Rebel-Leerder!

Eindelijk, Eindelijk EINDELIJK heb ik het écht gedaan. All the way. Ik heb Social Suïcide gepleegd en mijn Facebook en Instagram account opgeheven. Weg, foetsie GONE!

Hoezo Social Suïcide?!

Hóe vaak ik niet al een poging heb gedaan om Social Suïcide te plegen is bijna te gênant voor woorden. Een paar maanden eraf, een paar weken stoppen en dan toch weer beginnen, want tja, hoe moet ik mijn business laten groeien als ik niet zichtbaar ben?! Sowieso, worden we continu aangemoedigd om vooral zichtbaar te zijn, je podium te pakken, to f*ck it and shine it, to stop playing SMALL en to go BIG or go HOME. Nou eh… HOME PLEASE….! Het eeuwige verlangen om naar huis te gaan. En éindelijk mag ik van mezelf naar huis.

De Vrijheid van Integriteit!

Maar bij die vrijheid kon ik pas komen nadat ik me niet langer kon vinden in de integriteit van Facebook. Doordat ik steeds een melding kreeg dat ik de nieuwe voorwaarden moest accepteren en ik me daar helemaal niet in kon vinden en ik, in eerste instantie, bereid was om weg te kijken. Ik was bereid om tóch op accepteren te klikken omdat ik het nódig heb. Omdat ik niet zónder kan. Het legde in één keer mijn verslaving en mijn afhankelijkheid bloot en de bereidheid mijn ‘ziel te verkopen’.

integriteit

Maar zo wil ik helemaal niet zijn…! En dat gaf me het laatste zetje. Dat deed de deur, die ik altijd op een kier liet staan als ik weer eens een tijd offline was, éindelijk dicht. Ik besloot er helemaal af te gaan. Al die schepen achter me te verbranden.

Het mooie is natuurlijk dat op het moment dat je doet wat je écht wilt, wat je zélf wilt, omdat je voelt dat het moét, vanuit een onbedwingbaar verlangen en en je niet meer vanuit een strategie of omdat het nou eenmaal zo hoort, of omdat iedereen het doet of gewoon omdat je niet weet hoe het verder moet, handelt er ineens deuren open zwaaien en er een frisse wind opsteekt.

Een nieuwe vorm diende zich zomaar aan. De Podcast! Ineens was daar de behoefte om een Podcast te maken. Het was goed dat ik die gedachte wist te vangen, want nog geen seconde later ging mijn ego zich ermee bemoeien: ‘Oh ja, moet jij ook zo nodig een Podcast?! Iederéén heeft al een Podcast… Jij wil toch zo nodig uniek zijn? Lekker uniek dit…’

Maar ik liet me er niet door leiden (lijden!) het enthousiasme was te groot. Wát een fijne vorm van communiceren. Op die manier kan ik wél delen, maar houd ik een ander ook niet achter haar beeldscherm! Als podcast kan ik mee in je zak! Als podcast kunnen we sámen op avontuur. Al zwervend en dwalend. Hoe zálig!

Dus is dat nu mijn Social Me to YOU.

Ik heb inmiddels 3 podcast opgenomen.

De eerste Podcast gaat over de Vrijheid van Integriteit en waarom ik met Social Media ben gestopt. 

De tweede Podcast gaat over dat je véél dichterbij bent dan je denkt. 

En de derde Podcast: We kunnen niet allemaal een dr. King zijn, maar wél een Rosa Parks.

Natuurlijk kun je de Wild & Free Society Podcast met Lou Niestadt ook op  iTunes vinden en op SoundCloud.

 

En kijk hoe cool!

hitlijst-1
hitlijst-2

Ze staan alledrie in de top 10..!!

En hebben een 5 star review en al fijne recensies!

Social Me.
reviews-itunes-2
reviews-itunes-3

En het grappige is dat ik me écht vrij voel. Ook om het hier zo schaamteloos met je te delen.

Ik hoop dan ook echt dat je komt luisteren, en je abonneert en je de moeite wilt nemen om het ook met sterren te beoordelen en een recensie achter te laten zodat anderen het weer makkelijker kunnen vinden. Dat we samen kunnen bewijzen dat je ook zónder Social Media een Lopend Vuurtje kunt worden! Help je mee? En trouwens, als ik in je broek-of jaszak met je mee mag op een zwerftocht, dan zijn we sowieso een lópend (v)uurtje!

VERDER EEN BELANGRIJKE UPDATE OVER HET KAMPVUUR!

Het Facebook schandaal van het doorverkopen van onze persoonsgegevens heeft natuurlijk meer gevolgen gehad. Je hebt ongetwijfeld van alle nieuwsbrieven waar je op geabonneerd bent al een mail gekregen over de AVG regeling en dat je moet bevestigen dat je de mails wilt blijven ontvangen. Wij zijn daar natuurlijk ook mee bezig. Het heeft in ieder geval als gevolg dat het kampvuur, zoals we dat nét weer leven hebben ingeblazen, niet kan blijven bestaan. In Ruzuku, waar ons kampvuur brandt, kun je je niet zelf uitschrijven. Dat was al ongelooflijk vervelend maar nu dus ook verboden.

Maar… ik realiseerde me dat mijn Podcast een Vurig Vuurtje in je Broekzak is! Het is eigenlijk zoals de video’s waren, maar dan in audiovorm. Je kunt je nog steeds laten inspireren, maar je hoeft zelf niet achter je computer, je telefoon of iPad te zitten! En je kunt je er op abonneren waardoor je er gewoon bericht van krijgt als er een nieuwe Podcast is. Hoe makkelijk! Zowel voor jou als voor mij. Iedereen VRIJ!

Ha!

OP DIE MANIER KUN JE JE EIGEN ALGORITME VOLGEN!

eigen-ritme- Algoritme

Gister heb ik mijn allerlaatste Live op Facebook en Instagram gedaan, om gedag te zeggen. Ik heb het ook op video opgenomen, omdat het bij mijn Social Suïcide natuurlijk verloren zou gaan. Je kunt ‘m hier bekijken. Maar ik zou het zeker niet doen als je niét achter je beeldscherm wilt blijven zitten 😉

Get Out of Here!

Free Your Wild,

Liefs,

Lou.

P.S. I Séé you wordt nu I Héar You!

Hear, Hear!

XXX

ccc-videoles-play-screenshot-37

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt