O.M.G. Deze stap van manifesteren was ik zélf weer helemaal vergeten..!

schermafbeelding-2021-02-17-om-14.42.22

Wat een AHA en EUREKA had ik vanmorgen ineens over een van de belangrijkste stappen van manifesteren die ik zélf weer helemaal vergeten was..!

Deze stap zette ik automatisch toen ik helemaal offline was, en dat was precies de reden dat er zóveel MIRACLES ontstonden..!

Het is een van de belangrijkste stappen omdat je verlangen tussen JOUW en het UNIVERSUM, het kwantumveld, is.

Ik noem het kwantumveld de O.M.G. De Oneindige Mogelijkheden Galaxy. Dat veld heeft oneindig veel mogelijkheden om me mijn goodies te brengen als het in direct contact staat met álles wat mij een OMG gevoel geeft.

Mijn OMG’s worden het allermakkerlijkst veroorzaakt door mijn kinderen en mijn kleinkinderen. En dat klopt ook, want mijn boeken zijn een gevolg van het schrijven over het leven en de liefde voor mijn kinderen, en mijn ULS homeschool is ontstaan door de liefde voor de universele wetten léven en doorgeven aan de (klein)kinderen.

Maar nu komt het (social) dilemma. Door mijn ‘OMG’s moet je kijken hoe cóól’s’ meteen vast te leggen en ze te delen, verbreek ik de wet van aantrekking. Voor mezélf..!
Door meteen een scherm tussen mijn grootste JOY en mezelf te zetten, verminder ik de JOY..! En als ik het vervolgens meteen ga delen ga ik van een intrinsieke motivatie naar een excentrieke motivatie. En, als ik niet uitkijk van mijn Inner Guide (mijn Oh My Guide!) naar mijn Inner Critic.

Als ik iets heb geleerd van mijn Joyride to freedom experiment, dan is het wel dat het niet om je VISIBILITY maar om je FEEL-ABILITY gaat.

Ik wil de JOY die mijn kleinkinderen me opleveren zélf zolang mogelijk voelen want dat brengt me op MIJN JOYRIDE en dus niet langer een scherm tussen hen en mezelf zetten.

Hoe ik je dan kan laten zien dat ik heel goed ben in mijn werk, weet ik ook niet. Maar dat is niet mijn job. Mijn enige échte JOB is JOY.

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt