Ha Rebel-Leerder!

Wat denk je dat het meest gehoorde excuus is?

Het zal je vast niet verbazen. Het allermeest gehoorde excuus is namelijk:
‘Ik heb geen geld…’

Ik maak(te) me er zelf ook regelmatig schuldig aan.

Maar… is het waar?!

Nee.

Niet perse.

Weet je waarom niet?

Omdat we ons geld uitgeven aan dingen die we niet nodig hebben. Omdat we ons geld uitgeven aan heel veel kleine, wellicht fijne, maar onnodige dingen.

Wil je liever meteen de video kijken?

David Bach heeft de Latte Factor bedacht en ik heb ‘m weer eens uitgevoerd…

De Latte Factor gaat over al die kleine bedragen die we zo makkelijk uitgeven aan een koffietje hier, een wijntje daar. Of wat te denken van een pakje kauwgom. Wat maakt die euro nou uit? Veel meer dan je denkt. En laten we het over sigaretten maar niet hebben, want als ik nog zou roken was ik allang failliet geweest…

starbucks-bschool
starbucks-bschool-2

Het is echt waar. Al die kleine bedragen bij elkaar leveren een vermogen op. En tijdens mijn dure koffietje vroeg ik me af, is dit waar ik mijn STAR*BUCKS aan uit wil geven, als ik hierdoor geen geld heb om de dingen te doen die mijn STAR laten rijzen. Dat is eerder STAR.*DOM… Dus nee. Ik geef mijn STAR*BUCKS dan veel liever uit aan iets wat me werkelijk voedt. Wat me écht iets oplevert. Want door het te investeren in iets waarmee ik kan leren hoe ik geld kan verdienen, verdien ik het in veelvoud zo weer terug.

Een ander veelgehoord excuus is, je raadt het vast al. ‘Ik heb geen tijd…’ Maar daarvan betwijfel ik nog véél meer of dat waar is, dan van ik heb geen geld. Want als je tijd hebt om dit te lezen, heb je ook tijd om een oefening te maken of een lesvideo te bekijken. En laten we maar niet beginnen over de kostbare tijd die we moeiteloos weg laten lopen op FB, Instagram, Netflix, you name it en anders wel the Good Old TV. Waar of niet?

En tijd is nog veel kostbaarder dan geld. Dat kan ik écht maar één keer uitgeven. Die €4,65 van mijn Chai Latte Soy kan ik wel weer terugverdienen, maar de tijd die het me gekost heeft nooit meer. Never. Ever. Op. Uitgegeven. Gespendeerd! Verspild? Maar, het mooie van een locatie afhankelijke business hebben, zoals ik, en zoals je in B-school kunt leren, ik kan wel tijdens mijn dure koffietje mijn geld verdienen. HA! Dat dan weer wel.

Dus lieve Rebel-Leerder. Waar spendeer jij je STAR*BUCKS aan? Aan je rijzende STER? Of aan STAR*DOM?

De B-school deuren sluiten morgen, en gaan pas in het voorjaar van 2019 weer open. De kosten van B-school zijn $1999,-. Dat is op dit moment €1625,-

ZESTIENHONDERDVIJFENTWINTIG EURO! Zo goedkoop is het verhoudingsgewijs nog nóóit geweest. Een jaar college geld is nog duurder en voor de inhoud van B-school moet je hier minimaal 4 jaar studeren…!

En ja, ik begrijp dat het ongelooflijk veel geld is. Maar is het waar? (zie boven)

En het is voor KEEPS. Je bent een B-schooler for LIFE! Je kunt iéder jaar weer opnieuw meedoen. Voor niets. En je bent ook een B-school Backstager for LIFE als je via mij B-school doet.

In Nederland kost zo’n zelfde soort training al snel 2500 euro ex B.T.W. en heel veel van deze trainingen zijn gebaseerd op…

Inderdaad. B-School. En steeds vaker melden zich B-schoolers aan die dié trainingen al hebben gedaan en nu alsnog naar the SOURCE komen.

En omdat ik weet hoe hardnekkig die beperkende overtuigingen over geld zijn, is onderdeel van mijn B-school Bonus de Money Meaning and Miracles C(r)ash Course. Om voor eens voor altijd af te rekenen met het ultieme schaarste denken als het gaat om Geld en Tijd. En leren we échte rijkdom en succes te ervaren en te ontvangen.

So, tell me, what do YOU spend your STAR*BUCKS on?

Free Your Wild(est Dreams)

Liefs

Lou.

P.S. Als je al een B-schooler (geworden) bent. THANK YOU! Your STAR*BUCKS are very well spent!

P.P.S. Morgen stuur ik je nog een last call e-mail als de deuren van B-school echt, echt, echt sluiten. Morgen begint ook Groots en Meeslepend Leven met Jezelf in de Wild & Free Society. Daarin gaan we onder andere op zoek naar onze Zonderlinge Zielen. Omdat ik me kan voorstellen dat niet iedereen een Business Bohemian tussen haar Zonderlinge Zielen heeft zitten, stuur ik je (over)morgen óók een THANK YOU GIFT for sticking up with me, tijdens deze B-school launch!

bschool

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

[embed_popupally_pro popup_id=”14″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt