Waarom ‘The Observer Effect’ zo’n belangrijk deel van manifesteren is.

Ik zit je weer eens druipend op bed te schrijven. De douche is waar mijn muzen wonen en negen van de tien keer ren ik eronder uit om mijn pen te trekken of, zoals in dit geval, mijn laptop.

Ik zat onder de douche na te denken over ‘The Observer Effect’ een term uit de kwantumfysica en de wetenschap daarvan (mijn weten van die wetenschap wel te verstaan) heeft mijn visie op manifesteren voorgoed veranderd. (voorgoed en voor góed!)

Dit animatie filmpje van DR. QUANTUM over The double split experiment, legt het geweldig uit. Het hele universum/ kwantumveld bestaat uit golfjes en deeltjes. Met dit experiment hebben ze ontdekt dat wanneer die golfjes en deeltjes GEOBSERVEERD worden, ze precies doen wat jij VERWACHT dat ze gaan doen, (een beetje zoals wij doen als de politie achter ons rijdt) maar op het moment dat je niet kijkt, doen ze iets héél anders…!! (zoals wij weer rustig tóch dat appje bekijken in de auto zodra de politiewagen weg is.)

Werkelijk fascinerend!

Om materie te manifesteren in de fysieke wereld (zodat je het kunt zien, aanraken, proeven, ruiken etc) moeten die golfjes veranderen in deeltjes. Daarmee bouw je als het ware je materiële wereld op. Materie bestaat uit samengeklonterde deeltjes. Om te manifesteren wat je WILT zul je dus moeten zorgen dat die deeltjes ook doen wat jij WILT. Daarom wil je met manifesteren altijd gefocust zijn op wat je WILT in plaats van wat je NIET WILT. Want zodra jij je focust, veranderen die golven in deeltjes en DOEN ZE DUS WAT JIJ VERWACHT DAT ZE GAAN DOEN! Positief óf negatief…!!

Straks om 9.30 uur ga ik LIVE in mijn TELEGRAM KANAAL om je dit beter uit te leggen, en vooral ook om je te laten zien waarom TIME GENIUS
me heeft geholpen om dit werkelijk te ervaren…!! Je gaat namelijk jezelf observeren, waardoor ik me ineens realiseerde dat je daarmee dus je éigen observer effect creëert!

En dat was weer een fire starter voor het journal dat ik heb gemaakt om mijn eigen observer effect vast te leggen als een JOURNAL-LIST. Ik wilde mijn 4/4/4 manier erin meenemen, zodat ik kon observeren of ik het ook daadwerkelijk lééf.

Hier de eerste drie pagina’s uit dat journal. Ik had er zo’n reporter journal van Moleskine voor gekocht en een vier kleurenpen.

En réken maar dat je je béter gedraagt wanneer je jezelf gaat observeren. Normaal gesproken pakte ik als eerste mijn telefoon, maar dát wilde ik liever niet opschrijven dus deed ik het niet.

Ik ben me werkelijk wezenloos geschrokken hoeveel tijd ik (normaal gesproken) op mijn telefoon zat. En dan zit ik niet eens meer op social media…!!

TIME GENIUS heeft ervoor gezorgd dat ik twee weken in een soort tijdcapsule ben gegaan en ik de golfjes heb veranderd in deeltjes van dingen die ik WIL. En daarmee ook DOE!

En dat is nog maar één klein deeltje van de transformatie die ik heb doorgemaakt tijdens het programma.

Ik ben op een gegeven moment niet alleen gaan observeren waar ik mijn tijd aan besteed maar ook wat ik zoal eet op een dag. Oi Oi Oi. Hoeveel ‘gezondere keuzes’ ik maak als ik het op moet schrijven…!

Enfin, dit even snel voor nu. Ik ga me aankleden en klaarmaken voor de LIVE van zometeen op Telegram. Als je zin hebt om te komen dan ben je van harte welkom. Het wordt opgenomen, dus je kunt het altijd later terugkijken als je om half 10 andere bezigheden hebt!

Liefs en ik ZIE je 😉

Lou

P.S. Er is ook een free training over the three productivity mistakes you can’t afford to make. Waar je je HIER voor kunt aanmelden. En iedereen die meedoet met TIME GENIUS winter 2023 krijgt mij cadeau 😉 in de vorm van een Nederlandse Time Travellers Community en 3 LIVE CALLS waarin ik je alles uit mijn Time Genius Journal laat zien PLUS een Human Design Course, (alléén beschikbaar voor Time Geniussen en niet lost te koop) zodat je er op je éigen design en energie doorheen kunt gaan.

P.P.S Strak om 9.30 uur houd ik dus een LIVE TELEGRAM in mijn TELEGRAM KANAAL over mijn eigen ervaring met Time Genius en hoe het jou kan helpen om je eigen PRIMAIRY PROJECT te ontdekken en waarom je er ‘the observer effect’ mee in werking zet.

Fijne dag!

XX

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt