is de reden dat ik ben gestopt met social media, want dat wilde ik gewoonweg niet meer. Ik wilde niet meer meedoen aan die ratrace, want ‘even if you win the race, you are still a rat’…

Het is ook de reden dat ik destijds ben gestopt met mijn membership businessmodel, hoe lucratief ook. Ik wilde het niet meer.

Toen had ik TIME GENIUS van Marie nog niet gedaan. Misschien had ik andere keuzes gemaakt als ik eerder had geleerd om een TIME GENIUS te zijn.

Maar… toen wist ik ook nog niets over Human Design en het feit dat mijn HD type een Projector is. Ik ben dus sowieso helemaal niet gemaakt om zulke lange dagen te maken, om zo’n lange adem te hebben.

Tijdens de LIJF call vanmorgen met mijn FREEDOM RIDERS die Pockets vól met VRIJHEID specifiek voor hun LIJF doen hadden we het al even over dat je aan de buitenkant van al die succesvolle mensen die we volgen online, je niet kunt zien hoe ongelukkig ze vaak aan de binnenkant zijn. En ik ken er genoeg! Ik ken er genoeg die super succesvolle lanceringen hebben als het gaat om aantallen en omzet, maar die geslóópt zijn. Marie heeft het daar dus ook over in het de bonustraining die je meteen krijgt als je je aanmeldt voor haar gratis training: 3 Productivity Mistakes You Can’t Afford To Make waarin ze super waardevolle informatie deelt, vooral als je je al overwhelmed voelt met alles momenteel.

Marie had zoveel schaamte en anxiety en depressie rondom het gevoel dat ze niet meer wilde omdat ze wist dat ze een probleem had maar ze de uitgang niet kon zien. Ze zegt ook dat al dat pushen en pushen absoluut heel veel resultaat heeft opgeleverd. Als het gaat om succes…
Maar daarvoor waren wel haar bijnieren aan gort en had ze ineens allerlei tumoren, waarvan een hele grote bij haar baarmoeder die al haar andere organen wegdrukte. Ze moest een urgente hysterectomie ondergaan om al die tumoren eruit te halen.
Daarnaast had ze regelmatig woedeaanvallen naar degenen die haar juist het dierbaarst waren. Ze was iemand geworden die ze niet herkende en niet wilde zijn.

Dit is de wereld van TIME STRESS. Een programmering waarmee we van jongs af aan geconditioneerd worden. Wat doen we onszelf (en onze kinderen..) aan?!

Al die chaos om ons heen, online en in ons hoofd, dat leidt tot allerlei ziektes in ons lijf.

We realiseren ons niet eens dat er een andere optie is.

Maar die is er wél.

Enfin, kijk zelf het filmpje maar. Echt heel inspirerend én confronterend.

Ik ontving net een geweldige mail van een ‘stille’ Freedom Rider’ die even wilde laten weten dat ze zich nog nooit eerder had verdiept in het manifesteren, dat ze het al vaak voorbij had zien komen maar er nooit wat bij voelde tot ik met deze LIJF versie kwam, die zij geheel op haar eigen tijd en tempo doet. Ze is amazed over hoe snel het kan gaan. Zij is er onlangs achter gekomen dat ze (ook) Projector energie heeft en vertelde dat ze zich aangemeld voor de TIME GENIUS free training en dat er door het kijken van de bonus video zóveel puzzelstukjes op zijn plek vielen. klik, klik, klik.

Daardoor dacht ik weer: Inderdaad. Dit is de perfecte training voor Projectors! Voor Projectors is het namelijk essentieel om niet alleen maar aan het werk te zijn. En er komen steeds meer Projectors bij ómdat het voor Projectors essentieel is en ze daarmee kunnen laten zien dat je niet hard hóéft te werken. Sterker nog, dat je veel meer bereikt als je mínder hard werkt! En dat is precies waar TIME GENIUS over gaat!

Ik had van mijn groep 8 vorig schooljaar een overzicht gemaakt. Van een aantal weet ik het zeker omdat zij hun geboortetijd wisten, en van de rest heb ik een ‘estimate’ gemaakt door de tijd op ‘noon’ te zetten.
Weet je dat ik maar liefst 12 Projectors in de klas had! 12!! En die worden allemaal opgevoed met het idee dat je hárd moet werken (voor je geld).
Daarnaast had ik één Reflector, 4 Manifestors, 7 Generators en 5 Manifesting Generators in de klas. Waarbij dus alleen die laatste 12 gebouwd zijn om überhaupt hard te kúnnen werken. Alleen is het wél de bedoeling dat zij hun tijd en energie gebruiken voor de dingen die ze ook daadwerkelijk heel leuk vinden om te doen, anders kan die grote batterij die zij hebben zich niet opladen.
Omdat ik niet van iedereen de precieze geboortetijd had kan het hier en daar nog verschillen maar toch.

Marie is overigens een Manifestor, maar als zij tussen 00.00 uur en 12.00 uur was geboren dan was zij ook een Projector geweest. Geen wonder dat zij dat ook niet allemaal vol hield en dat ik me zo in haar herken!

Enfin, het is niet de bedoeling om hier een hele Human Design lezing te gaan houden, maar het zette me wel aan het denken.

Voor Reflectors, Projectors en Manifestors is het essentieel om tijd vrij te nemen, simpelweg omdat ze niet zo hard kúnnen werken en de Magic juist happens in het NIET doen, in het mijmeren, het lummelen in de Vrije Geest. Voor Manifesting Generators en Generators is het essentieel om dingen met hun tijd te doen die ze heel leuk vinden, juist omdát ze zo hard kunnen werken maar ze in een burn-out terecht komen als ze maar doorgaan, doorgaan, doorgaan met dingen die ze eigenlijk niet leuk (meer) vinden.

Voor mij was TIME GENIUS de missing link in business. Ik had gewild dat ik het vanaf dag 1 van mijn business had geweten, maar datzelfde geldt voor Marie. Die moest ook eerst goed ziek worden om te weten dat het anders kan, dat het anders móet. En zo zie je ook meteen dat alles écht een verborgen voordeel heeft. Ze was nooit tot deze inzichten en dit geweldige programma gekomen als ze niet ziek was geworden. Het zette alles precies weer in het juiste perspectief. En wat héb je aan al dat succes als je ongelukkig bent. Het was voor mij dé reden om overal de stekker uit te trekken. ‘Dan maar niet succesvol’ dacht ik. Maar de grap was dat het succes juist veel makkelijker ging stromen toen ik stopte met pushen…!!

En dat is precies waar TIME GENIUS ook over gaat.

Nogmaals, ik ken heel veel heel succesvolle entrepreneurs die aan de buitenkant alles voor elkaar lijken te hebben, maar inwendig diepongelukkig zijn. Dat Marie daar ook bij hoorde, dat wist ik (voordat ze TIME GENIUS maakte) niet. Niets is wat het lijkt!

Je kunt je HIER gratis voor aanmelden voor de training: 3 Productivity Mistakes You Can’t Afford To Make en een tijd kiezen die het beste bij jou past. (CEST is Central European Summer Time, dus dat is al onze tijd). Zodra je je hebt aangemeld krijg je meteen die bonus training.

Ik zou kijken als ik jou was.

Heel veel liefs,

Lou

P.S ik heb mijn Telegramkanaal van public op privé gezet en je kunt er alleen nog via deze link inkomen. Als je er al inzit dan zit je er gewoon nog steeds in en hoef je niets te doen. Het is een veilige haven op het Wereld Wilde Web, waar niet alles wat je zegt zichtbaar is voor mensen die er niets mee te maken hebben.

XXX

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt