Van Social Media terug naar Social Me…

lancering_louniestadt_elinenijburgphotography-64

De laatste weken ben ik weer even van social media af, door mijn éigen experiment van Pockets vól met JOY, een 28 daags experiment met de Wet van Aantrekking te doen… Door in 2018 Social Suïcide te plegen ben ik op mijn JOYRIDE TO FREEDOM experiment gegaan en dat heeft uiteindelijk geleid tot het Pockets vól met JOY project. En nu ik dat zelf (voor de tweede keer) aan het doen ben, begint mijn verlangen om offline te gaan weer enorm aan me te trekken…!!

Een verlangen om van social media terug te gaan naar social me.

Dat vind ik heel lastig, omdat in de uitgeverswereld social media één van je belangrijkste assets is. En het wérkt ook geweldig, want als ik alle geweldige stories deel, die JOYRIDERS delen, dan zien we dat absoluut terug in de verkoop van Pockets vól met JOY. Dus ja, voor mijn boek is het absoluut goed, maar voor mij persoonlijk?

Op dit moment kelder ik zelf terug op de schaal van Hicks (zie poster hierboven, die je bij Pockets vól met JOY cadeau krijgt). Niet als ik al die geweldige stories en posts zie van JOYRIDERS, dat geeft mij ook instant JOY, maar wél als ik de éindeloos overstromende inbox van DM’s zie, en eerlijk gezegd óók als ik de posts van anderen zie…

Mijn Vergelijker gaat aan. Mijn Veroordeler gaat aan, mijn rupsje nooit genoeg gaat aan.

Drie maal raden waar die zich bevinden op de Schaal van Hicks.

Precies.

En nu heb ik het geluk dat ik de meest geweldige uitgever heb aan True Colors Publisher. Zij zijn de éérste die zeggen: “gá lekker offline! Blijf even lekker in je bubbel, we’ve got your back!”

En dat helpt om in ieder geval weer op de schaal van Hicks van nummer 14 naar nummer 6 te gaan.

Maar als ik niet op social media ben dan mis ik de interactie. De JOY van het connecten, de JOY van de JOYRIDERS.

En opeens zag ik het. Ik hóef niet op social media te zijn om te kúnnen connecten!

Ik heb jou om aan te schrijven, om mijn gedachten mee te delen, mijn stories aan te kunnen vertellen test! ik kan je post sturen. En jij kunt er zelf voor kiezen of je het wilt lezen en of je erop wilt reageren. Ik was mijn hele correspondentielijst zo’n beetje uit het oog geraakt sinds ik weer op social ‘ben’.

Hoewel het veel makkelijker is om even snel via stories van Insta iets te delen, kan ik ook even in de pen klimmen en je schrijven.

Ik wilde je dit even laten zien. Deze reviews van JOYRIDERS, mét foto’s erbij. Zo geweldig gedaan van True Colors!

Ik hoef hier maar naar te kijken en ik zelf meteen weer op mijn éigen JOYRIDE. En daar kan ik veel langer blijven omdat mijn Vergelijker en mijn Veroordeler hier niets te zoeken hebben.

56cfc68c02b9cebe4a793644182455ca
17358fd12f42170077c878ed5b37055c
3d680ba570ad44dba72ac4bc9f287b8e
82f39a156955fad49b0f720e2de1b715

Dit is toch geweldig!

En als ik érgens van op mijn eigen JOYRIDE kom, dan is het wel van de LIVE COACHING CALLS die ik op vrijdagochtend doe in het klaslokaal van de JOYRIDERS.

Je kunt alle REPLAYS terugkijken. Bovendien vind je er BONUS VIDEO’S over Human Design, zodat je Pockets vól met JOY vanuit je éigen design en manier van manifesteren kunt doen.

In september starten we weer met een nieuwe LIVE ronde 28 dagen. En je hoeft Pockets vól maar één keer aan te schaffen en je mag alle rondes mee doen. Binnenkort kun je het Track & Trace boekje los aanschaffen, zodat je het experiment nóg een keer kunt doen als je het experiment al een keer gedaan hebt, of als je het met je gezin of je klas(!) wilt doen.

Het klaslokaal van de JOYRIDERS is de happy place voor mijn Social Me. Ik deel er alles met je. JOY gaat niet alleen over leuk. Het gaat om het goede vinden in álle dingen. The good ánd the ‘bad’. Het is er allemaal. En daarom is het zo fijn om sámen te zijn, want in je eentje denk je al snel dat je de enige bent.

Verder vind je er allerlei geweldige voorbeelden van journals als je je daar behoefte aan hebt. En iedereen laat het achterste van haar tong zien. Bovendien hebben we ons Human Design waarmee we onszelf in ‘check’ kunnen houden.

Als je nog geen eigen Pockets vól met JOY hebt, dan kun je ‘m HIER aanschaffen en ontvang je meteen toegang tot het klaslokaal, én tot de e-course area waar je je BONUS een ARTJOURNAL IN THE POCKET kunt vinden.

Als je Pockets vól met JOY al hebt, maar je hebt je nog niet aangemeld dan kun je je inlogcode vinden in je bevestigingsmail. Als je er niet uitkomt dan kun je altijd even een mailtje sturen naar support@louniestadt.com met je betalingsbewijs, en dan helpt Sacha je naar binnen.

Weet je helemaal niet waar ik het over heb, dan hier nog een keer op een rijtje wat je krijgt.

Pockets vól met JOY is een 28-daags experiment met de Wet van Aantrekking.

En dit revolutionaire en innovatieve In the Pocket-project bestaat uit:

⚡️ Wonder Box t.w.v. 29,95 euro

⚡️ Experimentenboekje inclusief audio, video en visualisaties t.w.v. 49,95 euro

⚡️ Track & Trace flip over, interactief werkboekje t.w.v. 19,95 euro

⚡️Art journal e-course t.w.v. 199 euro

⚡️Poster van de emotieschaal van Abraham Hicks met maar liefst 6 video’s die je direct vanaf de poster kunt scannen, en die je laten zien hoe je uit die negatieve gedachtenspriralen kunt komen. En je ook laten zien hoe de manifestatie zone werkt en hoe het kan dat het wél naar je onderweg is, ook al kun jij het (nog) niet zien. t.w.v 19,95 euro

⚡️COACHING VAN LOU DOOR DE 28 DAGEN HEEN, met regelmatig nieuwe startmomenten, waar je iédere keer weer aan mee mag doen. t.w.v PRICELESS!

VOOR €69,- EURO HEB JIJ ALLES IN THE POCKET!

In Pockets vól met JOY ga je een 28-daags experiment doen waarin je gaat bewijzen dat JOY écht genoeg is om je dromen waar te maken. 28 dagen lang hang je je wensenlijstje aan de wilgen en wordt je enige échte job JOY. Het boekje kent een revolutionaire technologie, waardoor je direct van de pagina naar de bijbehorende video’s, audio’s en visualisaties kunt!

In het Track & Trace-boekje voer je de experimenten uit en geef je je leven letterlijk vorm door het naar je toe te schrijven, tekenen en te plakken. Ook hier kun je weer direct van de pagina naar de video’s waarin ik je mijn eigen ingevulde journals laat zien en mijn eigen JOY én beperkte overtuigingen met je deel.

Op deze manier gaan online en offline hand in hand en zo heb je het beste van twee werelden. Alles in je pocket!

Aan de Flip Side van het Track & Trace-boekje vind je de Side Notes waarin je dagelijks bij gaat houden welke onverwachte wonderen je leven in zijn gekomen als bijvangst. Er zijn onzichtbare connecties die je moet leren zien, en dat ga je leren zien in één boekje.

In de Wonder Box verzamel je verborgen aanwijzingen, schatten en keepsakes. Magische mechanismen gaan ‘aan’, wanneer jij je verlangens verzamelt en op werkelijke waarde weet te schatten.
Zie je nu waarom ik hier zó enthousiast over ben?! Dat dit kán. Allemaal gewoon vanaf papier! Wie had dat kunnen denken!

En wat ik er zo fijn aan vind, is dat het jou ook uit de ruis van het altijd maar online zijn houdt. Je kunt gewoon direct van de pagina naar alles wat je nodig hebt, zonder dat je afgeleid wordt door alles eromheen!

KLIK HIER voor meer info.

Ik hoop je te zien tijdens een van de live calls. Het is voor mij dé plek om te connecten met mijn JOYRIDERS. Tijdens mijn JOYRIDE TO FREEDOM experiment heb ik ontdekt dat manifesteren écht werkt op je GEVOEL. Ik was helemaal van social media af, maar toch succesvoller dan daarvoor. Het gaat dus echt niet om je zichtbaarheid maar om je vóelbaarheid. Ik moet er zelf weer op leren vertrouwen dat ik niet perse op social media hoef te zijn, maar vooral mijn social ME moet zijn, en van JOY mijn énige echte job maken. Omhóóg dus weer op die schaal van Hicks, uít het zorgen maken of ik wel genoeg doe, genoeg heb, genoeg ben! En dat is véél makkelijker als ik onder andere JOYRIDERS ben!

Liefs,

Lou

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt