e-course

How to Shoot the Should

Kun jij je soms ook even helemaal niet zetten tot je To Do list. Voel je zoveel weerstand dat je wel wilt gillen. Voel je je boos en wraakzuchtig (en zielig dat jij dat allemaal moet doen) en zou je het allerliefst iets heel anders doen, of juist helemaal niets? Wil je met rúst gelaten worden? Dan is deze mini workshop iets voor jou!

Deze mini workshop nodigt je uit om even stil te staan bij wat je eigenlijk wilt. Of vooral bij wat je niét wilt. Het helpt je om te zien dat het vaak juist veel effectiever is om niet kosten wat het kost door te gaan, maar gehoor te geven aan de behoefte om iets anders te doen, of niet te doen. Als je moe bent kun je veel beter een dutje doen waardoor je daarna weer fris bent, in plaats van doorbeuken op je verantwoordelijkheidsgevoel. Als je vooral Groots wordt meegesleept en niet langer Groots en Meeslepend lijkt te leven dan is het tijd to Shoot the Shoulds! En je hóeft niet Groots en Meeslepend te leven. Je mag ook gewoon lekker couchsurfen, boeken lezen, series kijken (pulp is óók goed!) Als je jezelf permissie geeft om even niet zo hoogdravend te zijn dan komt het vanzelf wel weer. Echt! Het helpt je om de situatie te nemen zoals die is zonder schuldgevoel of doorbijten. This is it. Je wil gewoon niet (meer). PUNT. Shoot it!

Dit is waar je mee aan de slag gaat:

Je krijgt 6 kleine lessen en handreikingen die je helpen om het leven te nemen zoals het komt.

 • Je leert hoe je als een tijger kunt zijn. Onbevreesd jagen en dan Onbeschaamd Luieren. (hint: ze luiert meer dan dat ze jaagt)
 • Je leert dat je gewoon trashy tv en silly sitcoms mag kijken of pulp boeken & tijdschriften mag lezen. Je hóeft geen hoogstandje te zijn!
 • Je leert hoe de transformatie van de natuur je kan helpen verwonderen en kan laten reflecteren op je eigen transformatie waar je je nu niet bewust van bent.
 • Je leert dat een Rebel Day nemen een Life Saver is.
 • Je leert je niet langer te verontschuldigen of te schamen voor de Mess You’re In!
 • Je leert vertrouwen op het universum en weet dat het er altijd voor je is, no matter what. je leert dankbaar en gracieus te zijn in je onvermijdelijke imperfectie.

Bijwerkingen Shoot the Should:

 • Je vóelt dat je soeverein bent. Dat je weer zélf keuzes maakt.
 • Je voelt je opgeladen als jezelf permissie hebt gegeven om het niét te hoeven doen.
 • Je bent écht en éigen. Dit is wat JIJ bepaalt. JIJ (niet) wilt, JIJ (niet) doet.
 •  Je kunt door jezelf permissie te geven om dingen niét te (hoeven) doen, ook makkelijker Nee zeggen tegen dingen die je helemaal niet wilt doen. Om mee te beginnen, zodat ze ook niet op je to do list kómen!
 • Je kunt zomaar een briljante ingeving krijgen nu je je hoofd even vrij hebt gemaakt!
 • Je bent een voorbeeld voor je omgeving en je kinderen. We hebben meer échte vrouwen nodig, zodat anderen kunnen zien dat we niet onoverwinnelijk zijn waarmee je ander indirect permissie geeft om ook niet al die ballen in de lucht te hoeven houden!
 • Je hebt niet meer het gevoel door de mand te kunnen vallen. Je bent er zelf doorheen getrapt. Ha!
 • Je krijgt meer inzicht in je schaamte (want reken maar dat die omhoog komt als je ‘verzaakt’ en je beperkende overtuigingen. En dat is natuurlijk wat een Should is. Iets wat je zou moeten. Want als je het wil is het een I WANT to do it!
 • Je gaat minder streven en meer leven!
 • Je hóeft even niets. Helemaal niets, eindelijk niet!

NOG NIET OVERTUIGD? BEKIJK HIERONDER ALVAST WAT WE PRECIES BESPREKEN IN DE LESSEN!

LES 1. BE LIKE A TIGRESS.

1. Be like a tigress.

LES 2. WATCH TRASHY TV AND SILLY SITCOMS.

1. Watch Trashy TV and Silly Sitcoms.

LES 3. WATCH CATERPILLARS AND MUSE ABOUT YOUR OWN TRANSFORMATION.

1. Watch Caterpillars and muse about your own transformation.

LES 4. HAVE A RADIANT REBEL DAY!

1. Have a Radiant Rebel Day!

LES 5. DON’T APOLOGIZE!

1. Don’t apologize.

LES 6. THE UNIVERSE DOES HAVE YOUR BACK!

1. The universe does have your back!

AT A GLANCE

De ‘How to Shoot the Should’ mini workshop is een permissie slip om al je to Doetjes en je Moetjes even niét te hoeven. Het helpt je om zonder schuldgevoel schaamteloos te doen wat je wil doen. En het hoeven geen hoogstandjes te zijn. Pulp is óók fijn!

WAT

Miniserie van 6 lesjes en handreikingen die je kunt doen als je het zat bent om steeds maar van alles te moeten. Het is een workshop die je laat zien dat als je even toestaat om even niét te doen wat er op je to do lijst staat. Om even méé te gaan in met dat wat er aan je trekt, wat je éigenlijk zou willen doen. Of het is permissie om echt even niéts te doen. Heel belangrijk, want voor je het weet ben je écht Down & Out. Als je denkt dat je er al helemaal doorheen zit, kun je ook daarmee beginnen. Geef jezelf regelmatig de tijd to Shoot your Shoulds, zodat het niet zover komt!

WAAR

Online in een virtueel klaslokaal.

HOE

Je ontvangt de mini workshop in één keer. Je krijgt vragen en opdrachten die je in je journal kunt verwerken, onder de lessen kunt beantwoorden of kunt delen met Bondgenoten in het geheime clubhuis, de VIP plek van de Wild & Free Society. (members only)

WIE

Iedereen die er even doorheen die zich laat leiden (lijden) door alles wat MOET. Die het gevoel heeft geleefd te worden en niet meer zélf te kunnen bepalen hoe de dag eruit ziet. Voor iedereen die zin heeft om de handdoek in de ring te gooien, die liever iets ánders doet, die even niet meer wil en genoeg heeft van alle SHOULDS. Shoot them!

WIE NIET

Het is niet voor stugge doorzetters, voor vechters, voor niet piepen maar poetsen people. Het is een mini workshop om jezelf even ruimte te geven, niet te ontnemen!

WAAROM

Omdat de wereld niet gebaat is bij ongelukkige vrouwen, die zichzelf maar blijven pushen om door te gaan, die braaf hun to do lijst afwerken maar hun to be lijst verwaarlozen. Omdat de wereld geen mooiere plek wordt van stug doorzetten, maar juist kleurrijk wordt van ongetemde, ongeremde, ongehoorzame vrouwen! Je hebt maar één Leven. Het is JOUW Leven. Het is jouw LEVEN! So Shoot that Should!

WAARDE

€35,-
Maar vrij toegankelijk met je Free Wild & Free Society Membership!

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt