Podcast Episode #28 Een Kleine Pick Me Up Podcast; You Are Not Alone In This

Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Lieve Joyrider,

Even een kleine Pick Me Up Podcast terwijl mijn handen continu gevuld zijn met kinderhanden of verhuisdozen.
Door me niet af te vragen wat ik wil doen, maar wie ik wil zijn, kan ik veel makkelijker mijn éigen joy vinden in het helpen van een ander. In dit geval het helpen van mijn jongste dochter Jipp die 37 weken zwanger is van haar derde kind én middenin een verhuizing zit.

Het nummer van deze podcast is het nummer wat we altijd voor haar draaiden toen ze op haar 17e zwanger was van haar eerste dochter Liv, die inmiddels ruim 4 1/2 is.

Nog is dit nummer een enorme inspiratie voor ons hele gezin als we voor uitdagingen staan. You Are Not Alone in This. Dat geldt voor de ander, maar óók voor jezelf.

Mijn mantra deze dagen is: While I take care of my world, the universe takes care of me.

Deze kleine Pick Me Up Podcast gaat over:

Hoe je het kunt toepassen in jouw leven, en hoe je kunt weten dat je écht niet alleen bent.

Dat de ander altijd zélf verantwoordelijk blijft.

Hoe je je creativiteit, je passie en je éigen essentie mee kunt nemen naar alles wat je doet, dus óók als je iets voor een ander doet.

En wat mij helpt om me in actie voor een ander te krijgen zonder te stressen over de dingen die ik dan dus (voor me) zélf niet kan doen.

Het nummer van deze Pick me Up Podcast is natuurlijk weer toegevoegd aan de JOYRIDE TO FREEDOM Playlist.

Als je mee wilt reizen op mijn onregelmatige avonturen, schrijf je dan even in op mijn Joyride to Freedom mailinglist: eepurl.com/dFJ3yD

You are not alone in this

Liefs,

Lou

P.S. Het boek Moedige Moeders en Dappere Dochters; de geboorte van een Tienermoeder, dat Jipp en ik schreven over haar éérste zwangerschap is al lang en breed uitverkocht maar het e-book is wél beschikbaar.

 

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt