W.Onderzoek Rapport Experiment #9. Het Brood En Vis Principe

LUISTER HIER OP ITUNES

Luister HIER op Soundcloud

Ha lieve W.Onderzoekers!

We zijn aangekomen bij het láátste experiment van the Lab of Attraction. W.Onderzoek Experiment #9

Het Brood & Vis Principe.

De Theorie: De kosmos is oneindig overvloedig en buitengewoon welwillend.

De Vraag: Zorgt het feit dat ik mijn aandacht te veel op het negatieve richt ervoor dat ik de werkelijkheid niet zie?

De Hypothese: Als ik mijn kijk op dingen verander en me bewust richt op al het goede, op schoonheid en overvloed, zal het met bakken tegelijk verschijnen.

In dit W.Onderzoek gaan we de volgende 48 uur alles wat mooi en goed is bijhouden. Houd de komende 2 dagen een dagboek bij de hand en maak een lijst van al het aardige dat je tegenkomt.

Ik neem deze laatste episode voor mijn rekening want Soof is op vakantie (al het goede aan het vieren) Het is een prachtig experiment omdat het verder gaat dan dankbaarheid alleen en dát is al zo’n geweldige tool om op je JoyRide te komen!

In deze episode deel ik onder andere ook hoe je dit vooral goed met je gezin kunt doen en waarom je je niéts aan moet trekken van de rollende ogen van je tieners.

En nu deze 9 experimenten tot een einde zijn gekomen, begint het eigenlijk pas echt. Voor mij breekt er een experiment van FREEDOM & JOY aan, de hele reden waarom we met deze experimenten zijn gestart, maar nu komt het er écht op aan. Er is een enorme Shi(f)t gaande en ik laat me meenemen op die woeste wind. Je kunt de laatste episode van mijn eigen podcast luisteren als je wat meer achtergrond info wilt, maar het komt er op neer dat ik me weer veel te veel heb laten leiden (lijden!) door de dingen van buitenaf, terwijl het echt een inside job is. Dat heeft alles te maken met de angst wat er gaat gebeuren nu ik social suïcide heb gepleegd en de stekker uit mijn membership model heb getrokken. Echt vertrouwen op the Law of Attraction is eng, want hoe kan ik in hemelsnaam van FREEDOM & JOY leven. Maar dat is precies de reden waarom we met deze experimenten zijn begonnen, om te leren VERTROUWEN dat het UNIVERSUM dáárvoor zorgt. Dus dat ga ik doen. Wil je mijn bevindingen blijven volgen? Beluister dan mijn podcast!

Ook voor Soof  staan er Grootse Nieuwe dingen te gebeuren na the coming out of R.O.S.E. Daar kun je alles over horen in haar Podcast.

Hoe het vanaf hier verder gaat met the Lab of Attraction is nog niet duidelijk, maar de tijd zal de weg laten ontvouwen.

Voor nu is er in ieder geval het laatste experiment. EnJOY!

lab-9-1
lab-9-2
lab-9-3

Heel veel liefs, ook namens Soof en dank voor het meedoen!

Zoen!

Lou

En je bent uiteraard weer van harte welkom in het Laboratorium van the LAB of Attraction om je ervaringen te delen met andere W.Onderzoekers. De ingang naar het LAB vind je hier: app.ruzuku.com/courses/29369/enroll

Sophie Dittmar vind je op haar website So V’s Choice en op So V’s Choice Podcast Show in iTunes.

Lou Niestadt van de Wild & Free Society en de Universal Laws School (coming soon!) vind je op louniestadt.com en op de Wild & Free Society Podcast in iTunes.

We zouden het heel leuk vinden als je bij de reviews jouw ervaringen met de W.Onderzoeken en de O.M.G! wilt achterlaten en de Podcasts wilt delen met je vrienden. Abonneer je vooral als je geen W.Onderzoek wilt missen en van review sterrenregens worden wij als Queens van de Quantum Physics natuurlijk héél blij.

P.S. Het boek E-Squared van Pam Grout waarop deze Podcast gebaseerd is kun je HIER bestellen bij  bol.com

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt