The

Shop

img_8450

Joyride To Creative Freedom is het voormalige Levenslang Leven op je Blote Voeten TOTAALPAKKET van ál mijn e-courses van de Wild & Free Society. We zijn het momenteel aan het omzetten. Als je doorklikt kom je nog op de oude omschrijving, maar óók op de oude prijs, dus neem het er nog even van!

manifestinghotel

THE MAGICAL MANIFESTING MOTEL

Het Magical Manifesting Motel is dé plek om te leren manifesteren en ligt langs de Joyride to FREEDOM. Deze weg is onherroepelijk de weg naar persoonlijke groei, échte rijkdom, onafhankelijkheid, abundance, joy & freedom.

ochtendrituelen-portfolio

MAGICAL MORNING RITUALS

Het allerbelangrijkste van goede ochtendrituelen hebben is dat het je alignment brengt met wij JIJ bent. Met je essentie, met je binnenwereld. Het maakt niet uit welke job je dagelijks te wachten staat. De enige échte job die je hebt is een INSIDE JOB. Als je die goed doet, dan volgt de outside job vanzelf op een manier die goed is voor JOU en waardoor je veel meer uit je dag haalt. Begin je dag niet langer met social media of met een to do list in je hoofd, maar neem de volledige verantwoordelijkheid voor je leven door het ‘s morgens niet weg te geven. Start met een je Magical Manifesting Morning Rituals en Magic WILL HAPPEN!

groots-en-meeslepend-leven-boek-lou-niestadt-1-1
less-is-luxe-boek-lou-niestadt-
moedige-moeders-dappere-dochters-boek-lou-niestadt-

BOEKEN 

> Groots & Meeslepend Leven: Maak van sleur het leukste dat er is! Bij een Groots & Meeslepend leven heb je een wild, creatief en avontuurlijk beeld, maar je hoeft er de deur niet voor uit. Je hoeft alleen maar avontuurlijker en creatiever te denken.

> Less is Luxe: Een ontdekkingstocht naar een simpeler leven. Waar genoeg genoeg is en minder meer. Je leert om stil te staan bij wat je werkelijk wilt en wat je werkelijk nodig hebt.

> Moedige Moeders & Dappere Dochters: Een boek van Lou Niestadt en haar dochter Jipp Heldoorn over onvoorwaardelijke liefde en tienermoederschap

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt