Podcast Episode #27 Kun Je Wel (geld) Ontvangen, Buizerds En de MM Movement Is In Motion.

Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Ha lieve Joyrider,

Ik heb weer een berichtje voor je ingesproken. Deze keer over of je wel (geld) kunt ontvangen. We willen van álles, maar in de praktijk blijken we het vaak helemaal niet te kunnen ontvangen..

Zelf ben ik overdonderd door dankbaarheid door alle reacties op de podcasts, en die dankbaarheid heeft me (eindelijk) weer echt in de ontvangststand gezet. Vorige keer had ik het al over al over dat de grootste les van mijn 6 weken dagelijkse bestraling was hóeveel moeite ik had met het ontvangen van hulp, en ook over hoe we een Daymaker kunnen zijn voor een ander, maar ook ván een ander, en daarvoor moeten we het wel áán kunnen nemen.

Ik vertel je onder andere:

Wat de Millimeter Movement vorige week in Motion heeft gezet en waarom dat mijn dankbaarheid/ontvangststand enorm heeft geactiveerd.

Waarom Social Media het echte ontvangen blokkeert.

Wat de 5 stappen zijn van het manifestatieproces, welke stap daarvan ‘ontvangen’ is en welke stap niét aan ons is, maar aan het universum.

Waarom een bestelling plaatsen  bij Universe.com hetzelfde is als een bestelling plaatsen bij Bol.com en ik me daar óók niet met stap 2 ga bemoeien.

Het ongelooflijke fantastische cadeau wat ik van mijn dochter Jipp heb gekregen en waarom ik het héél moeilijk vond om het aan te nemen, maar het tóch heb gedaan.  (Je kunt het vast op Pinterest bekijken) en waarom dat nu symbool staat voor ONTVANGEN van abundance.

De super leuke oefening uit So V’s Money Mindset Training over geld geven en ontvangen FUN maken die me heeft geholpen om op zoek te gaan naar mijn symbool voor het ontvangen van abundance.

Dat So V met mijn e-course  ‘Hoe maak je een eigen e-course’ die Money Mindset Training heeft gecreëerd en vervolgens vele malen succesvoller werd dan ik als het gaat om geld. ( En dat heeft vooral te maken met de INHOUD van de e-course die zij er vervolgens van gemaakt heeft…!) en hoe ze mij mijn eigen lessen teruggeeft zodat ik dáár weer van kan leren.

En tot slot vertel ik je over het nieuwe 5 millimeter dominosteentje dat ik net samen met Roos Schlikker en Roanne van Voorst heb omgegooid. Onze FREEDOM WRITERS PODCAST.

EnJOY this RIDE to FREEDOM!

Liefs,

Lou

P.S. Het nummer van deze podcast is weer toegevoegd aan de Joyride to Freedom Playlist.

P.P.S. Als je mee wilt reizen op mijn onregelmatige avonturen, schrijf je dan even in op mijn Joyride to Freedom mailinglist: http://eepurl.com/dFJ3yD

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt