Podcast Episode #34 Wat Als Alles Wat Je Dacht Dat Je Moest Doen Om Succesvol Te Zijn In Werkelijkheid In De Weg Staat Van Je Succes?

Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Lieve Joyrider,

Wat als alles wat je dacht dat je moest doen om succesvol te zijn in werkelijkheid in de weg staat van je succes?

Vanmorgen dacht ik: Goh, wat is het eigenlijk alweer lang geleden dat ik iets van me heb laten horen. Meteen schoot ik in een oude overtuiging dat ik wel zichtbaar/hoorbaar moet zijn om succesvol te kunnen zijn, want hoe weet jij anders dat ik er ben?!

Maar sinds ik mijn Joyride to Freedom volg en ik alleen nog vanuit inspired action wil werken en leven luister ik (bijna) niet meer naar de dingen die ik denk dat ik moet doen om succesvol te zijn.

Zo heb ik zelf járenlang gedacht dat ik wel op social media moest zijn om succesvol te zijn. Terwijl ik sinds 2014 een enorm verlangen voelde om eraf te gaan. Maar het bijzondere is dat sinds ik Social Suïcide heb gepleegd en heb gekozen voor de vrijheid van integriteit, ik veel succesvoller en zichtbaarder werd . Toen de volgende inspired action ‘de stekker uit mijn businessmodel te trekken’ bleek te zijn, sloeg de angst me opnieuw om het hart. Hoe kan ik een succesvolle business hebben zonder businessmodel??!! Maar de grap is dat het me financieel veel meer voor de wind gaat zónder shop, zónder businessmodel, zónder nieuwe courses, zónder meer, meer, meer.

Omdat ik bereid was om de boel te laten klappen. Omdat ik bereid was om géén business te hebben als het inderdaad zou betekenen dat ik niét succesvol zou zijn. Omdat ik het schrijversleven wilde léven. Omdat ik een schrijvershart heb, een mamahart, een nanahart, een lovershart. Omdat ik wil schrijven, lezen, mijmeren, op artist dates wil, docu’s wil kijken. Alle dingen wil doen waarvan ik denk dat ze me geen geld opleveren, niet leiden naar succes zoals wij het (denken te) kennen.

Dit is precies waarom we het HOE DAN?! moeten zien los te laten en dát aan het universum moeten overlaten. Het heeft veel meer voor je in petto dan je zelf kunt bedenken.

Je kunt je éigen pad gaan, je moét je eigen pad gaan, omdat dat het énige pad is naar jouw succes. Je hebt je éigen manier om succesvol te zijn.

De Inspired Action die deze podcast veroorzaakte was het kaartje dat ik vanmorgen trok uit Abraham Hicks Money and the Law of Attraction Card Deck. Als antwoord op mijn gedachte: Goh, wat is het eigenlijk alweer lang geleden dat ik iets van me heb laten horen. Moet ik niet…

succesvol-te-zijn-1
succesvol-te-zijn-2

Nee dus. It Is Not My Role to Make Others Happy. It is my role to keep myself in balance. When I pay attention to how I feel and practice self-empowering thoughts that align with who-I-really-am, I will offer an example of thriving that will be of tremendous value to those who have the benefit of observing me. 

Wauw! En dát inspireerde me onmiddellijk om toch iets in te spreken. Want wat als alles wat jij denkt dat je moet doen om succesvol te zijn in werkelijkheid in de weg staat van jouw succes?!

You can only uplift from your position of strenght and clarity and alignment.

Welke dingen doe jij die je denkt dat je moet doen om succesvol te zijn? Dat geldt voor de entrepreneurs onder ons, maar gaat ook op voor je moederschap, of als je in loondienst bent.

Wat zijn jouw antwoorden op deze vragen:

  • Wat denk ik dat ik nodig heb om succesvol te zijn?
  • Wat weet ik niet, wat ik zou moeten weten?
  • Wat kan ik niet, wat ik zou moeten kunnen?
  • Wie moet ik zijn, die ik niet kan zijn?
  • Wat hebben anderen wat ik niet heb?
  • Wat zou ik volgens mij allemaal moeten doen om Wildly Succesvol te zijn in mijn levenswerk, mijn verlangens, mijn dromen?

Maak de weg vrij voor wat je wilt in plaats van voor wat je (denkt dat je) moet.

Verder vertel ik je:

Waarom mijn piepkleine kleindochter baby Sev mijn allergrootste inspiratiebron is om dit te leven en waarom zij het levende bewijs is van het zinnetje uit de kaart van Abraham. You will offer an example of thriving that will be of tremendous value to those who have the benefit of observing you. 

En waarom ik de pull van het algoritme van iTunes wil weerstaan. Er zal altijd wel iets zijn wat je uit je alignment trekt omdat je denkt dat je het moet doen… 

eigen-ritme- Algoritme

Volg je eigen algoritme lieve Joyrider. Doe wat goed is voor JOU en niet omdat je denkt dat het je succes zal brengen. Want dat zal het niet, als het niet in alignment is met wat je zélf wilt en wie je zelf bént.

Luister ook:  episode #8: Succesvol zonder Social media en episode # 19: Dit is de meest gehoorde opmerking over mijn stoppen met social media als je behoefte hebt aan meer bewijs dat je zónder social media ook succesvol kunt zijn.

EnJOY this RIDE to YOUR FREEDOM!

Ride on,

Lou

P.S. De achterdeur naar álles wat ik tot nu toe gecreëerd heb staat nog heel eventjes open, voor een habbekrats. Alle bondgenoten die het levenslang leven op je blote voeten pakket hebben aangeschaft krijgen sowieso een Free Ride naar het Magical Manifesting Motel dat in januari opent, ongeacht wat dat gaat kosten.

Create before you connect!

XXX

Het nummer uit deze podcast is natuurlijk weer toegevoegd aan de Joyride to Freedom Playlist, en de bijbehorende afbeeldingen op het Joyride to Freedom Pinterest bord.

Als je mee wilt reizen op mijn onregelmatige avonturen, schrijf je dan even in op mijn Joyride to Freedom mailinglist: http://eepurl.com/dFJ3yD

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt