Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Joyrider!

Ik wilde een kleine Pick Me Up Podcast voor je maken over iets ongelooflijks wat me is overkomen gister. Over INSTANT MANIFESTATIE gesproken. En het énige wat ik ervoor hoefde te doen?

FEEL GOOD.

Als iemand je het leven van je dromen zou aanbieden en het enige wat jij ervoor zou hoeven doen als tegenprestatie is om zoveel mogelijk goede dingen op een dag te vinden, dan zou je het toch onmiddellijk doen?

Nou, dat is dus precies hoe je het leven van je dromen manifesteert. En dat is dus ook precies waar mijn hele experiment van de Joyride to Freedom over gaat. En het wérkt! En hoé. Daar gaat deze toch niet zo hele kleine Pick me Up Podcast over.

En verder zijn, as we speak, de deuren naar B-school 2019 geopend!

bschool2019

Omdat mijn Joyride to Freedom experiment gaat over: Wat gebeurt er met mijn Business als ik mijn JOY & FREEDOM volg versus wat ik dénk dat ik moet doen om succesvol te zijn, blijkt mijn Bonus als B-school Partner van Marie ook een ander karakter te krijgen…!

Dacht ik voorgaande jaren nog heel erg vanuit schaarste en angst om niet genoeg toegevoegde waarde te bieden (‘Ik moet wel op kunnen boxen tegen alle grote B-school Partners met hun énorme bonussen, ik moet wel héél véél waarde toevoegen om mensen geïnteresseerd te maken in míjn bonus, ik moet met een offer komen they can’t refuse etc, etc…) kan ik dit jaar heel goed merken hoeveel meer rust ik heb gekregen van mijn experiment.

In de Podcast kun je goed horen hoe ik mijn JOY & FREEDOM ook in deze dagen voor de launch heb durven volgen (en wat dat me heeft opgeleverd!!) en dat ik steeds meer vertrouw op het universum en de Universal Laws.

YOU DON’T TURN IT INTO THINGS, YOU TUNE IT INTO THINGS!

De truc is om je NU al te voelen hoe je denkt dat je je zult VOELEN als je gemanifesteerd hebt wat je wilt manifesteren. Dus eigenlijk hoe je FUTURE SELF zich zal voelen. Voor mij is dat gevoel het gevoel van ontspanning, van thuiskomen, van satisfaction, van it is DONE, van handen in mijn zakken en schouders omlaag. Als ik weet dat ik me er geen zorgen over hoef te maken omdat ik (in de vorm van mijn FUTURE SELF) het al gemanifesteerd héb, dan hoef ik helemaal niet te jagen en en niet te streven. Als ik me nu alleen maar GOED hoef te voelen, NU al kan voelen dat we zijn begonnen met B-school en de B-school Backstage, dat het werk gedaan is, dan gaat het streven UIT en héb ik het GEVOEL van de manifestatie al, en dat bréngt me naar de manifestatie. Of liever nog, dat brengt de manifestatie naar MIJ.

Ik hoef niet beter en groter te zijn dan de rest. Ik hoef niet anderen te overtuigen van de waarde van B-school en mijn toegevoegde waarde BACKSTAGE. Ik hoef alleen maar zelf met huid en haar te doen wat ik andere zo graag wil leren.

Dat is precies waarom ik me dit jaar zo bewust ben, véél meer dan voorgaande jaren, dat de wérkelijke waarde van mijn BONUS zit in de B-school Backstage.

Waarom?

Omdat 2/3 of misschien zelfs wel 3/4 van ons succes een INSIDE JOB is, waarbij maar 1/3 of 1/4 dus de OUTSIDE JOB is.

De OUTSIDE JOB leer je van Marie.  De INSIDE JOB, álles wat ons tegenhoudt om succesvol te kúnnen zijn, dat tackelen we BACKSTAGE. Eigenlijk is de Backstage dus niet de achterkant van (mijn) business, maar de BINNENKANT.

Ik heb al die jaren alles alleen maar als concept gesnapt. Nu pas begin ik het te vóelen met onvoorstelbare resultaten als gevolg. Dié wil ik ook voor jou, en BACKSTAGE aan je leren. Zodat het helemaal niet zo moeilijk hoéft!

Dus de B-School Backstage is 8 weken parallel aan B-School, waar ik de INSIDE JOB met je doe die bij de OUTSIDE JOB hoort, om die succesvol te kúnnen maken. Waar we 1 keer in de week LIVE de lessen bespreken in een besloten community die uiteraard niét op social media is. Met  een REAL LIVE meet-up hier op mijn eiland in Vinkeveen met mede B-school Backstagers om B-School 2019 af te sluiten.

Daar heb ik de B-School Backstage Bus voor gecreëerd.

bschoolbus

Ik zou willen dat dát de voornaamste reden is dat je met mij samen B-school gaat doen, als je overweegt om B-school te doen.

Daarnaast krijg je:

De Money Meaning & Miracles C(r)ash Course.

moneymiraclesbreed
ecourseecoursebreed

Een kamer in het Magical Manifesting Motel. Waar ik 3 keer in de maan(d) LIVE Magical Manifesting lessen met je deel. (ik sta je al op te wachten!)

manifestinghotel

En als je wilt álle e-courses uit het Levenslang Leven op je Blote Voeten Pakket van de Wild & Free Society, maar alleen als je dat echt wilt, want het laatste wat je wilt is OVERWHELMED worden door alles wat je óók zou kunnen doen.

wfsbreed

En.. ik heb gister samen met JIPP een video opgenomen over waarom ik me totaal geen zorgen maakte over haar opleiding toen ze zwanger bleek te zijn van Liv, en hoe B-school haar geholpen heeft om op haar 22 twéé succesvolle businesses én 3 kinderen te hebben . (en haar man Luke heeft óók een B-school proof éigen business opgebouwd en hij is 24)

youngbschool

Ze plaatste er gister al een post over op haar Instagram (morgen is dus vandaag). Haar YOUTUBE kanaal vind je hier als je die ook wilt zien.

We gaan voor jongeren die net als Jipp een eigen business willen opstarten met behulp van B-school een aparte B-school Backstage maken voor YOUNG ENTREPRENEURS! 

Als jij B-school zou doen en je hebt ook jong volwassen in huis (of al uit huis), dan kun jij mee in de B-school Backstage Bus en mogen je tieners in de B-School Backstage met Jipp & Lou, waar we samen wekelijks LIVE gaan en waar ze Jipp het hemd van het lijf mogen vragen en waar we ook een LIVE MEET-UP voor organiseren. 

Heel veel informatie voor één mail. Maar ik stuur je liever één mail, dan veel mail.

Je kunt nog steeds gratis in de B-school Pre-School Bus Station voor al je vragen. Ik ben ook een Pre-School aan het maken nu voor de YOUNG ENTREPRENEURS. waar Jipp en ik VRIJDAGMIDDAG een LIVE geven voor jongeren. (ik stuur je nog een link (voor je jong volwassenen) als die klaar is)

Ik hoop dat je even komt luisteren naar mijn ongelooflijke instant manifestatie in mijn podcast en dat je kiest om B-School en B-school Backstage te doen zodat we jouw dromen óók waar kunnen maken!

EnJOY this RIDE to YOUR FREEDOM!

Liefs,

Lou

P.S. je kunt je tot 1 maart inschrijven voor B-School 2019. Daarna weer in februari 2020. Hoe ver zou je dan al (kunnen) zijn met je eigen business? Ik ben heel benieuwd waar mijn experiment me dan inmiddels heeft gebracht…!

X!

Als je mee wilt reizen op mijn onregelmatige avonturen, schrijf je dan even in op mijn Joyride to Freedom mailinglist: http://eepurl.com/dFJ3yD

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

[embed_popupally_pro popup_id=”1″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt