Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Liefste Joyrider,

Hier weer een Note from the Road.

note-from-the-road

Het nummer voor deze podcast kan ik nog altijd niet met droge ogen luisteren. Het is door Easy May geschreven en gezongen voor de geboorte van Liv die deze week 5 jaar werd. Dat nummer is nu weer de inspiratie voor deze Podcast.

Het gaat over ‘wat als je JA zegt tegen het LEVEN, zoals het zich aandient’. Gewoon precies zoals het is, zelfs als het een moeilijke tijd is (lijkt).

De shine ligt namelijk net zo goed verborgen IN the shit. Het leven is nooit (helemaal) een smooth ride. Het is veel vaker een bumpy road.

De geboorte van mijn kleindochter Liv is er een fantastisch voorbeeld van. Doordat zij zich zomaar ineens aandiende zetten ze de wereld van haar tienermoeder Jipp en haar tienervader Luke volledig op zijn kop. Maar wat ze er vervolgens mee in werking heeft gezet, daar zijn we allemaal nóg ondersteboven van, en hoé!

Voor mij zelf was het precies zo gegaan. L’Histoire se répète. Nou ja, niet precies hetzelfde natuurlijk maar de geboorte van mijn oudste dochter Keesje is ook de ingang geweest voor een fantastisch leven waar ik nóóit had kunnen komen als het me niet was overkomen. Het domino-effect daarvan is en blijft iets waar ik ander nooit had kunnen komen.

En is ons leven allemaal alleen maar fantastisch? Hell no. De dood, ziekte, scheidingen, faillissementen, niets wordt ons onthouden. Verder heb ik een dochter die een tienermoeder is en een dochter die met een Marokkaan gaat trouwen, wat op papier voor de meeste ouders als ‘ongewenst’ wordt gezien.

Het is dus niet dat het ons alleen maar voor de wind gaat, maar als het stormt dan hijsen we de zeilen. En we zeilen côut que côut mét elkáár.

Daar gaat deze podcast over. Over de regen en de zonneschijn en hoe ze er allebei zijn. En wat er gebeurt als je leert zoeken naar de regenboog.

Verder een uitnodiging voor het B-school Pre-School Bus Station, waar ik twee keer per week LIVE ga om alle vragen te beantwoorden ten aanzien van B-School.

Voor mezelf was B-School dé reden dat ik me van alle dingen waar ik me zorgen over zou kúnnen maken toen Jipp op haar 17e een kind kreeg in ieder geval niet de zorg van hoe het dan in hemelsnaam moest met school..!

Voor iedereen die kinderen heeft in deze tijd lijkt het me een fantastische opleiding voor jezelf en om voor je kinderen op de plank te hebben liggen. Want scholen van nu leiden (lijden) nog op tot beroepen die straks niet meer bestaan, en niet tot beroepen die er straks wel zullen zijn. Door je éigen beroep te creëren, creëer je je TOEKOMST.

Ik dacht er aan hoe cool het zou zijn als er dit jaar (aspirant) entrepreneurs met B-school meedoen die het samen met hun tieners zouden doen. Ik heb al bedacht dat als dat er een flink aantal zijn dat ik dan een aparte live wil doen met de jongeren (en desgewenst hun ouders)

Mijn dochters hebben in ieder geval allemaal baat bij B-school. Waarbij de jongste Jipp (en haar man Luke ook) en de middelste Sjimmie allebei een eigen business zijn begonnen en waarbij mijn oudste dochter Keesje het gebruikt binnen haar baan als membership manager van Soho House (waar ze de jongste membership manager in de geschiedenis van Soho House world wide óóit is).

Linde, ‘mijn Linde’ die voor mij de hele back-end van mijn business doet heeft B-school 2 jaar geleden op haar 18e voor de eerste keer gedaan. Ze is nu 20 heeft echt een BOOMING BUSINESS opgezet en counting.

Dus. Mocht jij je zorgen maken over de toekomst van je kind(eren). luister dan in ieder geval naar deze podcast en check de launch video’s van Marie Forleo. Vandaag is de tweede online gekomen.

13keys-bschool19
13keys-lou19

Deze video gaat over de 13 sleutels die iedere small business owner zou moeten kennen en toepassen.

Ik heb nog altijd niet al deze sleutels in mijn bezit. Maar… dat is precies waarom ik me dit jaar wéér zo verheug op B-School…! En zoals je in de illustratie ziet heb ik er natuurlijk weer mijn éigen C’s aan toegevoegd. Dat is wat je doet. Je leert van een ander en maakt het je EIGEN. En dat is precies waarom ik het zo fijn vind om parallel aan de 8 weken B-school de B-school Backstage te doen, zodat ik je kan helpen om je éigen business op te starten of verder te brengen. Op je éigen manier.

In het B-school Pre-school Bus Station krijg je daar vast een voorproefje van en het verplicht je tot niks.

Je kunt je via deze link heel makkelijk aanmelden https://app.ruzuku.com/courses/32566/enroll

Als je al een reiziger in het het Bus Station bent, dan kun je via deze link direct naar de les.

Vragen over deze video, of andere vragen over B-school kun je dan vast hier stellen. Dan bespreken we ze LIVE in de W.O.W ( Woensdag Ochtend Wijsheid) van woensdag 13 februari om 10 uur.

Enjoy this RIDE to YOUR FREEDOM!

Liefs

Lou

P.S. Als je al een B-school Backstager bént, dan ben je uiteraard óók van harte welkom in The B-school Bus Station. Ik ben momenteel bezig om onze B-School Backstage Bus voor te bereiden voor vertrek. Daar krijg je binnenkort een uitnodiging voor!

XXX

P.P.S. ‘If you stop doing things for fun, you might as well be dead,’ zei Ernest Hemingway, en daar heeft hij helemaal gelijk in.

Daarom Journal ik voor JOY.

feb19-journal-for-joy

Ik verzamel ze op mijn Journal for Joy/ Joyride to Freedom Vision Board.

XXX

Als je mee wilt reizen op mijn onregelmatige avonturen, schrijf je dan even in op mijn Joyride to Freedom mailinglist: http://eepurl.com/dFJ3yD

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt