The LAB of Attraction W.Onderzoek Rapport Experiment #3. Het Alby Einstein Principe.

LUISTER HIER OP ITUNES

Luister HIER op Soundcloud

Wonderzoekers!

Deze week hebben Soof en ik  W.Onderzoek Experiment #3 gedaan in the LAB of Attraction, op basis van het boek E Squared van Pam Grout. Wát een geweldig experiment was dit! Als je bewijs wilt dat je gedachten écht je werkelijkheid creëren dan kan ik je dit experiment van harte aanbevelen! Omdat het handig is dat je het kunt zien hebben we er niet alleen een podcast maar ook een video van gemaakt. En W.O.W!

Ik vond het spannend om dit experiment te doen. De vorige keer toen ik de experimenten uit dit boek deed heb ik deze overgeslagen. Ten eerste omdat ik het te veel gedoe vond terwijl ik zelfs de ijzeren kleerhangertjes al in huis had (en je kunt het héél makkelijk ook met ijzerdraad doen als je dat in huis hebt, dus geen excuses!) maar vooral ook omdat ik bang was dat het bij mij niet zou werken.

Nu baalde ik eerlijk gezegd dat ik het vorige keer niet had gedaan want we zouden het samen, voor de eerste keer doen, en meteen voor de camera. En Soof zou het vást beter kunnen dan ik… Nou ja, dit soort beperkte overtuigingen spoken dus non-stop door mijn hoofd. Ongelooflijk hoéveel kleine ‘angsten’ de kop opsteken op het moment dat je met deze experimenten aan de slag gaat. En ik ben niet de enige. We hebben een Laboratorium gebouwd in Ruzuku, zodat alle Wonderzoekers die dat willen daar de experimenten kunnen doen en delen. De (h)erkenning is groot en daardoor zó waardevol! Je bent van harte uitgenodigd om naar het LAB te komen. Toegang is gratis.  Heb je je al aangemeld voor het LAB? Dan vind je experiment #3 hier!

Maar dan nu het experiment van deze week.

lab-3-1
lab-3-2
lab-3-3
lab-3-4
lab-3-5

De Podcast kun je in deze episode op iTunes vinden en natuurlijk ook op Soundcloud.

Je kunt ‘m deze week ook via Vimeo op video bekijken (wat een aanrader is met dit experiment!)

Of via So V’s Choice Podcast Show of mijn YouTube kanaal.

Mogelijkheden te over dus!

Ik hoop echt dat je meedoet en vooral dat je er zelf ook een video van maakt en die komt delen in het LAB! De ingang naar The LAB of Attraction vind je hier.

Soof heeft het filmpje al met haar familie gedeeld en we worden door hen de Jiskefet van de Manifestatie genoemd. Dat zegt wel wat over deze video waarschijnlijk, maar ik vind het een eer!

Liefs, ook namens Soof,

Lou.

Sophie Dittmar vind je op haar website So V’s Choice en op So V’s Choice Podcast Show in iTunes.

Lou Niestadt van de Wild & Free Society en de Universal Laws School (coming soon!) vind je op louniestadt.com en op de Wild & Free Society Podcast in iTunes.

We zouden het heel leuk vinden als je bij de reviews jouw ervaringen met de W.Onderzoeken en de O.M.G! wilt achterlaten en de Podcasts wilt delen met je vrienden. Abonneer je vooral als je geen W.Onderzoek wilt missen en van review sterrenregens worden wij als Queens van de Quantum Physics natuurlijk héél blij.

P.S. Het boek E-Squared van Pam Grout waarop deze Podcast gebaseerd is kun je HIER bestellen bij  bol.com

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt
lab-of-attraction-soof-lou