Teken ervoor om te doen zoals het niét hoort!

Ooooh jongens. Zó zalig!

Ik heb mijn eigen VRIJHEID weer terug! Tekenen en schrijven in een café. Doing ‘the Hemingway’. Hier word ik nou zó gelukkig van!! Ik dacht net tijdens het tekenen (en plain public..!) aan toen ik net begonnen was met tekenen en schrijven, en hoe spannend ik het vond om dat in het openbaar te doen. En dat ik daar nu geen seconde meer over nadenk..! En ik moest gniffelen over een van mijn eerste E-courses, ik denk dat het ‘zo maak je een art-journal on the Road’ was, nee wacht ik denk in: ‘zo maak je je eigen E-course’ omdat ik mezelf ging filmen tijdens het maken van ‘Zo maak je een art-journal on the Road’ om te laten zien hoe ik een e-course maakte. Hoe dan ook, ik had mezelf gefilmd ín het vliegtuig naar LA terwijl ik zat te tekenen, wat ik dúbbel eng vond en waarna ik júbelend in de wc een video had opgenomen voor de E-course over de E-course dat ik het had gedaan!! En dat je het dus gewoon moest doen. Haha!! (Als je het Blote Voeten Pakket hebt moet je het maar eens opzoeken!) Wel goed om eens te reflecteren op hoe ver je al bent gekomen!

En ik zou er weer eens lekker op uit gaan als ik jou was. Op een Artist Date. Alleen. Met een boek, een pen, je journal en eventueel wat tekenspullen. ‘Doing the Hemingway’.

‘If you are lucky enough to have lived in Paris as a young man, then wherever you go for the rest of your life, it stays with you, for Paris is a moveable feast.’
– Ernest Hemingway.

De ‘Hemingway’ doen in Parijs heeft in 2018 mijn JOYRIDE TO FREEDOM experiment ingeluid. Ik voel nu weer een zelfde soort belofte in de lucht met mijn nieuwe experiment: 2023, the year of CASH (Creator(s) of Abundance, Significance & Happiness) & Me waarin ik ga onderzoeken of de Wet van Compensatie écht werkt als ik mijn verlangens volg en de geijkte financiële paden loslaat die ik zélf kan bedenken, zoals mijn boeken en mijn business. Ik wéét dat het werkt, maar was gaande weg toch weer meer gaan vertrouwen op de Law of Action Ipv de Law of Attraction. Maar no more!
En ik kan je wel al vertellen dat de JOY en de VRIJHEID weer volop zegevieren én dat vandaag zomaar ineens een betaling binnenkwam waar ik al máánden op wacht..!
Ik zeg: een goed begin!

En niet alleen Paris is a Moveable Feast. Voor mij LIFE is (weer) a Moveable Feast!

Ik hou je op de hoogte.

Liefs!

Lou

P.S. Als ik ga betalen heb ik zo’n leuk gesprek met de serveerster. Ze vraagt waar mijn verfsetje van is (is van Schminck) en zij blijkt architectuur te hebben gestudeerd en heeft als voornemen om weer meer met de hand te tekenen. Nu ze klaar is met haar studie en geen opdrachten meer heeft vindt ze het lastig om zichzelf te motiveren. We spreken af dat ze het gebouw van Coffee & Coconuts (waar ik zit) gaat tekenen. Op de achterkant van een een bonnetje. Omdat we het er beiden over eens zijn dat het heerlijk is om papier te gebruiken wat eigenlijk niet geschikt is.

Teken ervoor om te doen zoals het niét hoort!

Xxx

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt