Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Joyrider,

In de vorige episode heb ik uitgebreid verteld wat de échte purpose van de Law of Attraction is en hoe dat mijn hele kijk op zo’n beetje alles wat ik tot nu toe gedaan heb heeft veranderd. Maar er is meer. En het is iets wat ik tot afgelopen maandag niet begreep…!!

Er is een tweede aspect van de échte purpose van de L.O.A. die in tegenstrijd lijkt met het eerste aspect en wat de meest POWERFUL en ONUITGESPROKEN WAARHEID van het DOEL van de Law of Attraction is.

De vorige keer ging het  over dat de Purpose is ‘to Empower Us, to Empower Others’ en hoe dat me enorm heeft geholpen om voor mezélf te kiezen. Maar dat is stap 1. Er is meer.

Vorige keer ging het er ook al even over de ik vind dat het in de film (en het boek) The Secret het allemaal wel heel erg gaat over Me, Me, Me. over Ik WIL, Ik WIL, Ik WIL. Maar hoe staat het met de rest van de wereld? Hoe zorg je dan voor de anderen in de wereld?

En hier komt het tweede belangrijke aspect van de Law of Attraction om de hoek kijken wat ik ook leerde van Neale Donald Walsh tijdens het creëren van de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course.

Als je alles wat je voor jezelf wenst of wilt manifesteren éérst helpt manifesteren voor anderen, dan komt dat wat je voor jezelf wilt manifesteren crushing in on you. zonder al te veel moeite.

Waarom? Omdat anderen helpen moreel beter is? Nee.

Dit  is het mechanisme van manifestatie.

Waar je je op focust kun je creëren. Als je dat wat je wilt creëren alleen voor jezelf wilt, dan gebruik je de energie van de Law of Attraction op het laagste niveau. (The LOW of attraction dus ;-))

Als je er aan de andere kant voor kiest om dat wat je voor jezelf wilt creëren óók voor een ander wilt helpen creëren dan heb je het multiplyer effect aangezet.

Als je de energie van de Law of Attraction wilt gebruiken dan kun je ‘m versterken door de uitkomst die je wilt manifesteren óók voor anderen te wensen.

WHAT FLOWS THROUGH YOU STICKS TO YOU.

Het is de pure creatieve energie van het universum door je heen laten komen stromen en dan zevenvoudig vermenigvuldigen om een enorme uitkomst te produceren.

En opeens. als je werkt met alle spirituele wetten die je tot je beschikking hebt om resultaten in het leven van ánderen te produceren, komen de resultaten die je voor jezelf wilt produceren crashing in on you.

WEES DE BRON VAN WAT JE IN JE ÉIGEN LEVEN WILT ERVAREN, EN WEES DE BRON DÁÁRVAN IN HET LEVEN VAN ANDEREN.

En dat koppelt het eerste aspect van de  échte purpose aan het tweede aspect! Daarom moet je toch echt éérst bij jezelf beginnen!

Dit is typisch zo’n stuk kennis wat ik theoretisch wel begreep, maar niet snapte, en dus ook niet toepaste.

Althans. Wel als het gaat om mijn gezin. Maar dat vond ik makkelijk want dat ligt in elkaars verlengde. Wat ik voor mezelf wens, wens ik ook voor hen, voor óns. En tegenwoordig is mijn mantra om de angst dat ik niets verdien als ik niet aan het ‘werk’ ben omdat ik er voor hén ben, te bezweren:

Terwijl ik voor mijn wereld zorg, zorgt het universum voor mij. Hoe joyful-ler en hoe beter ik voor mijn wereld zorg, hoe beter het universum voor mij zorgt.

Hiermee help ik mezelf vertrouwen op dat de Law inderdaad doet wat het zegt. Namelijk dat het niet uitmaakt waarmee ik op mijn JOYRIDE kom, maar dat mijn JOYRIDE de manifestatie frequentie is en dat abundance, in álle vormen, dus ook in de vorm van geld, naar me toe zal stromen. En het werkt! Op de gekste onverwachte manieren!

Nog eentje die me daarmee helpt is:

Geld stroomt op verwachte én onverwachte manieren naar me toe.

Ik kon namelijk zelf niet verder denken dat dat ik moet werken om geld te verdienen. Dat ik alleen geld kan verdienen als ik iets te verkopen heb. Maar dat is écht een beperkte overtuiging.

Maar goed, dat zet de tweede purpose van de Law of Attraction, en daarmee het multiplyereffect,  nog niet aan.

Hoe dat werkt, en het werkt écht alleen als je géén verborgen agenda hebt, ondervond ik afgelopen maandag tijdens de LIVE met Sophie. Als je daar niet bij was dan kun je die bij haar Challenge hier terugkijken. (Als je je daar nog niet voor had aangemeld moet je dat eerst even hier doen, anders kun je er niet bij.)

Ik heb daar een podcast over gemaakt, maar het komt er in het kort op neer dat als je een ander echt belangeloos wilt helpen, zoals ik Sophie afgelopen maandag tijdens haar LIVE over de Money Mindset Training  wilde helpen, het écht en létterlijk  zevenvoudig naar je terugkomt…!!

En vervolgens nam alles een totáál andere wending..!!

En dat is de reden dat Sophies  Money Mindset Training  alléén vandaag nog verkrijgbaar is. Ze stopt ermee…

Luister maar.

EnJOY this RIDE to FREEDOM!

Liefs

Lou

P.S. Dank voor de mailtjes dat de link naar de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course uit het vorige berichtniet werkte. Die hadden we er blijkbaar echt helemaal uit gehaald, maar Linde heeft ‘m weer geactiveerd. Alleen even kijken, kijken, maar niet kopen hoor! Als je geïnteresseerd bent stuur dan een mailtje naar support@louniestadt.com. Bij genoeg animo maak ik er een aparte e-course van waar je zelfstandig doorheen kunt. De prijs daarvoor wordt dan €333,-

Het nummer uit deze podcast is natuurlijk weer toegevoegd aan de Joyride to Freedom Playlist, en de bijbehorende afbeeldingen op het Joyride to Freedom Pinterest bord.

Als je mee wilt reizen op mijn onregelmatige avonturen, schrijf je dan even in op mijn Joyride to Freedom mailinglist: http://eepurl.com/dFJ3yD

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

[embed_popupally_pro popup_id=”1″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt