Podcast Episode #26 Een (toch Niet Zo’n) Kleine Pick Me Up Podcast. Wees Een Daymaker

Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Ha lieve Joyrider,

Allereerst hartelijk dank voor de geweldige reacties op de vórige podcast, met name over de Millimeter Movement.

Deze (toch niet zo’n heel) Kleine Pick Me Up Podcast ligt in het verlengde van mijn MM Movement: Word een DAYMAKER. De Daymaker Movement is de movement van David Wagner. Zijn verhaal vind ik zo inspirerend en helpt me er steeds opnieuw aan herinneren dat je nooit weet wat een énorm verschil je in iemands leven kunt maken, zonder dat je je er bewust van bent. Alleen maar door vriendelijk te zijn.

In deze kleine Pick Me Up Podast vertel ik je over zijn verhaal en hoe ik dat weer in mijn leven toepas én doorgeef aan mijn kinderen en kleinkinderen. En ook hóeveel meer tijd en rust er daarvoor is nu ik niet langer meer op social media zit, en ik weer mijn Social Me ben.

Als we allemaal een DAYMAKER zijn voor een ander, en weer een DAYMAKER zijn ván een ander, dan kan iedereen geven én ontvangen.

En daar zetten we dus de Millimeter Movement mee in werking.

Dus.

EnJOY this RIDE to FREEDOM

Liefs

Lou

P.S. Het nummer van deze podcast is weer toegevoegd aan de Joyride to Freedom Playlist. 

P.P.S. Als je mee wilt reizen op mijn onregelmatige avonturen, schrijf je dan even in op mijn Joyride to Freedom mailinglist: eepurl.com/dFJ3yD

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt