LUISTER HIER OP ITUNES

Luister HIER op Soundcloud

W.Onderzoek Experiment 6, wát een lévensles…!

Deze week in the Lab of Attraction met Soof & Lou alleen Lou. Bij Soof staat het echte leven voor de deur, en dit soort experimenten zijn (ook) bedoeld om opgewassen te zijn tegen tegenslag en te léven!

Het W.Onderzoek Experiment #6 heeft voor mij zóveel zichtbaar gemaakt dat het me diep ontroert. Onze gedachten creëren écht de werkelijkheid. Niet alleen voor onszelf, maar dus ook voor de ander..

Het experiment van deze week is bijzonder goed geslaagd, maar wát het daarmee zichtbaar heeft gemaakt vind ik bijzonder pijnlijk en mooi tegelijkertijd. En dan gaat het nu alleen nog over gedachten, er is geen woord aan vuil gemaakt…!!

Wat ga je doen?

Je gaat in dit experiment zien dat het mogelijk is om de fysieke wereld te beïnvloeden met je aandacht. Door je aandacht te richten op een rijtje kiemende sperziebonen kun je ervoor zorgen dat ze sneller groeien.

Echt, je weet niet wat je ziet!! Dit is dus het gedeelte wat bijzonder goed gelukt is. Maar wat me het allermeeste inzicht heeft gegeven is wat er gebeurt met het gedeelte dat je géén aandacht geeft, wat je negeert. De kracht die dát bezit om iets (iemand!) anders te laten stagneren in groei. Oei Oei Oei!!

Maar tegelijkertijd maakt het prachtig zichtbaar dat als we dát zouden doen. Alléén onze aandacht richten op wat we willen manifesteren en onze PROBLEMEN negeren, dan kan het onmogelijk groeien!! Ha!

Kortom, en experiment waarbij je véél meer leert dan over het kiemen van sperziebonen maar vooral ook over jezelf. Want ga maar eens voelen hoe je je voelt als je ziét wat je gedachten doen (en vooral wat het negeren met je doet!)

De W.Onderzoeksrapporten met alles wat je nodig hebt voor dit Experiment vind je hieronder.

lab-6-1
lab-6-2
lab-6-3

Je bent van harte uitgenodigd in het Laboratorium van the LAB of Attraction om je experimenten met andere W.Onderzoekers (Wondervinders!) te delen. De ingang van het LAB vind je hier: https://app.ruzuku.com/courses/29369/enroll

Je vindt er deze week ook links naar andere ongelooflijk bijzondere experimenten. Zoals het werk van Masaru Emoto die je op prachtige wijze laat zien hoe je water kristallen beïnvloed met woorden en gedachten (positief en negatief) en dan te bedenken dat wij zélf voor 60 of 70% uit water bestaan…! Evenals het experiment met twee helften van een appel, zoals Danielle LaPorte ook deed.

Het experiment met de sperziebonen heeft me nog weer meer geleerd over wie ik wil zijn. Zolang je nog niets ziet (als het alleen aarde is) dan is het makkelijk om je aandacht alleen op links te houden, maar als je eenmaal ziét dat daarom alleen links omhoog komt, dan zie  je dus óók  wat je doet als je iets (iemand…!) negeert. Oei Oei Oei, ik groei (ook!)

wat je aandacht geeft groeit
wat je aandacht geeft groeit

In de Podcast hoor je hoe het (verder) gaat en in het LAB zie je het eind resultaat (wat anders is dan je zou denken)

Als je maar één experiment zou doen, doe dan déze. En… Doe het vooral met je kinderen en/of met je KLAS! Een betere start van het nieuwe schooljaar om kinderen te laten zien wat pesten doet is er in mijn ogen niet!

W.Onderzoeken maar!

Liefs, ook namens Soof,

Lou.

Sophie Dittmar vind je op haar website So V’s Choice en op So V’s Choice Podcast Show in iTunes.

Lou Niestadt van de Wild & Free Society en de Universal Laws School (coming soon!) vind je op louniestadt.com en op de Wild & Free Society Podcast in iTunes.

We zouden het heel leuk vinden als je bij de reviews jouw ervaringen met de W.Onderzoeken en de O.M.G! wilt achterlaten en de Podcasts wilt delen met je vrienden. Abonneer je vooral als je geen W.Onderzoek wilt missen en van review sterrenregens worden wij als Queens van de Quantum Physics natuurlijk héél blij.

P.S. Het boek E-Squared van Pam Grout waarop deze Podcast gebaseerd is kun je HIER bestellen bij  bol.com

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

[embed_popupally_pro popup_id=”14″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt