LUISTER HIER OP ITUNES

Luister HIER op Soundcloud

W.Onderzoeker!

Denk je dat je je Fysieke Gewicht kunt beïnvloeden met je gedachten?

Dat is waar het experiment van deze week over gaat. Je gaat je lichaam ter beschikking van de wetenschap stellen in the LAB of Attraction met Soof en Lou!

Jouw gedachten en bewustzijn geven je fysieke lichaam instructies. Wat je denkt beïnvloed je omgeving en dus óók het eten dat je in je mond stop.

Door te veranderen wat je over je eten denkt en wat je er tegen zegt (en tegen jezelf…!!) word je gezonder en verlies je, omwille van dit experiment, binnen 72 uur een pond in gewicht.

Dit was een bijzonder experiment voor ons, want we hebben beiden in het verleden een eetstoornis gehad en bespreken dit ook uitgebreid in deze episode. We vermoeden dat dit experiment voor velen wel eens het lastigste experiment zou kunnen zijn omdat we zo’n obsessie hebben met uiterlijk en diëten hier in het rijke westen. We zijn op dit gebied zo de weg kwijt geraakt…

Voor mij toonde dit W.Onderzoek aan dat je niet alleen gewicht verliest en energie wint door alleen maar ánders over je eten te denken er er eerst je dankbaarheid voor uit te spreken, maar ook dat er Magische Mechanismen in werking gaan en dat je zomaar Wonderlijke Ingevingen kunt krijgen. Een DM (direct message) van de OMG (Oneindige Mogelijkheden Galaxy) als het ware. Met een ‘goed idee’ om die en die docu eens te kijken, of dat en dat boek weer eens te lezen, waardoor je op een totaal andere frequentie uitkomt, en het ineens effortless lijkt en moeiteloos gaat.

Soof heeft jaren in een kliniek voor eetstoornissen gewerkt en deelt goeie achtergrond informatie over fysiek worstelen met eten en hoe je daar aan voorbij kunt gaan door er op een spirituele manier naar te kijken. Ook deelt ze fijne extra resources. En ze laat je natuurlijk weten of ze daadwerkelijk is afgevallen in 72 uur.

Wat ga je doen deze week?

lab-1
lab-2
lab-3
lab-7-4
lab-5

Extra Resources:

Het W.Onderzoek van vórige week. Met name over het werk van Masaru Emoto en zijn Woorden & Water onderzoek. (En wij bestaan voor 60 of zelfs 70% uit water, dus wat je tegen jezelf zegt is van ongelooflijk belang!)

Deze Podcast van Soof. waarin zij ook het water experiment bespreekt en alles wat je moet weten over affirmaties.

Dit Youtube Filmpje van Soof. ‘Hoe dik ben je echt? Check het met een touwtjes oefening.

En dit alles staat natuurlijk ook voor je klaar in het Laboratorium van The LAB of Attraction! Daar kun je bovendien je ervaringen delen met andere W.Onderzoekers.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat het onderwerp van deze week voor velen van ons gevoelig ligt houden we binnenkort een LIVE in het LAB als daar behoefte aan is. De ingang naar het LAB vind je hier. 

Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met dit experiment!

Liefs ook namens Soof,

Lou

P.S. In de Wild & Free Society hebben we onlangs Groots & Meeslepend Leven met je Look & Feel gedaan. Daar hebben we ook uitgebreid aandacht besteed aan ons lieve lijf.

zeg-sorry

De lessen en LIVES hierover zijn allemaal onderdeel van LEVENSLANG LEVEN OP JE BLOTE VOETEN! En in December gaan we Groots en Meeslepend Leven met Eten & Drinken.

gml-eten-drinken-groot

Wist je dat je nu ALLES in één pakket kunt kopen? Dus dat de Wild & Free Society geen membership meer is, maar een éénmalige aanschaf? En dat je daarvoor 13 e-courses krijgt en toegang tot de Groots en Meeslepend Leven Faculteit die ook weer 12 e-courses bevat?! Dat zijn maar liefst 25 e-courses! Plus alle Fabulous Friendship Friday Video Festival LIVE REPLAY’S.  En daarnaast natuurlijk nog de 100 kampvuurlessen.

Tot december ontvang je nog iedere maand nieuwe content. Nu zijn we bijvoorbeeld bezig met Groots & Meeslepend Leven op Reis & Onderweg en in september gaan we starten met Groots & Meeslepend Leven in je Relatie. En dat zit er állemaal bij. In dat Levenslang Leven op je Blote Voeten pakket dus.  Je kunt overal bij en alles op je eigen tempo doen. Je hebt het for keeps! En 3 x per maand is er óók nog een LIVE in het Geheime Clubhuis van de Bondgenoten.

Dus als jij je ook dit jaar weer hebt voorgenomen om het na je vakantie allemaal toch weer eens wat anders aan te pakken, grootser en meeslepender te leven, dan steeds maar weer groots te worden meegesleept, dan is dit wellicht iets voor jou. Via deze link vind je alle informatie die je nodig hebt over Levenslang Leven op je Blote Voeten. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ze uiteraard mailen naar support@louniestadt.com.

Free Your Wild!

Liefs

Lou

Sophie Dittmar vind je op haar website So V’s Choice en op So V’s Choice Podcast Show in iTunes.

Lou Niestadt van de Wild & Free Society en de Universal Laws School (coming soon!) vind je op louniestadt.com en op de Wild & Free Society Podcast in iTunes.

We zouden het heel leuk vinden als je bij de reviews jouw ervaringen met de W.Onderzoeken en de O.M.G! wilt achterlaten en de Podcasts wilt delen met je vrienden. Abonneer je vooral als je geen W.Onderzoek wilt missen en van review sterrenregens worden wij als Queens van de Quantum Physics natuurlijk héél blij.

P.S. Het boek E-Squared van Pam Grout waarop deze Podcast gebaseerd is kun je HIER bestellen bij  bol.com

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

[embed_popupally_pro popup_id=”14″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt