Herken jij ook dat Schaarste Denken je fabrieksinstelling is? Dat je wel in overvloed wílt leven, maar dat je jezelf steeds betrapt op dénken in schaarste? En omdat je gedachten de veroorzaker zijn van je emoties, heb je dus steeds het gevoél dat je niet genoeg hebt, niet genoeg doet, niet genoeg bent… En aangezien the Law of Attraction je gevóel manifesteert en niet je denken alleen, kan het dus heel goed zijn dat je steeds meer schaarste creëert.

We proberen het wel steeds, we proberen affirmaties, meditaties, visualisaties, en dat lijkt ook wel even te werken, maar dan PLOP, slaat de knop weer om en staan we weer ingesteld op onze fabrieksinstelling.

Schaarste.

Het heeft ons natuurlijk ook ooit wel gediend. De verhalen over de oertijd, de jagers en verzamelaars, de overlévingsmechanismen die ons ook daadwerkelijk in leven moesten houden, die waren absoluut nuttig. Maar nu, in onze huidige, rijke, westerse maatschappij? Niet meer. En zéker niet meer in die mate.

Het gekke is dat je zou denken dat we allemaal over the moon happy zouden zijn nu het ons allemaal zo goed gaat. Nederland valt in de top van de gelukkigste landen ter wereld zelfs. Maar dat helpt ons niet van ons schaarste denken af. Sterker nog, ik denk dat we door het Vergelijkings Venijn waar iedereen onbewust mee vergiftigd wordt op social media, schaarste als gif door onze aderen stroomt. Er is altijd iemand verder, beter, rijker, mooier, slimmer, succesvoller en groter dan wij.

En wij? Wij zien niet meer hoe fantastisch het leven is dat we wél hebben. We storten ons op wat er niét goed is, in plaats van te zien wat er wél goed is. Wat als je dat láátste kunt, dan kun je óók de situaties die niet (zo) goed zijn aan… Je kunt in álle shit schoonheid vinden.

Voor mezelf weet ik in ieder geval zeker dat mijn Social Suïcide enorm heeft bij gedragen aan mijn gevoel van Goed Genoeg.

Moet je daarvoor van Social Media af?

Nee hoor, niet als je (denkt dat je) er blij van wordt.

Maar het kan wel zijn dat je zelf veel vaker bewust de knop van je fabrieksinstelling van schaarste handmatig weer op overvloed moet zetten. En dat is wat we in de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course gaan doen.

Het is zelfs de reden waarom we er meteen in module één mee beginnen. Want je kúnt niet in overvloed leven als je in schaarste denkt.

Dit is wat we in Module 1 gaan doen.

mmm-1

Stap 1: Maak de weg vrij voor échte Rijkdom. Van Schaarste denken naar Denken in Overvloed.

Van alle stappen op het pad naar ware rijkdom is dit de meest fundamentele. Het is de sleutel tot het creëren van een vruchtbare bodem zodat je kunt shiften naar eindeloze mogelijkheden en een welvarend leven vol overvloed.

Aan het einde van week 1 kun je…

  • Verborgen verhalen en onbewuste overtuigingen ont.dekken door visualisaties en (creatieve) oefeningen.
  • De toxische mythen die je mind al decennia lang in hun grip houden aan het licht brengen en ben je je bewust hoe ze je veel te lang in een staat van schaarste denken hebben gehouden.
  • Beginnen met het op.lossen van je gevoel niet genoeg te zijn, niet genoeg te hebben en niet genoeg te doen, en je ont.doen van je schuldgevoel en schaamte rondom geld, zodat je kunt beginnen met je héél (en) voldaan te voelen met het leven dat je nu al hébt!
  • De weg vrij maken zodat je nieuwe ‘Rijkdom denken’ op vruchtbare bodem kan wortelen en groeien. Want voordat je échte rijkdom kunt ervaren moet alle troep eruit, uit je huis, uit je hoofd en uit je hart.
  • We gaan kijken naar ons schaarste denken in TIJD, GELD, GEZONDHEID & LIEFDE.

Ik bleek zelf het grootste gevoel van schaarste te hebben op TIJD terwijl ik dácht dat mijn grootste schaarste denken zou zitten op GELD. Maar ze werken wel nauw samen…

Vorig jaar heeft de MMMCC voor mij zóveel in werking gezet. Het is oorspronkelijk ontwikkeld voor mijn B-school Backstagers. Omdat het vrijwel onmogelijk is om succesvol te zijn in je business als je ingesteld staat op je fabrieksinstelling van schaarste. Dan kun je simpelweg geen succes ontvangen.

En omdat dit niet alleen van toepassing is op entrepreneurs, maar op iedereen die last heeft van Schaarste Denken is de MMMCC nu ook beschikbaar voor een ieder die weer échte Rijkdom en dus ook échte Financiële Onafhankelijkheid en Vrijheid wil ervaren. Dat gaat namelijk helemaal niet alleen over geld.

En door het voor onszelf te onderzoeken en onze vorm van Schaarste denken te doorbreken maken wij de weg vrij voor onze kinderen. Want hóe fijn zou het zijn als wij onze kinderen niet meer opvoeden met ongelooflijk beperkende overtuigingen over geld. Want hoe vaak betrap jij jezelf op uitdrukkingen als:

Het geld groeit me niet op de rug,

Ik ben toch zeker Sinterklaas niet,

Daar heb ik geen geld voor.

Dat is niet voor ons weggelegd.

Voor niets gaat de zon op.

Je moet hard werken voor je geld.

Wat denk je wel niet dat dat kost?

Om maar een paar paplepels te noemen. Het is tijd om die achterhaalde ideeën de das om te doen en ruimte te maken voor nieuwe rijkdom. De waarde van wat je al hébt, van wat je al kúnt, van wat je al doét te zien. Te ont.dekken dat je zóveel van waar je naar streeft al hébt. Als je leert omdat weer te zien, en te waarderen, dan shift je automatisch van Schaarste naar Overvloed en als je dát aan je kinderen mee kunt geven, dan geef je ze onschatbare waarde en kennis mee!

Op maandag 17 september gaan we beginnen. Bring the kids zou ik zeggen.

Misschien is het ook iets voor jou?

Omdat dit de láátste e-course is die ik geef voorlopig heb ik je aanbieding gedaan.

Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt.

Let the Shi(f)t hit the fan!

In Overvloed,

Lou.

P.S. Deze week kun je meerdere mails over de MMMCC verwachten. Daarna tot het eind van de maand ontvang je nog mails over welke waarde je kunt vinden in het Levenslang Leven op je Blote Voeten Pakket. Daarna gaat alles dicht en vertrek ik op een Joyride to Freedom en ga ik de vloeiende lijn van mijn pen weer achterna. Als je geen behoefte hebt aan deze laatste mails, schrijf je dan vast uit! Wil je wel mee op mijn JOYRIDE avontuur schrijf je dan vast hier in: http://eepurl.com/dFJ3yD

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

[embed_popupally_pro popup_id=”1″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt