Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Lieve Joyrider,

Ik heb weer een korte Note from the Road voor je ingesproken. Over schaarstedenken als het gaat om tijd en geld.

Verder gaat het over entitlement, of het gevoel ergens recht op te hebben. Dit is een gevoel dat we vaak niet helder hebben maar wat ons succes, en ook onze levensvreugde, enorm ondermijnt.

En een verhaal over een fluitje. Wat is jouw fluitje?

Luister hier naar de podcast maar let op, rond de 11 minuten staat de muziek ineens héél hard…! (en schel, zoals dat gaat met Inner Car Radio’s 😉

Oh, en Monique waar ik het over heb? Die heet geen Monique, maar Karin. 😉

Ieder jaar komt deze vraag weer terug: What do you spend your STAR Bucks on? Het is gebaseerd op de Latte Factor van David Bach. Al die kleine bedragen die we uitgeven per dag bij elkaar opgeteld, zijn veelal een enorm bedrag. Geef jij je geld uit aan Starbucks (of een vergelijkbaar bedrag) of aan je eigen rising STAR? Je hebt het makkelijker bij elkaar dan je denkt.

starbucks-bschool-2

En omdat vrijdag 1 maart de deuren van B-School al dichtgaan, gaan die paar koffietjes geen zoden meer aan de dijk zetten, dus heb ik een (bring it into) REALITY CHEQUE voor je toegevoegd. Het is een Universe Express Cheque, waarmee je een bestelling kunt plaatsen bij het universum.

universe-express-cheque-bschool

Ik heb ‘m vast voor je ingevuld. Je hoeft ‘m alleen nog maar uit te pringen en je naam op te schrijven bij: Pay to the order of_______________________________

Omdat je wellicht helemaal geen B-School wilt doen, of al een B-Schooler bént, heb ik ook een lege (Bring it into) Reality Cheque bijgevoegd die je zelf in kunt vullen voor wat je maar wenst. Zet telkens als je ‘m gebruikt bij ‘date’ de datum van vandaag (dus de dag dat je ‘m schrijft) omdat je er vanuit gaat dat je manifestatie er al is op het moment dat je erom vraagt. Daarmee ‘turn je het into reality’.

universe-express-cheque-leeg

Je kunt altijd nog even aanschuiven in de B-school Pre-School Bus Station Bar voor de LIVES van woensdagochtend 10 uur en vrijdagmiddag 17.00 uur deze week! De láátste lives van de B-school Pre-School. Vrijdagavond gaan de deuren van B-school dicht. Op maandag 4 maart gaat B-school en de B-School Backstage Bus vertrekken! Voor de Backstage Bonus kun je hier nog even alles nalezen.

Liefs

Lou

P.S. En als je denkt dat je iets met business moet hebben om er iets aan het Bus Station te hebben, denk opnieuw.

Ik kreeg een fantastische mail van Karin deze week:

Eigenlijk hoor ik helemaal niet tot jouw doelgroep ben ik inmiddels achter maar omdat ik zo graag naar je luister ontvang ik nog steeds heel graag je mails en je free podcasts.

Ik was aanvankelijk erg onder de indruk van je tekenwerk op Instagram en zo ben ik je ook gaan volgen. Nu kom ik er dus achter dat je eigenlijk een soort business platform hebt/bent voor eigen ondernemers, en dat ben ik echt niet en die intentie heb ik ook niet. (Ik werk al 25 jaar als gemeente ambtenaar ) 

Waarom ik je nu mail is omdat ik je toch wilde bedanken so far voor je inzichten die heel mooi zijn en ook los te koppelen zijn van een business.

Ik volg je ook omdat ik ook een dochter heb van 22 die zoekende is in het leven naar haar pad en ook net op kamers is gaan wonen.

En ik wilde je een idee aan de hand doen waar je dan wellicht in de toekomst iets mee kunt doen. Wij zijn een generatie van vrouwen, de eerste denk ik, die als werkende zelfstandige moeders nu veel bewuster onze kinderen zelfstandig moeten laten worden in deze tijd. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet benoemen maar ik vertrouw er op dat jij dit instinctief aanvoelt wat ik bedoel en dat je er wel handen en voeten aan kunt geven.  Ik ervaar nu in ieder geval heel erg een lege nest syndroom en weet eigenlijk niet waar ik het zoeken moet dus dat wilde ik dan even met jou delen als dank voor alles wat jij met mij deelt. Ik hoop dat ik iets ga vinden naast mijn werk waar ik evenveel voldoening uithaal als het zorgen voor mijn dochter

liefs Karin

en veel succes met B-school.

Ik vond dit zo’n fijne mail omdat het voor mij van alles samen brengt waar ik van hou én me laat zien wat ik zelf ook altijd voel. Inspiratie zit in alles. Ook al gaat informatie niet direct voor mij op, ik kan het negen van de tien keer wél toepassen.

Dus mocht Business niks voor jou zien, dan hoop ik dat je net als Karin nog steeds graag mijn mails leest en mijn podcast luistert!

XXX

b-school-banner

Als je mee wilt reizen op mijn onregelmatige avonturen, schrijf je dan even in op mijn Joyride to Freedom mailinglist: http://eepurl.com/dFJ3yD

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

[embed_popupally_pro popup_id=”1″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt