Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Lieve Joyrider,

Het Magical Manifesting Motel is OPEN! Het MMM ligt langs mijn JOYRIDE TO FREEDOM, mijn INNER ROADTRIP.  Deze Note from the Road is een uitnodiging voor een éigen kamer in het Magical Manifesting Motel. Wat dat is zie & hoor je hieronder.

The Magical Manifesting Motel

magical-manifesting-hotel

Het Magical Manifesting Motel is dé plek om te leren manifesteren en samen te komen met andere Joy-Seeking Deliberate Creators. Het Magical Manifesting Motel ligt langs de Joyride to FREEDOM. Deze weg is onherroepelijk de weg naar persoonlijke groei, échte rijkdom, onafhankelijkheid, abundance, joy & freedom.

a Magical Manifesting Motel Room of One’s Own.

“A woman must have money and a room of her own if she is to write fiction.” – Virginia Woolf. 

pexels-photo-277787

Omdat ik het zo belangrijk vind dat je de rust en de ruimte ervaart en, net als Virginia Woolf, een kamer voor jezelf hebt om te (leren) manifesteren, en omdat onze beperkte overtuigingen over geld een van onze grootste ROADBLOCKS zijn als het gaat om manifesteren, is je investering in je Magical Manifesting Motel Room is éénmalig. Voor de prijs van één nacht, krijg je een éigen (virtuele) motelkamer, waar je steeds weer naar terug kunt keren. Dus géén membership, géén terugkerende betalingen, géén keuzestress over of je wel of niet zult of kunt blijven. Het is niet voor niet een Magisch Motel, dus bij de boeking van je éigen kamer heb je je eerste manifestatie al binnen!

The Gratitude Café.

pexels-photo-459458

In het Magical Manifesting Motel vind je het Gratitude Café.

Start iedere ochtend, voordat je aan je DAG TRIP begint, met een Cup of GRATITUDE  in het GRATITUDE CAFE.  Een Dag Trip bestaat uit wat je vandáág kunt doen om bij je FUTURE SELF  te arriveren. Omdat het zó belangrijk is om te waarderen wat je al hébt, van datgene wat je wilt manifesteren, is GRATITUDE  oftewel DANKBAARHEID dé Go To Tool om daar te komen.

YOU DON’T TURN  YOUR DESIRES INTO THINGS, YOU TUNE  YOUR DESIRES INTO THINGS’

De frequentie van Dankbaarheid  IS je MANIFESTATIE frequentie. Daarmee TUNE je je verlangens in tastbare manifestaties.

Dus..

Vul je kopje zo vol dankbaarheid dat het overstroomt en je PLENTY GREAT FULL bent en je iets te DELEN hebt vanaf je SCHOTELTJE, zodat je eigen kopje goed gevuld blijft, om je dag met een VOLLE TANK en een OPGELADEN ACCU te starten op weg naar je DAGDOEL, wat weer leidt naar je LEVENSDOEL. Als je merkt dat je schoteltje weer droog staat en vanuit je kopje begint te delen, maak dan weer een pittstop in het Gratitude Café voor een gratis REFILL. Door de dankbaarheid van anderen te lezen en die van jou te delen vergroot je de energie.

So…

FILL HER UP, YOUR GRATITUDE CUP! Je krijgt er uiteraard een FORTUNE COOKIE bij.

The Magical Manifesting Motel Meetings

pexels-photo-1040158

Er is twee a drie keer per maan(d), op vrijdagochtend om 10 uur, een (virtuele) Magical Manifesting Motel Meeting.  Als je daar niet LIVE bij aanwezig kunt zijn dan kun je vanuit de privacy van je Magical Manifesting Motel Room de REPLAY bekijken. Tijdens de Magical Manifesting Motel Meetings deel ik al mijn inzichten en ervaringen van mijn INNER ROADTRIP en mijn JOYRIDE TO FREEDOM. Mijn 1 year experiment om te leren manifesteren  met de Universal Laws en de Law Of Attraction. Alles wat ik leer pas ik toe. Alles wat werkt deel ik tijdens de meetings en leer ik je hoe jij het weer toe kunt passen in jouw leven. Ik leer je de INSIDE JOB die nodig is om het leven waar je naar verlangt te kunnen manifesteren.

Magical Manifesting Book Club

pexels-photo-590493

In the Book Club vind je al mijn favoriete Magical Manifesting Books. Deze wordt continu aangevuld met nieuwe resources. Niet alleen die van mij, maar ook de favoriete boeken van je mede Motel Members vind je hier. (en je kunt die van jou uiteraard ook toevoegen.)

Joyride Radio.

pexels-photo-358160

BIJ JOYRIDE RADIO vind je al mijn favoriete audio resources for on the road. Podcasts en andere Ear Candy van mijn Manifesting Masters en L.O.A teachers. Niet alleen die van mij maar ook de favorieten van je mede Motel Members vind je hier. (en je kunt die van jou uiteraard ook toevoegen.)

The (discover your) Gift Shop.

pexels-photo-439857

Door te (leren) manifesteren ont-dek je je eigen GIFTS. Die blijken allemaal binnenin je te vinden te zijn, en wij maar buiten onszelf zoeken…

Wat ik wel niet allemaal gedaan heb aan cursussen en trainingen en workshops om mijn GIFTS te ontdekken… Alleen maar omdat ik niet durfde te vertrouwen op mezelf. Omdat ik dacht dat ik nog niet genoeg wist, kon, had. Maar…. pas toen ik van mijn énige job een INSIDE JOB  heb gemaakt begon het pas écht te stromen.

Het was al die tijd hidden in plain sight…!

Het is eigenlijk zó simpel! Alleen… Simpel en Makkelijk is niet hetzelfde..

In the (Discover Your) Gift Shop vind je (straks) alles wat met leren manifesteren te maken heeft. Alles wat te maken heeft met in alignmentkomen én blijven.  Dingen, courses & boeken die ik heb gecreëerd die me hebben gebracht waar ik nu ben, en new things to come. Voor nu vind je er vast (Feel) Free Goodies.

Boek je éigen Magical Manifesting Motel Room.

7522523668_aa712fca9d_b

Je investering in je Magical Manifesting Motel Room  is éénmalig €111,- ex. B.T.W. Voor de prijs van één nacht, krijg je een éigen (virtuele) motelkamer, waar je steeds weer naar terug kunt keren. Dus géén membership, géén terugkerende betalingen, géén keuzestress over of je wel of niet zult of kunt blijven. Het is niet voor niet een Magisch Motel.

CHECK AVAILABILTY. 

Ik hoop je in het Magical Manifesting Motel te mogen ontvangen!

Ik zit in The Gratitude Café. 😉

Liefs,

Lou

XXX

P.S. ik heb natuurlijk ook een Voice Message voor je ingesproken.

P.P.S. Als je het Levenslang Leven op je Blote Voeten pakket hebt, dan héb je al een éigen kamer in het Magical Manifesting Motel!

Als je een B-school Backstager van 2019 bent, dan is dit onderdeel van je BONUS.

Als je mee wilt reizen op mijn onregelmatige avonturen, schrijf je dan even in op mijn Joyride to Freedom mailinglist: http://eepurl.com/dFJ3yD

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt