Vrijheid in je LIJF is LIVE!

‘Vrijheid in je LIJF’ is ontstaan uit Pockets vól met VRIJHEID, een 28-daags experiment met de Wet van Aantrekking. Toen ik het experiment zelf nog een keer deed, maar deze keer om specifiek meer vrijheid te ervaren in en met mijn lijf, stuitte ik op een geweldig nieuw inzicht.
In eerste instantie deed ik het experiment specifiek voor mijn lijf omdat ik een mooier, sterker, strakker, gestroomlijnder, knapper, slanker etc. lichaam wilde manifesteren. Met andere woorden, ik wilde het voor de búitenkant. Ik wilde niet oud(er) worden maar voldoen aan het ‘schoonheidsideaal’. Dat was dus ook de intentie die ik in eerste instantie had gezet. Dat zou de bestemming van deze Inner Roadtrip worden.

En een ‘ride’ werd het…
Door alle Dagtrips uit PVMV deze keer speciaal voor mijn lijf te doen hengelde ik laag na laag na laag aan beperkte overtuigingen uit mijn onderbewustzijn naar boven. Overtuigingen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had, maar die uit het diepe donker van schuld en schaamte naar bovenkwamen drijven en (eindelijk) tegen het licht gehouden konden worden. Dingen waarvan ik dacht dat ik daar allang mee ‘gedeald’ had. Overblijfselen uit mijn modellentijd toen ik een eetstoornis had. Daar had ik nu toch geen last meer van?
Nee, niet meer van de stoornis zelf, maar wél van de sporen die het had nagelaten…

Rondom Dagtrip 18 kreeg ik een in-geving tijdens het tracken & tracen van mijn Side Notes. Iedere Dagtrip opdracht verwerk je namelijk in je Track & Trace boekje. Aan de Feel’t Notes kant (de zwarte kant) verwerk je de opdracht van die dag en aan de Side Notes kant (de witte kant) noteer je alle ‘toevalligheden’, je inzichten, bijzonderheden, AHA’s, EUREKA’S en wonderlijkheden die zich die dag hebben voorgedaan als bijproduct van de vrijheid die je aan het creëren bent. Deze kunnen heel klein en onbelangrijk lijken, maar zijn in feite belangrijke aanwijzingen op je pad.

De in-geving van dag 18 heeft álles voor mij in een nieuw daglicht gezet. Niet alleen heeft het een enorme shift van de buitenkant naar de binnenkant veroorzaakt, maar het heeft me een hele nieuwe kijk op het (leren) manifesteren gegeven. Niet alleen heb ik een shift gemaakt van buiten naar binnen, maar ook van boven naar onder. Uít mijn MIND, ín mijn lijf. Het is de MISSING MANIFESTATIE LINK, waardoor manifesteren véél makkelijker en moeitelozer wordt en je zeeën van energie overhoudt omdat je niet meer de hele tijd bezig hoeft te zijn met je ‘gedroomde toekomst’ maar het gewoon voor je neus kan ontvouwen. Of liever voor je LIJF. Dóór je lijf, voorbij je MIND, rechtstreeks in de Not-Mind, waarmee je in direct contact staat met het kwantumveld.

Die shift van buiten naar binnen, waar alleen mijn vel tussen zit, heeft een wereld, nee, een universum van verschil gemaakt. En het allermooiste is dat ‘dat lijf’ dat ik zo graag wilde, zich nu moeiteloos aan het manifesteren is. Is het perfect? Nee, het is geen gebeeldhouwd bodybuilders lijf, maar alles smelt als sneeuw voor de zon, wordt soepel en sterkt zonder dat ik er moeite voor hoef te doen…! Ik sta in écht contact met mijn lijf, iets wat ik in jaren niet had gedaan, en eerlijk gezegd misschien nog nooit. Het is werkelijk LIJF-changing en MIND-BLOWING, doordat je niet langer je MIND gebruikt om van negatieve naar positieve gedachten probeert te gaan, maar je DIRECT naar een goed gevoel gaat, zonder dat het gekoppeld zit aan een gedachte en zónder dat je omstandigheden (in dit geval je LIJF) eerst góéd hoeft te zijn om je góéd te voelen!

Je lijf is je beste manifestatie tool. Maar omdat wij zó kritisch zijn op ons lijf en we zo genadeloos gemeen tegen onszelf kunnen zijn gebruiken we het onbewust tégen ons..!! In VRIJHEID IN JE LIJF leer je hoe je je LIJF vóór je kunt laten werken in wélke vorm je lijf ook verkeert. Je hoeft niet van jezelf te houden, je hoeft geen affirmaties op je spiegel te hangen, je hoeft helemaal niéts te doen, behalve contact te maken. En wanneer je dat gaat doen dan heb je PEACE OF MIND waardoor je automatisch op de frequentie van VRIJHEID, JOY, DANKBAARHEID EN LIEFDE komt. En dan moet jij eens opletten welke wonderlijke dingen het Universum voor je in het verschiet heeft…!

De LIJF-ronde van VRIJHEID IN JE LIJF start op maandag 12 september. Je krijgt 28 splinternieuwe video’s en 5 LIJF coaching calls. Ik verheug me enorm om dit samen te doen. Ik kan niet wachten om te zien welke wonderen er te gebeuren staan!!

Op Telegram deed ik een dag voor de lancering een LIJF call. Die kun je HIER terugkijken. Daarin hebben we het vooral gehad over hoe het nou precies werkt met de Mind versus de Not-Mind en konden deelnemers LIVE in de Call hun vragen stellen.

5f065760-4fc0-4fb2-bad8-bc1deaf1dc8e

En nu zijn we dus LIVE met VRIJHEID IN JE LIJF!

Er zijn twee manieren waarop je mee kunt doen:

Heb je Pockets vól met VRIJHEID nog niet?
Dan kun je HIER de combi deal aanschaffen. Tot 12 september krijg je wel 50% korting op de extra module: Vrijheid in je LIJF! (Daarna betaal je de volledige prijs voor zowel Pockets vól met VRIJHEID als voor de extra module)

Heb je Pockets vól met VRIJHEID wel al? Dan kun je HIER de extra module aanschaffen. Tot 12 september (of zolang de voorraad strekt) krijg je daar van ons gratis een nieuw Track & Trace boekje bij ter waarde van 19,95. (LET OP: Je kunt geen korting ter waarde van 19,95 krijgen als je geen T&T boekje nodig hebt!)

En even voor de goede orde, ik ben in eerste instantie PVMV specifiek voor mijn LIJF puur en alleen voor mezelf gaan doen. Omdat ik op zulke geweldige nieuwe inzichten stuitte leek het ons een goed idee om er een extra module van te maken, zodat anderen die transformatie óók door kunnen maken. Maar dat wil niet zeggen dat ik er helemaal ben..!! Het is iets waar ik zelf mee aan het experimenteren ben. Op het moment dat we ‘LIVE’ gingen met VRIJHEID in je LIJF en ik ging opschrijven wat het mij allemaal gebracht heeft, gingen bij mijzelf ineens weer beperkte overtuigingen meespelen. Mijn Mind/Ego vond dat ik dit dan wel helemaal onder de knie moest hebben, dat ik dan wel zelf helemaal super strak in mijn vel moest zitten en bla bla bla.

Op Telegram deel ik die kant ook. Het laatste wat ik wil is je een illusie voorhouden. Het is geen quickfix. Het is niet zo dat je na 28 dagen je ideale body hebt gemanifesteerd. Maar wél je ideale Inner Body…!! En daarmee manifesteer je écht. De tools die ik heb ontdekt tijdens het experiment zijn súper helpend onder iedere omstandigheid. Dus ook als je juist in onmogelijkheden zit. Bovendien ga je je 28 dagen lang ontdoen van de dingen die je niet meer dienen. Je haalt de onderste steen boven en dáármee bevrijd je jezelf.

Het is echt het nieuwe manifesteren en ik ben heel dankbaar dat ik aan het voorfront van deze nieuwe vorm mag staan en vooral dat ik het aan jou kan doorgeven. Dat is namelijk waar de Wet van Aantrekking en het hele manifesteren werkelijk voor bedoeld is:

To empower us, to empower others.

Heel veel liefs,

Lou

P.S. Op 12 September starten we met een LIJF ronde van Pockets vól met VRIJHEID, Deze EXTRA MODULE met 28 nieuwe video’s en 5 LIJF Calls wordt (letterlijk!) LIJF CHANGING & MIND BLOWING.
Je zult werkelijk PEACE OF MIND ervaren, en alleen dát al is een van de béste manifestaties die je je voor jezelf kunt wensen..!!
Het staat NU voor je klaar in de shop van True Colors en daar kun je ook precies zien hoe je mee kunt doen als je Pockets vól met VRIJHEID al hebt en alleen de VRIJHEID in je LIJF module nodig hebt of als je Pockets vól met VRIJHEID nog niet in huis hebt en de Combi Deal wilt. Voor beide opties hebben we een fijne aanbieding TOT 12 SEPTEMBER!

XXX

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt