Signs, signs, signs! Die had ik net even nodig..!

Wat is het lang geleden dat ik je schreef! Maar ik móést je even spreken.

Ik kom net terug van 2 dagen Den Haag. Ik had vandaag afgesproken met mijn Artist Friend Marenthe en gister kreeg ik ineens enorme zin om daar een verlengde Artist Date van te maken. Dus heb ik gister al een heerlijk hotel geboekt in het centrum van de stad (The Collector) waar mijn kamer en het hotel zelf vol hing met signs uit de OMGame (waar ik de illustraties al voor heb maar nog steeds geen actie voor heb ondernomen om er ook daadwerkelijk een spel van te maken…) en ben vervolgens naar het Literatuur- en Kinderboekenmuseum gegaan als Artist Date voor Charlie, mijn Jongere Zelf en de hoofdpersoon uit het jeugdboek dat ik aan het schrijven ben. Ook daar vond ik het ene sign na het andere sign. Dat was fijn want ik had me net vertwijfeld af zitten vragen of ik wel op de goede weg was. Ik worstel met een goed begin, ik heb nog geen uitgever, er komt door deze keuze geen geld binnen enzovoorts enzoverder.

Het was precies de reden dát ik op de tweedaagse Artist Date ging. Puur weer voor mijn eigen JOY. Het was zó zalig om weer even helemaal alleen te zijn, helemaal na een vakantie vol kinderen, kleinkinderen en vertier. Weer even alleen maar rekening houden met mezelf. Wat een rijkdom!

‘s Avonds heb ik heerlijk op mijn hotelkamer zitten luisteren naar mijn nieuwste Manifestatie Crush Lacy Phillips van To Be Magnetic terwijl ik zat te tekenen. Een paar weken geleden attendeerde mijn vriendin Willemijn Welten me op haar (die overigens een geweldige vrouwencirkel facilitator opleiding aan het organiseren is!). Ik had nog nooit van Lacy Phillips gehoord, maar ik ben HOOKED! Ik vind haar zó goed! Helemaal in mijn straatje, volledig onderbouwd door neuroscience en een totaal andere manier van kijken naar manifesteren en I LOVE IT! Echt, ik ben in tijden niet zo enthousiast ergens over geweest en ben zelf een enorme deep dive aan het maken in haar membership wat geweldig in elkaar zit. Je moet maar eens kijken op haar website en naar haar podcasts luisteren. Tjonge jonge jonge. Ik ben echt mijn neuropaden aan het veranderen. Het is zó cool! Wat overigens niet hetzelfde is als makkelijk…! Je komt een heleboel programmeringen tegen, maar ze heeft zulke geweldige Deep Imaginings (een soort hypnoses maar dan met een vleugje EMDR erin en ze laat het je echt ervaren in je lichaam, waar je tenslotte mee manifesteert) om die programmeringen mee te ‘unblocken’. En ik hou enorm van haar taalgebruik en de woorden die ze heeft bedacht. Ik heb me meteen aangemeld als partner (met code LOU krijg je dan ook 15% korting) omdat dit iets is waar ik zelf zóveel aan heb en ik voorlopig geen manifestatie teachings ga geven. En zo goed als dit in elkaar zit…!

Vanochtend werd ik toch een beetje meh wakker. Ik had nog altijd het gevoel dat ik geen clarity had rondom mijn boek, was nog steeds aan het twijfelen of ik wel op de juiste weg zat. Omdat ik zo geïnspireerd ben door To Be Magnetic ik me ineens afvroeg of ik niet toch gewoon bij het aan anderen leren manifesteren moest blijven etc etc. In plaats daarvan ben ik een Deep Imagining van haar gaan doen en haalde er zo een paar overtuigingen uit waardoor het weer kon stromen. Daarna ben ik lekker naar de Bookstor gegaan (een tip van Marenthe) en ben daar al vroeg gaan zitten schrijven wat heerlijk was.

Maar goed, dat is allemaal nog niet eens waarom ik zo laat nog in de pen klim.

‘s Middags na een hele inspirerende meet-up met Marenthe in haar geweldige studio zijn we bij Sla gaan lunchen. Middenin een hap werd ik aangesproken door een meisje die me vroeg of ik Lou Niestadt was. Ze had mijn podcast met Janneke van der Meulen geluisterd en was zó geïnspireerd geraakt door mijn verhaal en ze kon niet wachten op mijn boek! Ze zou willen dat zij zoiets had gehad toen ze op school zat. In die podcast heb ik voor het eerst hardop uitgesproken dat ik met het boek bezig ben en waar het over gaat. Het meisje bleek Esmee te heten en we hadden zo’n geweldig gesprek. Alle twijfel was meteen als sneeuw voor de zon verdwenen! Ik ben hier voor de volgende generatie. Punt. Ik was zo dankbaar voor die ontmoeting!

Toen Marenthe en ik aan het eind van de middag terugliepen werd ik opnieuw aangesproken. Dit keer door Desiree, die zó geïnspireerd was geraakt door de podcast met Janneke! Zij is een Reflector als Human Design type (waar het in de podcast ook over gaat) en ook zij kon niet wachten op mijn boek!

Nou als dát geen signs zijn! THANK YOU UNIVERSE!

En ik had podcast nog niet eens met je gedeeld. Maar die kun je dus HIER kijken. Het is echt zo’n fijn gesprek!

En weet je wat ook leuk was. Marenthe vroeg waar ik dan nu mijn geld mee verdien, nu ik aan het schrijven ben. ‘Eh niet…’ zei ik. ‘Ik heb namelijk nog steeds de beperkte overtuiging dat als ik niets deel ik ook niets verkoop’.
Maar toen ik aan het eind van de dag mijn mail opende was daar zomaar een spontane bestelling voor de Masterclass Manifesteren in de klas! Haha. You Gotta love the Universe!

Fijn om je in ieder geval weer even te schrijven. ik hoop dat jij ook een fijne zomer hebt gehad en ben benieuwd naar jouw verhalen!

Alle liefs

Lou

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt